Regulament

REGULAMENT CAMPANIE “CASTIGA O GARDEROBA”

- CONCURSUL S-A INCHEIAT -

POEMA  ofera 3 carduri cadou si o sedinta de styling personalizat, fiecare cu o valoare de 1.000 Lei, care pot fi folosite in oricare din magazinele POEMA si Online. Daca doresti, stilistul nostru te poate consilia pentru a face alegerea potrivita tie.

Participantii trebuie sa se aboneze/reaboneze la newsletterul POEMA pe pagina poema.ro/abonare

Campania se deruleaza in intervalul 03.10.2019 – 31.10.2019, pe site-ul POEMA.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti pe www.random.org, in data de 01.11.2019 si vor fi anuntati prin e-mail.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa transmita la adresa de email comenzi@poema.ro, numele si prenumele complet, adresa si numarul de telefon.

Transmiterea datelor se face obligatoriu pana la data de 07.11.2019. 

In cazul in care nu se primesc aceste informatii in termenul dat sau adresa de e-mail este invalida, se va organiza o noua extragere pentru a se stabili un nou castigator.

Premiile vor fi livrate la adresele castigatorilor, costurile de transport fiind suportate de POEMA. 

Prin participarea la campanie, abonatii confirma ca au citit si sunt de acord cu conditiile de participare, isi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu GDPR si sunt de acord ca numele sa le fie facute public in cazul in care vor castiga.

Pot participa la campanie persoanele care au implinit 18 ani si au domiciliu in Romania.

Nu pot participa la campanie angajatii sau rudele angajatilor POEMA.

Prezenta campanie poate inceta inainte de data mentionata numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.poema.ro, paginii oficiale de Facebook si Instagram.

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila.

Pentru întrebări și / sau reclamații puteți contacta FABIO COMPROD S.R.L la:

E-mail: comenzi@poema.ro / Telefon: 0770 189 007