POEMA

Pretuim calitatea si croim frumosul pe masura aspiratiilor tale!

A inceput dintr-un vis ce s-a transformat in dorinta ....


In 2003, POEMA a luat nastere din dorinta de a ne exprima propria viziune despre moda, prin creatie 100% romaneasca. Inspirat in fiecare zi de complexitatea femeilor, brandul POEMA descrie prin fiecare produs spiritul feminin.

Fiecare sezon a reprezentat un bun prilej de evolutie avand ca obiectiv satisfacerea nevoilor clientelor noastre.

De la concept si schita pana la produsul finit, POEMA este un brand 100% romanesc ce si-a gasit locul printre marii retaileri.  

La POEMA pretuim calitatea si croim frumosul pe masura aspiratiilor clientelor noastre.

Cu 11 boutique-uri si un shop online, dorim sa ne extindem pentru a fi cat mai accesibili clientilor nostri.

Despre noi - POEMA 1
 

ALCHIMIA PERFECTA 
intre Design si Tesaturi

create cu dragoste

Fiecare piesa vestimentara a fost creata cu drag, cu un strop din sufletul nostru si cu multa emotie. Ne dorim sa surprindem continuu cu colectii pline de sensibilitate, cu personalitate si relaxate totodata.


Imbracam femeile in haine care sa le faca remarcate in orice ocazie sau moment al zilei. Pot fi elegante la birou, pot gasi cu usurinta o tinuta pentru o cina romantica sau un eveniment deosebit, la fel cum pot gasi si tinuta potrivita de club sau pentru o iesire obisnuita.


COLECTII

Fiecare colectie adapteaza tendintele modei internationale pietei locale. Desi avem variate surse de inspiratie precum arta, film sau perioade istorice, un element foarte important in conceperea colectiilor il reprezinta stilul de viata al clientelor si nevoile lor.

Our story 4

meticulosi pana la cel mai mic detaliu

Atunci cand exista pasiune, totul este posibil si mult mai tangibil.  


Abordam cu curaj linii minimaliste, taieturi arhitecturale, tendinte si inovatie pentru ca femeia POEMA sa se simta unica si increzatoare in sine.

Nu cream numai după tendintele actuale la nivel global, ci intelegem si inovam exact in acele particularitati care le fac pe femeile de la noi unice.

CROIALA FINA

Design in tendinte cu taieturi precise condimentate cu culori curajoase si imprimeuri exotice.  

Ne axam pe calitatea superioara a tesaturilor si pe design-ul propriu care urmeaza tendintele modei actuale, cu o puternica tenta minimala si cu o intelegere superioara a culturii urbane locale. Casual, office si elegant sunt stilurile care se imbina armonios in toate colectiile.
In produsele POEMA, clienta va regasi un echilibru intre tendinte si confort.


ECHIPA

In spatele brandului se afla o echipa bine închegata in care creativitatea celor tineri se imbina perfect cu experienta celor ce au consolidat bazele acestui proiect.

Despre noi - POEMA 3

PERSONAJUL "POEMA"

Este femeia care stie sa gaseasca echilibru intre viata profesionala si cea personala.
Preocupata de imaginea ei, dar intr-un mod discret, prefera simplitatea, dar pune mare pret pe detalii. Cu un venit mediu sau peste medie, apreciaza mereu raportul design, calitate si pret. Este mandra ca este femeie si si-o asuma cu eleganta.

Despre noi - POEMA 7

suntem in orice colt de tara

La 17 ani de la prima deschidere POEMA, avem in prezent 8 magazine in orase mari ale tarii si un e-shop - www.poema.ro. Magazinul online este un canal important de informare, care permite accesul vizitatorilor din intreaga tara.

Despre noi - POEMA 7