Garderoba ta are nevoie de un refresh? Primavara este ocazia perfecta sa aduci un plus de culoare si versatilitate, investind in acele piese care te vor ajuta sa faci combinatii stilate si sa arati superb zi de zi. Feminitatea si confortul absolut sunt atributele definitorii pentru o colectie durabila, care nu se va estompa printre dinamicele tendinte. Stilistul POEMA iti propune cateva tinute casual de efect, potrivite pentru a te bucura din plin de timpul liber.

Imitatia naturii, cu dezinvoltura ei carismatica, a avut intotdeauna o aparitie triumfala pe podiumuri si in street style. Daca alte motive au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, cele florale s-au intiparit in istoria modei si sunt adorate neconditionat de femeile din lumea intreaga. Boeme si descrise in tonuri calde sau moderne si cu o cromatica indrazneata, raman cea dintai alegere pentru rochiile noastre preferate. Mai mult ca oricand, primavara simtim nevoia de culoare, de lumina si pattern-uri impresionante. Iti propunem cateva modele de efect.

Hainele care dau valoare garderobei stiu ce coarda sa atinga. Sunt ca un chevalet pe care pasiunea fara margini a designerului picteaza ideile si trairile lui, incercand sa dea viata diferitelor personalitati. El isi alege cu grija forma ideala, rigoarea cusaturilor si paleta care pune in evidenta modelul, sperand ca undeva o femeie este incantata de ceea ce imbraca azi. Primavara aceasta poarta ce simti, asa cum simti. Bucura-te de tesaturi si culori, vibreaza la unison cu lumina si dinamica lor. Redescopera-ti feminitatea si traieste moda cu toate simturile. Ceea ce o ridica la rangul de arta este tocmai complexitatea experientei pe care ti-o poate oferi, dincolo de entuziasmul tendintelor.

Spectrul cromatic a devenit indispensabil in cultura globala, culorile reflectand trairile si ideile purtatoarei. Este, asadar, un instrument marcant in comunicarea nonverbala. Hainele pe care le alegem transmit mesaje subliminale si creeaza conexiuni la nivel psihologic. Bleu este culoarea simetriei, invitand la reverie si la deschidere mentala. Transparenta si adancimea lui lasa privirea sa patrunda fara obstacol, provocandu-te sa te descoperi continuu si sa primesti cu entuziasm noul. Femeia care il poarta se incarca cu buna dispozitie si isi amplifica pornirile artistice, este spontana si are o ingenuitate fermecatoare.

Schimbarea in perceptia consumatorului s-a produs treptat, pe masura ce activitatile sale s-au diversificat si timpul liber a devenit tot mai limitat. Siluetele orientate catre confort s-au impus datorita versatilitatii acestora in cerintele programului zilnic al femeii urbane, ea reusind astfel sa isi adapteze tinuta mai usor si sa migreze de la un context la altul. Daca in trecut articolele sport erau destinate exclusiv casei, antrenamentelor fizice si zonei wellness, actualmente le poti insera creativ in diverse tinute de strada, cu care vei atrage privirile si te vei simti in largul tau oriunde.

Pin It