Concurs POEMA Instragram 

REGULAMENT CONCURS

“BROWSE | LIKE | WIN”

 

Art.1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul “Browse |  Like | Win” este organizat si desfasurat de FABIO COMPROD S.R.L, o societate comerciala din Romania cu sediul in Bariera Valcii, nr. 337G, Craiova, Dolj, avand Nr. Reg. comertului J16/1083/1994 si cod fiscal RO 5762938 (denumita in continuare “Organizator”).

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Prin participarea la concurs, participantii confirma ca au citit si sunt de acord cu conditiile de participare.

 

Art. 2 DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul se deruleaza in intervalul 15.05.2015 – 29.05.2015, pe reteaua sociala Instagram, contul oficial POEMA https://instagram.com/poema.ro.

Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Art. 3 CONDITII DE PARTICIPARE

Participarea la concurs atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

 

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:

-        ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;

-        ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);

-        este de acord ca numele lui sa fie facut public in cazul in care va castiga;

-        nu este angajat sau ruda a angajatilor POEMA;

-        ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform Cod Civil).

 

Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI

1. Participantii trebuie sa aleaga piesa vestimentara favorita din magazinul POEMA www.poema.ro.


2. Sa posteze pe pagina lor de Instagram o poza cu piesa vestimentara favorita, sa adauge in textul postarii #ILIKEPOEMA si sa eticheteze ( cu tag pe poza ) contul oficial de Instagram POEMA.ro.


*** contul de Instagram trebuie sa fie public pentru a vizibile pozele inscrise la concurs.

 

 

Art. 5  PREMIILE SI ACORDAREA LOR

Premiul consta intr-un voucher in valoare de 300 LEI care poate fi valorificat in oricare magazin POEMA. Acesta va fi livrat la adresa castigatorului, costurile de transport fiind suportate de POEMA.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa transmita la adresa de email comenzi@poema.ro, numele si prenumele complet, adresa si numarul de telefon. Transmiterea datelor se face obligatoriu pana la data de 11.06.2015.
In cazul in care nu se primesc aceste informatii in termenul dat, se va organiza o noua extragere pentru a se stabili un nou castigator.

 

Art. 6 DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul vor fi desemnat prin tragere la sorti pe www.random.org, in data  si va fi anuntat pe 04.06.2015 pe contul oficial Poema.ro de pe Instagram cat si pe Facebook https://www.facebook.com/poema.

 

Art. 7 INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.poema.ro

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.poema.ro, paginii oficiale de Facebook si Instagram.

 

Art. 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.