Sanatatea este mereu la moda!

#staysafe

Dragi cliente,

Pe parcursul acestei perioade fara precedent, siguranta dvs si a angajatilor nostri este principala preocupare. Monitorizam atent situatia existenta si implementam cu strictete recomandarile autoritatilor, astfel incat sa putem lua rapid cele mai bune decizii pentru a limita extinderea COVID-19.

Pentru cumparaturi in deplina siguranta, va recomandam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul. Doar alegand produsele preferate din confortul casei si evitand sa achitati cash vor fi eliminate riscurile implicate de interactiunea directa. Programul magazinului virtual nu va suferi modificari, comenzile ramanand disponibile 24/7. Va asiguram ca in depozitul nostru au fost luate toate masurile de protectie ce se impun.

Fiindca pretuim fidelitatea, va oferim transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Va reamintim ca in acest moment dificil suportul dvs este esential pentru activitatea producatorilor autohtoni, POEMA fiind un brand 100% romanesc.

Dreptul de retur va putea fi exercitat exclusiv prin curier rapid (Pentru tarife preferentiale, va rugam sa folositi serviciile Urgent Cargus), suspendandu-se temporar inapoierea coletelor in magazinele fizice. Ne cerem scuze pentru inconveniente si dorim sa venim in sprijinul dvs prelungind temporar perioada de retur de la 14 la 30 zile.