Vara aceasta imprimeurile florale cuceresc, din nou, scena modei. Oricat de indispusa ai fi, nu poti sa nu zambesti cand privesti colectiile pline de viata si culoare. Exprima optimism, vitalitate, imaginatie, exuberanta, surprinzand exact spiritul sezonului cald. Te pregatesti de o vacanta insorita sau iti petreci timpul liber in oras? POEMA te surprinde cu piese vibrante, imposibil de trecut cu vederea oriunde ai merge. Tesaturile usoare si culorile delicioase dau tonul!

Tinute hot pentru o vara de poveste

Rochie midi cu decolteu inima
Rochie midi cu decolteu inima

Simte atmosfera de vacanta la mare, la mare sau in confortul casei! Descopera numaidecat stiluri extraordinare si tinute atragatoare. Obtine look-ul potrivit chiar acum, cu un simplu click. Piesa noastra preferata este rochia, asigura-te ca ai cel putin un model care va cuceri toate privirile. Sarbatoreste formele cu un vibe retro irezistibil, optand pentru una croita in celebrul stil fit-and-flare.

Rochie maxi cu bretele subtiri
Rochie maxi cu bretele subtiri

Hai cu noi intr-o aventura a simturilor. Cromatica superba creeaza imediat dependenta. Gandeste-te la destinatia ta preferata, inchide ochii si lasa-te purtata pe plaje uimitoare. Este o rochie usoara si racoroasa, foarte confortabila si versatila. Esti gata sa intampini zilele fierbinti? Probeaz-o si bucura-te de fiecare clipa. Este de nelipsit din garderoba picanta a verii 2021, fii sigura de complimente.

Rochie de vara cu print floral
Rochie de vara cu print botanic

Cu motivele inspirate din natura, orice rochie se transforma intr-o piesa statement. De neuitat, vesele si mereu in tendinte, sunt nucleul celor mai frumoase colectii. Descopera oferta completa aici si imbogateste-ti garderoba cu rochii senzationale. Simte-te puternica, super feminina si stilata! Atrage toate privirile fie ca mergi la o petrecere in gradina, la mare sau la o plimbare cu fetele.

Bustiera alba si fusta maxi florala
Bustiera alba si fusta maxi florala

Aceasta este tinuta noastra preferata. Topul alb structurat si fusta vesela compun un mix superb, iar piesele functioneaza la fel de bine si separat. Esti sexy, la moda si ai libertate de miscare. Daca nu iti plac imprimeurile din cap pana in picioare, e o alegere fericita combinatia cu o haina uni. Lipsesc doar cateva accesorii de efect pentru o aparitie uluitoare. Maturitatea stilistica presupune sa te si distrezi.

1, 2, 3, PARTY! Fii gata sa faci senzatie

Rochie maxi cu umerii goi
Rochie maxi cu umerii goi

Da un vibe exotic dulapului cu acesta rochie maxi cu imprimeu floral si umeri dezgoliti. Cade perfect pe formele tale, esti sexy si sigura pe tine. Iubim turcoazul si variatiile lui, iar un imprimeu nu face decat sa ii sporeasca farmecul. In plus, lungimea extrema revine puternic in tendinte. O pereche de saboti sic completeaza imaginea unei zile perfecte. Ia-ti cele mai sic rochii la preturi foarte bune.

Set cu motive florale
Set cu motive florale

Seturile asortate sunt o aditie inspirata, indiferent de sezon. Dau un aer exotic, sunt pline de viata si inspira de fiecare data buna dispozitie. Pentru un plus de feminitate, alege-le pe cele cu top scurt, cu umerii goi. Adoram fustele clos! Se simt si arata minunat. Cele cu imprimeu sunt intotdeauna sufletul petrecerii si o declaratie de stil fara varsta. Coordonarea este, de data aceasta, o reteta de succes.

Top cu umerii goi si pantaloni albi
Top cu umerii goi si pantaloni albi

Viva la vida! Simte spiritul verii pe deplin cu aceasta tinuta super hot! Pantalonii albi cu croiala flare accentueaza sublim formele si alungesc picioarele datorita taliei inalte. Poarta-i cu bluze colorate. Iti propunem o bluza cropped cu decolteu pe umeri si volane, tinereasca si vaporoasa. Esti mai sexy ca oricand cu aceasta combinatie vesela, cu aer exotic. Tine ritmul cu accesoriile potrivite.

Rochie florala cu decolteu pe umeri
Rochie florala cu decolteu pe umeri

Rochiile cu umerii goi fac deliciul zilelor toride. Culoarea, motivele florale, materialul fin si subtire – fiecare atribut o recomanda. Nu mai sta pe ganduri, comanda-ti acum rochia preferata. Lungimea midi e foarte confortabila. Printul floral nu se va demoda niciodata, asadar e o investitie durabila. De cate ori vrei sa iti faci ziua mai buna, mizeaza pe natura. Hai cu noi la festivalul culorii, e timpul sa stralucesti.

Pin It