Readucem traditiile la viata interpretandu-le intr-o maniera inedita, imbinand exercitiul de moda cu detalii de efect specifice identitatii nationale. Inserandu-le modern si atragator, acestea isi gasesc locul mai usor in abordarile noastre vestimentare. Demersul estetic nu sfideaza cutumele romanesti, dimpotriva, le celebreaza intr-un mod proaspat, tineresc, fiind inspirat din resursele creative ale culturii in speta. Un design contemporan nu exclude istoria si patriotismul. Creativitatea le coroboreaza intr-o aparitie memorabila, unica. Ai curajul sa dai frau liber imaginatiei si sa interpretezi traditiile asa cum simti.

Sarbatoreste Ziua Nationala redescoperind traditiile

Palton bej cu croi lejer
Palton bej cu croi lejer

Daca preferi modelele lejere, cu croi drept, ai la dispozitie o varietate de paltoane dama potrivite atat la birou, cat si in restul zilei – lungi, midi, scurte, cu revere crestate sau lipsite de acestea, clasice sau cu detalii avangardiste. Fiecare femeie are alte asteptari de la haina ideala. Designerii POEMA vin in intampinarea principalelor repere cu un palton bej cu croi relaxat, pe care sa-l poti combina in cat mai multe moduri. Probeaza-l si lasa-te cucerita de confortul sau. Mizeaza pe accesorii pentru un look rafinat: o centura tip chimir, un layering spectaculos de coliere, o caciula cu influente etno purtata cu brose.

Palton negru cu un nasture
Palton negru cu un nasture

Alege un design care sa mearga cu cat mai multe haine din garderoba de toamna-iarna si care sa nu fie doar un capriciu temporar. Daca nu iti permiti varietate pe acest segment, evita imprimeurile si detaliile stridente. Simplitatea este de preferat, pentru a putea jongla cu piesa in cat mai multe contexte. Atat culoarea cat si croiala celui propus de POEMA il stabilesc ca nucleu al garderobei de sezon, indiferent ca mizezi pe o formula capsula sau iti place amalgamul stilistic. Paltoanele trei sferturi sunt extrem de versatile si arata super sexy cu cizme stretch deasupra genunchiului.

Look-uri moderne, cu elemente de inspiratie etno

Bolero negru si costum din catifea
Bolero negru si costum din catifea

Blana ecologica ramane in tendinte, tehnologia actuala permitand obtinerea unor tesaturi de foarte buna calitate, care imita fidel naturalul. Pe langa sustinerea curentului eco-civic si constientizarea importantei protejarii mediului, este preferata si pentru pretul incomparabil mai mic. Arata mai putin pretentios, isi mentine aspectul in timp, este disponibila intr-o paleta larga de texturi si nuante. Un model negru tip bolero completeaza mixul all black, conturand o tinuta remarcabila si fara cusur. Centura lata stil brau accentueaza talia si elaboreaza aparitia. Fiecare detaliu are rolul sau.

Fusta cu slit si camasa alba
Fusta cu slit si camasa alba

O fusta cu slit, din  catifea neagra, arata superb alaturi de o camasa alba basic. Senzualitatea este data tocmai de contrastul frapant intre cele doua piese – una din material pretios, croita pentru a accentua formele, iar cealalalta cu o forma super relaxata, de inspiratie masculina, confectionata din bumbac confortabil. Cizmele inalte si centura aduc un plus de sex-appeal. Adauga o jacheta din blana neagra, eleganta si calduroasa, pentru un look rafinat si modern. Nu exista prea mult atunci cand porti tinuta cu asumare, ca expresie a personalitatii. Savureaza-i efectul fara teama, moda e un cec in alb.

Military chic, un trend spectaculos

Costum casual bleumarin
Costum casual bleumarin

Daca preferi designul basic, iti propunem sa optezi pentru pantaloni navy conici, cu talie inalta si buzunare laterale. Arata slefuit in orice moment si sunt indispensabili unei garderobe de succes. Cu exceptia activitatilor sportive, ii poti purta de dimineata pana seara in diferite moduri, cu acelasi efect. Atentie la detalii, trebuie sa se aseze bine. Oportunitatile sa porti pantaloni conici si blazer sunt infinite si, in plus, acestea sunt o investitie de durata in garderoba esentiala. Joaca-te cu nuante si texturi, bucura-te de fiecare artificiu estetic. Sarbatoreste romaneste accesorizand costumul dupa bunul plac.

Jacheta kaki cu doua randuri de nasturi
Jacheta kaki cu doua randuri de nasturi

Sezon dupa sezon, femeile regasesc placerea de a purta jachete si paltoane de inspiratie militareasca, a caror functionalitate incorporeaza o nota sic. Un model kaki cambrat, inchis la doua randuri de nasturi, este o aparitie remarcabila in peisajul citadin. Trendul army revine puternic in atentia pasionatelor de moda, kaki  inlocuind cu succes negru in topul preferintelor. Culoarea sofisticata si versatila permite diverse exercitii cromatice, aratand superb atat in tinute ton pe ton, cat si in combinatii impresionante. Daca de obicei accesorizai cu brose, de data aceasta poti incerca accesorii inspirate din decoratii.

Pin It