Ce rochii sunt in tendinte? Mini, midi sau maxi? Pasteluri sau accente? Ei bine, vara aceasta te incurajam sa porti tot ce iti face placere si venim in intampinare cu o colectie variata, din care nu vei putea alege o singura preferata. POEMA pune accent pe starea de bine, pe feminitate si detalii sic. Tesaturile vaporoase evidentiaza formele fluide, iar cromatica este ideala pentru zilele insorite.

Rochii colorate care ne fac sa zambim

Rochie scurta evazata cu cordon
Rochie scurta evazata cu cordon

Iti propunem o rochie vaporoasa intr-o nuanta superba de roz, care va atrage priviri admirative si complimente din diminetile insorite pana in serile cu evenimente. La plimbare sau la o petrecere in gradina, tesaturile usoare si formele fluide sunt un mix de efect. Oricat de trendy ar fi o rochie de vara, investitia trebuie sustinuta si de alte calitati: sa iti ofere confort termic si sa iti permita sa te misti in voie. Nu vrei doar sa arati bine, ci si sa te simti minunat purtand-o.

Rochie mini bleu cu bretele fine
Rochie mini bleu cu bretele fine

Iubim rochiile pentru ca ne pun in valoare feminitatea, sunt lejere si versatile. E foarte usor sa adaptezi o rochie scurta din voal de la casual la elegant. Delicatetea sa, croiala, culoarea pastelata, totul o recomanda ca must-have atemporal. Nu este un model pentru un singur sezon, ci o piesa de baza in garderoba ta estivala perena. Simplitatea este de dorit atunci cand nu poti adauga continuu noutati. Nu se demodeaza, avantajeaza universal si nu costa mult. Vei adora aerul sau degajat.

Rochie lejera asimetrica cu bretele si volane
Rochie lejera asimetrica cu bretele si volane

Joaca-te cu diverse lungimi, avem o multime de rochii frumoase din care sa iti alegi preferatele. Mizand pe aceasta rochie asimetrica cu croi trapez si volane jucause, aparitia ta o sa fie remarcata. Este perfecta pentru zilele caniculare, dar poate impresiona oricand si la o petrecere sic. Creata pornind de la cameleonica rochie-furou, are elemente moderne ce o fac mult mai stilata. Este confortabila indiferent de programul tau incarcat, usoara, racoroasa, fresh. Probeaz-o chiar acum.

Tinute reusite pentru o vara de neuitat

Rochie fucsia din voal creponat
Rochie fucsia din voal creponat

Daca iti plac accentele, pariaza pe fucsia. Vara e momentul oportun sa faci o schimbare in paleta cromatica obisnuita si sa indraznesti mai mult. Soarele, vibe-ul de vacanta, evenimentele tot mai dese, toate sunt prilej sa fii in centrul atentiei. Voalul creponat e unul din materialele favorite atunci cand gradele cresc. E diafan si fin, complimentand siluetele clos si manecile cu volum. Noua ne place in combinatie cu accesorii pretioase, precum sabotii cu strasuri, dar nu exista limita de creativitate.

Rochie din tul cu volane suprapuse
Rochie din tul cu volane suprapuse

Rochiile sunt intotdeauna o optiune buna, nu doar estetic, ci si practic – pierzi mai putin timp cu alegerea tinutei, nu trebuie sa te gandesti cum sa combini elementele. Combate caldura cu stil purtand modele care iti pun in valoare formele si iti complimenteaza si completeaza personalitatea. Colectia POEMA vine cu varietate irezistibila si e dificil sa ai o singura preferata. Tulul rosu se mentine in top si in aceasta vara, iar volanele sunt laitmotivul rochiilor de vacanta si ocazie.

Rochii stilate pe care trebuie sa le ai

Rochie de vara cu pliseuri si curea
Rochie de vara cu pliseuri si curea

Verdele crud se regaseste si el printre tonurile care fac furori in moda strazii. Pliseurile tip panou dau un aer tineresc si evidentiaza frumos partea fit a rochiei, conturand un contrast flatant pentru silueta purtatoarei. Cureaua contribuie la farmecul formei fit-and-flare. E o rochie sic si permisiva, migrand usor de la tinuta de birou la una pentru timpul liber. Chiar daca este mini, e destul de cuminte in rest incat sa o poti strecura si in garderoba office acolo unde codul cromatic nu e limitat la neutre.

Rochie babydoll cu funde la umar
Rochie babydoll cu funde la umar

Daca spunem vara, spunem galben solar. Plin de viata si captivant, face din rochia babydoll cu funde la umeri cea mai dorita piesa. Nu varsta dicteaza lungimea si culoarea, ci ceea ce simti tu cand porti ceva. Atitudinea si increderea in sine fac diferenta intre nepotrivit si wow. Te provocam sa faci cele mai frumoase fotografii de vacanta cu ajutorul celor mai stilate rochii de vara. O nuanta aprinsa este exact ce trebuie pentru a iesi din anonimat. Da tonul distractiei cu o explozie de culoare si feminitate.

Pin It