Perioada reducerilor te ajuta sa iti imbogatesti garderoba office cu tinute elegante si functionale. Astfel, iti vei putea achizitiona piesele dorite investind mai putin, bucurandu-te de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online, fie iti place sa explorezi in voie magazinele fizice, inceputul de an vine cu oferte irezistibile la o multime de articole atragatoare. Este momentul mult asteptat de pasionatele de moda de pretutindeni. Bucura-te de preturi speciale la intreaga colectie POEMA toamna-iarna 2021 si simte-te minunat la birou de fiecare data.

Sic la birou in fiecare zi

Deux-pieces office pepit
Deux-pieces office pepit

Iarna si-a intrat deplin in drepturi si garderoba noastra office are nevoie de un refresh. Chiar daca temperaturile scad, nu e un motiv sa nu ramai mereu la moda si sa nu te bucuri de haine frumoase cu acelasi entuziasm ca si pana acum. Creativitatea iti este aliat in a interpreta propunerile designerilor pentru a arata impecabil de fiecare data. Ce poti face pentru un look senzational? Viziteaza-ne si alege piese must have sic si in tendinte, acum la un pret mult mai bun. Costumul pepit ramane in topul preferintelor, un clasic fara varsta reinterpretat cu blazer fara revere si fara proverbialele doua randuri de nasturi. Daca nu ai un cod strict, adauga cateva coliere de efect.

Fusta neagra cu croi conic
Fusta neagra cu croi conic

Daca preferi tinutele din doua piese, pentru o mai mare libertate a conceptului mix & match, aceasta fusta conica cu talie inalta este o investitie inspirata in orice sezon. Look-ul arata stilat si ingrijit, exemplificand naturaletea studiata. Jocul de texturi si contrastul placut al pieselor vorbesc despre bun-gust si atentie la detalii. Maleta animal print alb-negru este o alternativa a clasicei camasi albe. Marcheaza talia cu centura si adauga un mantou calduros pentru o aparitie frapanta si dincolo de orele de lucru. Office nu inseamna banal. Fustele midi se combina ideal cu cizme stretch deasupra genunchiului. Nu e doar un trend, ci te si ajuta sa obtii confort termic. Sezonul rece nu este o scuza sa te imbraci fad, e doar o provocare sa gasesti solutii estetice.

Tinute office la reducere

Rochie office cu imprimeu romburi
Rochie office cu imprimeu romburi

Clasicul are farmecul originalului, fiind nucleul pe care se construieste orice colectie. Contrastul non-culorilor este in armonie absoluta in acest ansamblu alb-negru cu pattern geometric. Un imprimeu este twist-ul pe care il poti da croiului clasic, iar aceste micro-romburi scot orice aparitie din anonimat. Desigur, rochiile uni au farmecul si utilitatea lor, insa codul vestimentar modern permite si variatii carismatice precum acest pattern psihedelic.  Flexibilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp. Rochia midi cu curea fina poate fi abordata aproape in orice context, nu numai la birou.

Fusta pepit, blazer si maleta neagra
Fusta pepit, blazer si maleta neagra

Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inventivitate. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica fara varsta. Nu vei da niciodata gres optand pentru formule sigure, care functioneaza cu acelasi succes atat la birou, cat si dincolo de el. O tinuta bazata pe negru are o estetica sofisticata imuna la tendinte. Sobrietatea non-culorii nu este intimidanta, ci are o eleganta sigura greu de imitat. Atunci cand imbina creativitatea cu functionalul, minimalismul nu are nimic in comun cu platitudinea. El defineste sicul simplu, proaspat. Mizeaza pe un mix alb-negru, care include un imprimeu, si vei purta hainele si in sezoanele urmatoare, cu acelasi succes.

Costum bleumarin cu fusta conica
Costum bleumarin cu fusta conica

Nu esti adepta costumelor si nu te simti in largul tau atunci cand contextul le impune? Iata o alternativa super sic a celebrului deux-pieces negru. Stilul tau iti vine cel mai bine. Arata fabulos purtand un ansamblu bleumarin cu detalii aparte. Blazerul este croit tip mantou, cu centura care subliniaza talia si nasturi perla. Lipsesc reverele si buzunarele, designul fiind unul fresh, modern. Fusta cu croi conic si lungime midi te avantajeaza si arata foarte bine in orice alta combinatie. O garderoba office functionala presupune echilibru intre modele neutre si accente, minimaliste si sofisticate. Acest costum este echilibrul intre clasicul bine facut si noutate. Sa te imbraci “la patru ace” nu este deloc complicat.

 

Pin It