De 17 ani scriem impreuna o poveste minunata. Fiecare piesa POEMA pe care o alegi e o pagina de pasiune si culoare, e un colt din sufletul unui tanar designer roman inspirat. O coasem cu drag pentru tine, femeia indragostita de tot ceea ce o inconjoara, si exista putine bucurii comparabile cu zambetul tau atunci cand alegi sa ne porti. Surprinde esenta conceptului nostru imbracand in fiecare zi un mix de emotie, eleganta simpla si un strop de poezie. Relatia dintre noi e speciala, e o pasiune fara sfarsit. Pentru ca iti plac surprizele, te invitam sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei cu reduceri de pana la -50% la toate produsele, sa purtam si sa simtim romaneste. Povestea continua!

Haina ta e maiestria mainilor care i-au dat chip, e pasiunea si emotia degetelor care au realizat-o. Lasa-ti simturile sa descopere fiecare detaliu. Poart-o cu un zambet si schimba lumea. Tu dai contur ideilor noastre in fiecare zi, ne implinesti eforturile atunci cand te regasesti in ceea ce imbraci. Noi iti  scriem povesti despre tesaturi speciale si modele superbe. Ne descoperim reciproc, ne indragostim de forme si culori. Frumusetea unei femei sta in universul de trairi pe care il imbraca. Umple-ti simturile cu magia cusaturilor si armonia contururilor, indrazneste sa visezi. Sa cream impreuna e un privilegiu, iti multumim pentru fiecare experienta.

Am crescut alaturi de tine, femeia romanca mereu la moda, care pune in fiecare detaliu si o bucatica de sine. Ne-am dorit sa imbinam varietatea modelelor cu identitatea culturala, sa oferim mereu calitate la preturi corecte. Ne-ai ajutat sa ne definim continuu telurile, caci ai stiut exact ce rochie iti doresti sa porti in timpul liber, la birou sau in momentele speciale. Nu am fi reusit fara tine. Permite-ne sa dam in continuare viata asteptarilor tale, dar si sa te surprindem. Imbraca azi o partitura sublima din catifea si dantela si maine poarta cateva versuri si soapte de satin. Adauga doua picaturi de parfum si inspira-ne.

 

Pin It