Indiferent de stilul tau, iti doresti sa te simti speciala la petrecerile de sezon. Cautarea tinutei potrivite pentru Craciun si Revelion poate fi dificila atunci cand aspiri sa imbine mai multe atribute: un design la moda, confort pentru a te putea bucura de miscare pe parcursul serii, tesaturi care sa incante simturile, forme care sa-ti puna in valoare atuurile si sa distraga atentia de la micile defecte. Inainte de orice proba, trebuie sa-ti cunosti si sa-ti accepti corpul. In colectia POEMA dedicata momentelor speciale din viata ta regasesti produse pentru fiecare femeie iubitoare de frumos. Exploreaza oferta noastra din magazine si online si fii gata sa arati celor din jur cea mai buna varianta a ta. Imbina stilul personal cu ultimele tendinte si alege piese superbe, pe care le vei purta si cu alte ocazii.

Tinute festive cu care vei face senzatie

Bluza eleganta si fusta midi bie
Bluza eleganta si fusta midi bie

Inainte de a incepe sa cauti combinatia eleganta perfecta, tine cont ca e foarte important sa te simti bine in pielea ta, mai presus de ce se poarta. Hainele trebuie sa fie o extensie a personalitatii, sa iti creeze o stare de bine, nu un disconfort. Mizeaza, asadar, pe ceea ce te avantajeaza ca si croiala. Nu iti place sa expui prea multa piele? Poti arata sexy cu acest look all black, simplu si rafinat. Bluza si fusta din satin vorbesc despre acel savoir-faire atat de pretuit in industria modei. Pentru un efect dramatic, adauga o pereche de manusi inalte, numai bune pentru sezonul in speta.

Rochie eleganta rosie si bolero negru
Rochie eleganta rosie si bolero negru

Satinul rosu ramane in topul preferintelor in fiecare an. Materialul fin si culoarea festiva se imbina perfect intr-o rochie scurta lejera cu maneci fronsate, pentru ca tu sa atragi complimente la orice party. Nu poti da gres niciodata purtand un ton pasional si vibrant, care acapareaza incaperea. Chiar daca designul nu este unul excentric, vei face senzatie de Craciun sau in noaptea dintre ani. Mini nu se demodeaza niciodata, iar evenimentele sunt un prilej sa indraznesti mai mult. Finiseaza-ti tinuta cu un bolero somptuos din blana eco neagra, cercei statement si pantofi sic.

Esti gata de party? Avem tinuta potrivita!

Tinute de ocazie all black
Tinute de ocazie all black

Mixurile all black sunt nelipsite din galeria tinutelor de ocazie. Atunci cand nu stii ce sa alegi, sunt alegerea sigura si fara varsta. Cu siguranta piesele negre sunt cele mai durabile aditii ale garderobei. Este usor sa te joci cu mai multe stiluri, chiar si atunci cand la baza vorbim de casual. O rochie simpla neagra devine imediat atractia serii daca adaugi un brau deosebit si o jacheta eleganta. Aceeasi rochie va face deliciul unui melanj de zi, cu accesorizarea potrivita – incaltaminte comoda, un palton calduros. Preferi doua piese? Iti propunem o fusta 3/4 din tesatura structurata, cu volum, cu o centura de efect. Joaca-te cu sfera basic with a twist si inlocuieste bluzele opulente cu un model simplu, clasic.

Bluza de ocazie si pantaloni cu slituri
Bluza de ocazie si pantaloni cu slituri

Bluza cu funda face parte din modelele reinterpretate cu entuziasm sezon dupa sezon. Gulerul esarfa materializat intr-un funda supradimensionata impresioneaza de fiecare data. Mai ales atunci cand se foloseste un material spectaculos, fin ca matasea si captivant prin jocul de lumina, farmecul sau este incontestabil. Noua ne place mult combinatia cu pantaloni mulati cu slituri si pantofi cu brosa. Estetica de efect este dublata de libertate de miscare, un blend ideal. Petrecerile inseamna socializare, trebuie sa te simti in largul tau. Esti gata de distractie? Probeaza si indragosteste-te pe loc!

Straluceste la propriu cu fiecare ocazie

Pantaloni cu slituri, palton si choker
Pantaloni cu slituri, palton si choker

De Craciun si Revelion permite-ti sa stralucesti! Se poarta accentele metalice, fie ca vorbim de haine sau accesorii. Nu detii prea multe piese elegante? Transforma-ti garderoba basic in atractia evenimentului. Acea camasa neagra lejera pe care o iubesti si ultima ta achizitie, pantalonii cu slit, compun un mix interesant alaturi de cholkerul din catifea cu cristale. Colierul tip banda a revenit puternic pe podiumuri si dincolo de ele. Este sexy, cool, iconic, reusind sa condimenteze o aparitie altfel simpla cu doza de glamour necesara unei seri speciale. Asigura-te ca ai cat mai multe, iti reinveteaza stilul si hainele.

Fusta midi si bluza aurie peliculizata
Fusta midi si bluza aurie peliculizata

Jerseurile peliculizate fac furori! Daca nu indraznesti sa optezi pentru croieli avangardiste, ai intotdeauna posibilitatea sa te pui in valoare prin texturi fabuloase. Noua ne plac culorile metalice, auriu, argintiu, cupru. Incearca aceasta bluza de ocazie cu usor drapaj si simte-te ca o celebritate. Meriti sa te rasfeti cu cele mai frumoase modele din colectia party, iar pretul accesibil iti permite sa iti imbogatesti dressingul cu ceva nou. Culorile pretioase nu se demodeaza niciodata, fiind laitmotivul lookurilor de ocazie. Tempereaza auriul flamboaiant cu o fusta conica neagra si un bolero special.

Pin It