Rochiile sunt savoarea verii, iar cele albe se regasesc in topul preferintelor in fiecare an. Vaporoase, lejere, perfecte pentru vacante si evenimente, fac furori oriunde ai merge. Sa te imbraci sic nu este deloc complicat atunci cand mizezi pe cateva repere stilistice. Cromatica clasica nu este desueta, dimpotriva, domina tendintele si consolideaza garderoba pereniala. Alege-ti chiar acum rochiile albe preferate si pregateste-te de cea mai fierbinte vara.

Rochii mini, esentiale in garderoba estivala de efect

Rochie alba cu volan la decolteu
Rochie alba cu volan la decolteu

Este o piesa foarte versatila in garderoba ta pentru ca se adapteaza usor de la casual la elegant, in functie de accesorizare. Vara iti place sa porti tinute vaporoase si jucause. Mizeaza pe alb pentru un vibe de vacanta. In plus, iti pune in valoare bronzul – insa arata la fel de bine pe orice tip de piele. Volanul amplu pune in valoare fluiditatea formei.

Rochie eleganta clos din sifon
Rochie eleganta clos din sifon

Rochia scurta clos este redefinita prin decolteul adanc aparent, o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model insumeaza pasiunea pentru frumos, pentru tesaturi fine si vaporoase, remarcandu-se negresit la orice eveniment vei merge, ziua sau seara. Cele mai placute amintiri ale verii sunt petrecerile reusite, meriti o aparitie spectaculoasa. Pariaza pe alb.

Rochie de seara cu cupe si insertie tul
Rochie de seara cu cupe si insertie tul

Daca trebuie sa investesti in cateva piese-cheie elegante, rochia mini cu cupe trebuie sa se regaseasca pe lista la viitoarea sesiune de shopping. Minimalismul cromatic nu va duce niciodata la esecuri stilistice. Incearca acest model cu corset si insertie din tul si iti vei sublinia atuurile fara prea multe accesorii. E sexy si fabuloasa, cucerind privirile si facandu-te sa te simti speciala.

Nicio petrecere sic fara rochii midi

Rochie midi eleganta cu umerii goi
Rochie midi eleganta cu umerii goi

Lucrurile simple au clasa si sofisticare in orice context, liniile lor curate ramanand neatinse de capriciile modei. Alb este rezultatul sumei tuturor culorilor. Luminos, creativ, potrivit fiecarei tipologii si mai mult decat o tendinta, ramane vedeta fiecarei colectii. Rochia 3/4 cu decolteu pe umeri are o feminitate atemporala si este de efect indiferent de conformatie si varsta.

Rochie midi cu fermoar la spate
Rochie midi cu fermoar la spate

Stim ca adori sa fii la moda si sa experimentezi aparitii demne de invidiat. Daca te-ai plictisit de aceleasi cateva modele populare, aceasta cu fermoar pe spate este alegerea perfecta. Probeaz-o si indragosteste-te de eleganta ei, de forma impecabila, de starea de bine pe care ti-o ofera un lucru frumos. Fiecare petrecere e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii in centrul atentiei.

Rochie de ocazie cu decolteu pe umeri
Rochie de ocazie cu decolteu pe umeri

Preferi modelele conice cu lungime midi? POEMA raspunde dorintei tale cu o rochie alba care urmeaza fidel linia corpului, cu decolteu pe umeri. Sexy, tinereasca, confortabila – are tot ce iti place. Este foarte feminina si senzuala, intr-o maniera simpla si rafinata. Nu te poti plictisi de ea, este acea rochie fara varsta care va arata superb si peste ani.

Cucereste vara cu cele mai frumoase rochii lungi

Rochie lunga cu decupaje fronsate
Rochie lunga cu decupaje fronsate

De la vacante insorite la iesiri obisnuite cu prietenele, look-ul propus de stilistul POEMA te transforma intr-o aparitie de senzatie fara a ignora confortul. Bucura-te de fiecare moment si fii gata oricand de o noua aventura. Este timpul sa te bucuri de rochii albe spectaculoase, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Bretelele subtiri si decupajele sunt perfecte pentru o vara calduroasa.

Rochie de ocazie cu croi evazat
Rochie de ocazie cu croi evazat

Garden party sau un event seara, la un restaurant sofisticat? Descopera in noua noastra colectie piese potrivite fiecarui stil si fiecarui context. Alege sa fii superba si onoreaza toate invitatiile cu stil. O rochie alba minunata, care subliniaza silueta si pune in valoare bustul,  iti da incredere in tine si te face sa te simti feminina si atragatoare. Nu mai sta pe ganduri. Este sic, lejera, in tendinte.

Pin It