Petrecerile se tin lant si nimic nu se compara cu placerea de a purta rochii spectaculoase, care te fac sa te simti speciala la fiecare aparitie. Tesaturile bogate, culorile de efect si croielile sofisticate sunt cuvintele cheie ale acestei veri. Fiecare femeie isi doreste sa fie cel mai bine imbracata invitata, sa fie admirata si complimentata. Iata selectia noastra de rochii must-have, create sa te puna in valoare.

Rochii de seara superbe

Rochie eleganta cu capa pe umeri
Rochie eleganta cu capa pe umeri

Nuntile si toate celelalte petreceri de sezon vin cu seri magice, in care iti doresti altceva decat de obicei. Intra in atmosfera festiva cu cele mai sic piese si fii cel mai bine imbracata invitata. Dam startul distractiei cu stil, sezon dupa sezon. O rochie statuara are rafinament si clasa, ea nu se demodeaza niciodata. Daca ai deja cateva modele cu aceasta forma, reinventeaza-te prin culoare. Lime este alegerea perfecta daca iti doresti sa fii in centrul atentiei.

Rochie lunga din satin cu brosa
Rochie lunga din satin cu brosa

Cand evenimentul nu impune minimalism, poti alege modele si tonuri indraznete sau aplicatii pretioase. O rochie lunga de ocazie cu spate dezgolit si decolteu indraznet va atrage intotdeauna privirile prin increderea in sine si senzualitatea fireasca a purtatoarei. Nuantele tari si pasionale iti vor sublinia energia, lipsa de prejudecati si personalitatea carismatica. Brosa cu cristale transforma aparitia in una demna de red carpet. Satinul este tesatura-vedeta a colectiilor anului 2022.

Rochie de seara din satin cu croi bodycon
Rochie de seara din satin cu croi bodycon

Urmeaza cele mai tari petreceri si iti doresti sa stralucesti cu o tinuta pe masura ocaziei. La restaurant, la o nunta sau un eveniment restrans, pastreaza-ti stilul si creativitatea si poarta haine care te pun in valoare si iti dau o stare de bine. Nu ai gasit inca look-ul festiv perfect? Nu-i nimic, avem cateva recomandari indraznete si seducatoare din care sa alegi ce te reprezinta. Incearca rochia bodycon cu slit inalt si cupe structurate pentru a-ti contura o silueta de invidiat.

Tinute speciale pentru ocazii de neuitat

Rochie eleganta din tul cu corset
Rochie eleganta din tul cu corset

Ce ai spune de o rochie midi evazata,cu top tip corset si curea fina? Lungimea in speta nu este apanajul exclusiv al unei varste, ea da o nota eleganta aparitiei, indiferent de segment. Detaliile surprind la fiecare pas: decolteu inima adanc, bretelele spaghetti, closul fluid. E intotdeauna loc pentru negru in garderoba. Rochia este sexy si in tendinte, evidentiindu-te la evenimente. Iubeste-ti formele si complimenteaza-le cu hainele adecvate. E cea mai asteptata perioada din an.

Rochie de seara cu volane suprapuse
Rochie de seara cu volane suprapuse

Cauta-ti punctele forte si pune-le in valoare. Exista o varietate de modele menite sa te faca sa arati minunat. Rochiile scurte echilibreaza siluetele mignione si delicate, iar cele midi sau lungi imbraca perfect o doamna/domnisoara mai inalta. Cu mici trucuri, poti arata impecabil jongland cu lungimea si forma. Rochia din tul ramane in atentia fashionistelor, iar suprapunerile de volane vaporoase sunt mereu in tendinte. Pariaza pe verde smarald pentru un eveniment sofisticat.

Rochie de ocazie cu spate decupat
Rochie de ocazie cu spate decupat

Mica rochie alba este vedeta multor petreceri de vara. Mini, midi sau lunga, simpla sau excentrica, isi gaseste de fiecare data locul in galeria tinutelor elegante. Aceasta rochie scurta cu transparente atragatoare, confectionata din voal fin, e super sic si sofisticata. Hainele albe arata maiestria tiparului si calitatea lucraturii, nu este deloc simplu sa construiesti forme care curg firesc. Contururile armonioase sunt subliniate prin materialul aerat si aparitia moderna va surprinde placut oriunde ai merge.

Rochie de seara cu volane supradimensionate
Rochie de seara cu volane supradimensionate

Daca esti in cautarea unei tinute spectaculoase si totusi accesibile, in acord cu eleganta evenimentului, POEMA iti propune modele unice, cu stil si personalitate. Volanele oversize sunt din nou in voga! Stralucesti fara efort, atragand toate privirile. Culoarea intensa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fidela conturului, rochia lunga eleganta te pune in cea mai buna lumina.  O silueta croita corect iti redefineste proportiile. O nunta este de fiecare data un motiv bun sa porti piese statement.

Pin It