Indiferent de stilul tau, in magazinele noastre gasesti tinuta de party perfecta, cu care vei atrage toate privirile. Petrecerile de neuitat au nevoie de look-uri pe masura. Surprinde cu detalii de efect: o croiala deosebita, o tesatura superba, accesorii spectaculoase. Sunt serile magice in care iti doresti altceva decat de obicei. Iti propunem o selectie de articole elegante, pentru un Craciun sau un Revelion de poveste. Intra in atmosfera festiva cu cele mai sic combinatii. Dam startul distractiei cu stil!

Lurexul, vedeta fiecarei petreceri reusite

Rochie midi eleganta din lurex
Rochie midi eleganta din lurex

O rochie midi din lurex  cu cordon (pe care il puteti inlocui cu un brau sau o curea de efect pentru a marca mai mult talia) te transforma intr-o aparitie fermecatoare la orice eveniment. Firul metalic cu efect de glitter capteaza lumina si o raspandeste intr-un caleidoscop de nuante. Irizatiile ei atrag privirile, iar complimentele nu vor intarzia sa apara. Aparent clasica, cu o forma fit-and-flare care avantajeaza majoritatea tipurilor de silueta, rochia neagra e alegerea perfecta si pentru petrecerea de Craciun sau Revelion. Este timpul sa stralucesti. Nu-ti refuza placerea de a purta materiale somptuoase si de bun gust.

Maleta cu dungi si pantaloni negri
Maleta cu dungi si pantaloni negri

Completeaza-ti garderoba sezonului cald cu bluze elegante si pune-ti in valoare stilul si creativitatea construind tinute savuroase. O maleta cu dungi este, de regula, intalnita in segmentul casual. Lurexul auriu te introducere in atmosfera festiva, chiar si atunci cand mixul este unul relaxat, cu o pereche de pantaloni negri. Bluzele de ocazie, gandite anume sa celebreze gratia siluetei feminine, sunt o declaratie de stil si personalitate. Accentele metalice nu pot lipsi din garderoba eleganta. Materialele care stralucesc fac impresie, independent de tendinte. 

Mizeaza pe satin, sofisticat si atemporal

Rochie midi din satin cu bretele fine
Rochie midi din satin cu bretele fine

Meriti un strop de magie in fiecare zi, de ce sa nu iti faci un cadou? Lasa-te purtata intr-o calatorie despre terapia tactilului, purtand tesaturi fine in primul rand pentru propria placere. Rochia furou, adorata de femeile din lumea intreaga pentru naturaletea si eleganta sa lipsita de pretentii, este nelipsita din tendinte. Mai mult decat atat, este cameleonul preferat atunci cand iti alegi hainele astfel incat sa migreze usor intre stiluri si contexte. Confortul conceptului alaturat tesaturii racoroase atrage fara efort privirile. E sexy, comoda, chic, se adapteaza perfect si pentru un look de zi.

Fusta bie din satin negru
Fusta bie din satin negru

Modul firesc in care se aseaza si savoarea materialului matasos te vor face sa te indragostesti iremediabil. Este luxul accesibil pe care il meriti si ti-l poti permite. Haina cusuta cu maiestrie incanta simturile prin accentuarea feminitatii si pasiunea pentru fiecare detaliu. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un outfit senzational iti anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. Tricoul cu imprimeu si jacheta din blana sunt o combinatie super cool. Nu uita, ceea ce duce casualul la elegant este emotia pe care o creezi printr-o personalitate efervescenta.

Bluza de ocazie din satin alb
Bluza de ocazie din satin alb

Satinul este simbolul tinutelor pretioase. Chiar daca actualmente se regaseste adesea si in look-urile de zi, ramane definitoriu pentru fastul serilor elegante. Fluiditatea si modul cum capteaza si raspandeste lumina, asemenea unei oglinzi, sunt caracteristici care il pastreaza in galeria tesaturilor fundamentale ale garderobei. Gulerul si decupajul din zona decolteului confera bluzei un aer sofisticat. Tinutele alb-negru sunt intotdeauna in topul preferintelor, aratand deosebit chiar si cu cele mai simple piese.

Seturi rafinate din catifea pentru un Craciun cozy

Bluza si pantaloni din catifea
Bluza si pantaloni din catifea

Detaliile reusesc intotdeauna sa intensifice fondul, conferindu-i un farmec aparte. Silueta gratioasa transpare prin elementele inspirate din lenjeria frantuzeasca. Senzualitatea nu consta in excese, ci in arta de gusta placerea simturilor. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, materialele alese pentru aceste piese indoors-to-outdoors te introduc in atmosfera festiva. Poarta ce simti, asa cum simti. Exprima-te liber prin fiecare alegere pe care o faci, descopera-te si pune-te in valoare. Tranzitia intre piesa de casa si tinuta eleganta o face atitudinea ta.

Pin It