Momentele speciale din viata ta merita tinute pretioase pe masura. Daca nu te-ai decis inca in ce sa investesti, fa-ne o vizita si probeaza propunerile stilistului POEMA. Cu siguranta vei gasi un model preferat. Pentru petrecerile din serile calduroase ai nevoie de solutii care sa arate si sa se simta la fel de bine, sa impresioneze in aceeasi masura in care iti asigura confort. Satinul si taftaua sunt cea mai buna alegere pentru vara. Arata sofisticat, se simt bine pe piele, au preturi accesibile.

Rochii de ocazie moderne si remarcabile

Rochie de seara cu croi bodycon
Rochie de seara cu croi bodycon

Satinul se intoarce in forta in tendinte, anii ’90 impunandu-l in galeria tesaturilor fara varsta. Nu mai este rezervat doar tinutelor homewear sau unui anumit sezon.  Femeile de toate varstele il adora pentru aerul pretios si versatilitatea sa, alegand sa il poarte in felurite moduri. Evenimentele sunt dominate de acest material minunat si racoros, cu o textura luxurianta si un pret accesibil.

Rochie maxi din satin cu decolteu adanc
Rochie maxi din satin cu decolteu adanc

Esti invitata la o nunta, un botez ori o gala? Iti doresti sa stralucesti cu o aparitie care taie respiratia, fara sa investesti sume ametitoare? Avem rochia potrivita. Vara aceasta mizeaza pe maxi si pe detalii mici dar spectaculoase, precum aceasta brosa cu cristale care fronseaza decolteul adanc. Culoarea care se confunda cu pielea pune in valoare linia curata a croiului. Nu uita sa finisezi cu sandale stiletto.

Rochie midi din tafta cu insertie din tul
Rochie midi din tafta cu insertie din tul

Aceasta rochie din tafta melon este rasfatul pe care ti-l poti permite, pentru propria placere sau pentru a incanta privirile celorlalti invitati. Un look super stilat incepe cu o atitudine pe masura, hainele doar completeaza gratia nativa si carisma purtatoarei. Lungimea are un aer retro incantator. Silueta clasica e insa improspatata de transparenta din zona decolteului, sexy fara a fi vulgara.

Aparitii de efect doar cu tinutele POEMA

Rochie eleganta cu decolteu asimetric
Rochie eleganta cu decolteu asimetric

Confortul conceptului slip dress alaturat tesaturii racoroase atrage fara efort privirile. E sexy, comoda, sic, se adapteaza perfect de la tinuta de ocazie la un look de vacanta cu minim de efort. Designerii nu uita sa acorde atentie rochiei furou in fiecare sezon, fie ca vorbim de o linie de lenjerie, o colectie street style sau party. Simplitatea rafinata descrie perfect aceasta piesa atat de iubita.

Rochie de seara cu volane
Rochie de seara cu volane

Rasfata-te cu tafta neagra si ramai incantatoare cu fiecare ocazie. Haina cusuta cu maiestrie incanta simturile prin accentuarea feminitatii si pasiunea pentru fiecare detaliu. Volumul croiului evazat acorda libertate de miscare si confera piesei un aer jucaus. Este amestecul ideal intre eleganta abordabila si sex-appeal. Textura care reflecta lumina arata superb seara, sub candelabrele impozante.

Rochie de ocazie cu capa fronsata
Rochie de ocazie cu capa fronsata

Lime-ul satinat atrage ca un magnet, bucurandu-ti simturile si transformand purtarea intr-o experienta rafinata. La orice petrecere vei merge, vei acapara atentia. Capa supradimensionata fronsata face din rochia scurta eleganta un model spectaculos. Mini este din nou la moda, e o stare de spirit care nu tine cont de varsta. Indrazneste sa porti culori tari si un design indraznet.

Look-uri speciale, perfecte pentru petreceri wow

Rochie din tafta cu capa statement
Rochie din tafta cu capa statement

Febra cumparaturilor pentru rochia de ocazie perfecta nu este specifica numai sezonului cald, insa vara iubim mai mult ca oricand piesele albe. Mini, midi sau lunga? Conica sau evazata? Indiferent ce alegi, este important sa te simti bine in pielea ta. Rafinate, simplu de accesorizat si flatante pentru orice nuanta de piele si par, rochiile albe nu pot lipsi din garderoba ta.

Rochie mini eleganta cu croi evazat
Rochie mini eleganta cu croi evazat

Confortabila si pur si simplu frumoasa, rochia mini evazata iti da o stare de bine in fiecare moment. Sexy, tinereasca, super confortabila – are tot ce iti place. Este foarte feminina si senzuala, intr-o maniera simpla si rafinata. Nu te poti plictisi de ea, este acea rochie fara varsta care va arata superb si peste ani. Cele mai placute amintiri ale verii sunt petrecerile reusite. Asigura-te ca ai tinute pe masura lor.

Rochie mini cambrata cu maneci bufante
Rochie mini cambrata cu maneci bufante

Feminina, gratioasa si delicata, mica rochie neagra din tafta se mentine in tendinte si in acest an. Desi simpla, te cucereste prin farmecul sau special. Descopera in noua noastra colectie piese potrivite fiecarui stil si fiecarui context. Tesaturile fine fac deliciul sezonului de evenimente. Nu ai niciodata indeajuns de multe rochii din satin sau tafta. Sunt minunate atat in tonuri clasice, cat si in culori puternice.

Pin It