Dopamine dressing imbina estetica de efect cu starea de bine, fiind astfel un trend semnificativ pentru lumea modei, care l-a primit cu entuziasm indiferent de segment. Garderoba de ocazie reflecta cel mai bine dorinta femeilor de a experimenta altfel de culori si texturi, de a purta mai mult decat haine fara povesti. Fara a neglija versatilitatea si consistenta minimalismului, vara aceasta distractia porneste cu extravaganta cromatica. Ai deja o colectie basic formata din motive practice, asadar indrazneste sa mizezi pe accente si detalii indraznete. Cumpara pentru propria placere, te vei simti incredibil.

Rochii elegante in top vara aceasta

Rochie maxi cu bust fronsat si bretele fine
Rochie maxi cu bust fronsat si bretele fine

Serile de vara sunt animate de tinute vibrante, carismatice asemenea personalitatii si prezentei purtatoarei. Sa te imbraci colorat e o terapie care functioneaza de fiecare data si nu degeaba podiumurile abunda de rochii pline de viata. Acorda-ti cateva momente in fata oglinzii si vei remarca ce usor primesti un boost de energie, motivatie si buna dispozitie. Recompenseaza-te cu cele mai frumoase piese in nuante bogate, care acapareaza incaperea.

Rochie eleganta lunga cu funda in contrast
Rochie eleganta lunga cu funda in contrast

Stim ca adori sa fii la moda si sa experimentezi aparitii demne de invidiat. Rochia lime cu spate dezgolit si funda supradimensionata in contrast taie respiratia la orice eveniment. Daca te-ai plictisit de aceleasi cateva modele de rochii pe care le regasesti pe ringul de dans, aceasta este alegerea perfecta sa fii atractia petrecerii. Probeaz-o si indragosteste-te de eleganta ei, de forma impecabila, de starea de bine pe care ti-o ofera un lucru frumos. Simte-te minunat si bucura-te de complimente.

Tonuri vibrante si seri de poveste

Rochie eleganta cu decolteu asimetric
Rochie eleganta cu decolteu asimetric

Scena modei este intotdeauna cucerita de nuante vesele, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Atitudinea face intotdeauna diferenta, iar maturitatea stilistica presupune sa te imbraci asumat. Fa-ti curaj sa porti acea rochie super sic si senzuala pe care o remarci in vitrina. Satinul corai se asaza firesc peste forme, ca o a doua piele, punandu-ti in valoare silueta intr-o maniera eleganta si rafinata. Decolteul asimetric aminteste de peplumuri, iar tonul magnetic e un manifest pentru distractie.

Rochie de seara cu detaliu la umar
Rochie de seara cu detaliu la umar

Iubim materialele vaporoase, care dau impresia ca se drapeaza natural in jurul corpului, fara nevoia de a fi cusute. Vara fierbinte te face sa alegi adesea rochii in stil grecesc, lejere si spectaculoase. Modelele maxi evazate prinse pe un umar sunt sexy si racoroase, iar tu vei dansa in voie toata noaptea. Adauga o pereche de incaltari fine cu strasuri si vei arata superb. In plus, aceasta rochie se poate transforma usor in tinuta de vacanta, insotindu-te in pozele wow de pe o plaja exotica sau pe stradutele unui oras boem.

Terapia culorii in garderoba de evenimente

Rochie lunga tubulara cu decolteu capa
Rochie lunga tubulara cu decolteu capa

Ne intoarcem la verde lime, savuros si senzational. Fiindca nuanta in sine este impresionanta, croiala poate sa fie simpla. Rochia maxi tubulara e un bodycon sofisticat si demn de covorul rosu. Umerii dezgoliti cu capa eleganta si linia fidela formelor sunt atribute care o fac cea mai dorita rochie a verii. Te evidentiaza, iti da incredere in tine. Iubeste-te si nu iti fie teama sa atragi atentia. La nunta, cununie, botez si orice alt eveniment, vei straluci la fiecare pas.

Rochie de ocazie cu decolteu amplu si cordon
Rochie de ocazie cu decolteu amplu si cordon

Fiecare petrecere e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii in centrul atentiei. Obtine look-ul potrivit si cucereste in momentele speciale.  Simte-te plina de incredere si stil si pune-ti formele in cea mai buna lumina. Cu noua colectie POEMA iti va fi greu sa alegi doar o rochie. Fiecare model are farmecul sau si te poate transforma in cel mai bine imbracata invitata. Trebuie doar sa probezi si vei remarca chimia. Cu grija pentru croiala si detalii, la un pret accesibil, rochiile noastre elegante sunt facute pentru tine.

Rochie din satin cu brosa la decolteu
Rochie din satin cu brosa la decolteu

Daca rochiile din matase naturala au preturi prohibitive, ai la dispozitie rochii fabuloase din satin. Sunt la fel de sic, mult mai accesibile, pretioase si de impact. Fucsia e in topul preferintelor. Lungimea maxi avantajeaza croiala. Brosa cu strasuri atrage atentia asupra anchiorului amplu si completeaza superb materialul fin si forma delicata, statuara. Daca iti place sa fii in lumina reflectoarelor, ai gasit rochia perfecta. Aparitia ta va face senzatie.

Pin It