Bucura-te de vara cu cele mai frumoase modele de sezon, cu un design atragator si confectionate din materiale respirabile, care te ajuta sa faci fata cu brio zilelor insorite. Improspateaza-ti garderoba si pune-ti in valoare stilul si sarmul personal cu rochii si bluze din bumbac si viscoza, atat de sic si placute la atingere. Iata propunerile noastre pentru tinute de efect, in care sa te simti minunat.

Experimenteaza culori si tesaturi pentru o stare de bine

Bluza din bumbac cu decolteu asimetric
Bluza din bumbac cu decolteu asimetric

Acest mix stilat te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, bumbacul fin bleu are suplete si se simte minunat pe piele. Fusta alba il subliniaza, valorificandu-se reciproc. Rezultatul sic si aerul degajat al tinutei te vor incanta. Sandalele cu barete subtiri roz pudra sunt accentul potrivit pentru a sugera atmosfera estivala.

Rochie bleu cu volane ample la decolteu
Rochie bleu cu volane ample la decolteu

Fiecare femeie filtreaza propunerile designerilor pana la suprapunerea cu stilul de viata si preferintele vestimentare. Dar rochia evazata cu umeri dezgoliti nu mai are nevoie de nicio prezentare. An de an domina in topul preferintelor, mai ales atunci cand vine in nuante candy. Materialul natural este un plus, confortul termic neputand fi neglijat in verile toride. Nu-i asa ca nu te poti satura sa o privesti?

Rochie oranj cu maneci scurte
Rochie oranj cu maneci scurte

O rochie mini clos usoara si confortabila este tot ceea ce ai nevoie intr-o zi insorita. Chiar si lipsita de detalii patrunzatoare, culoarea superba se va remarca oriunde vei merge. Nonsalanta si prospetimea sa o fac irezistibila. Lungimea iti pune in valoare picioarele, in timp ce croiul tineresc te lasa sa te misti in voie de la o activitate la alta. Ce iti poti dori mai mult? Mai multe culori, desigur!

Serotonina din garderoba estivala

Bluza casual cu volane oversize
Bluza casual cu volane oversize

Vara aceasta lasa-te cucerita de soare, cocktailuri savuroase si bluze sic care atrag privirile. E o bucurie sa privesti infuzia de culoare si energie adusa de acest top cu peplum in garderoba. Alege-ti preferatele si joaca-te cu mixuri inedite si creative. Linia lejera combinata cu nuanta vesela si luminoasa compune o piesa care devine cu usurinta favorita sezonului.

Rochie mini clos cu volan la decolteu
Rochie mini clos cu volan la decolteu

Remarcabile si accesibile, rochiile din bumbac si viscoza au fost concepute sa arati si sa te simti minunat. Fucsia cucereste iremediabil alaturi de dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura vaporoasa atunci cand gradele cresc. Cromatica puternica este un atuu, evidentiind linia fresh si detaliile.  Este acel gen de piesa super feminina care nu se demodeaza niciodata.

Bumbac confortabil in zilele toride

Rochie de zi cu volane suprapuse
Rochie de zi cu volane suprapuse

Rochia must-have vara aceasta: delicata, tinereasca, usoara, gata sa te insoteasca oriunde. E o bucurie sa privesti miscarea volanelor si sa te rasfeti cu bumbacul delicat si racoros. Acest model este unul de efect indiferent de conformatie, culoarea parului si pielii. Daca trebuie sa investesti in cateva piese-cheie, rochia mini trebuie sa se regaseasca pe lista la sesiunea de shopping.

Rochie scurta de vara din bumbac
Rochie scurta de vara din bumbac

Cu o forma si o lungime ce dau un plus de prospetime designului, aceasta rochie scurta evazata emana buna dispozitie la fiecare pas. Volanele bogate si vesele sunt un artificiu admirabil, iar bretelele fine si cordonul ii accentueaza aerul boem. Rochiile din noua colectie POEMA se potrivesc mai multor momente ale zilei, scotandu-te din incurcatura de fiecare data.

Rochie clos cu decolteu pe umeri
Rochie clos cu decolteu pe umeri

Albul este rezultatul sumei tuturor culorilor. Luminos, creativ, potrivit fiecarei tipologii si mai mult decat o tendinta, ramane vedeta fiecarei colectii alaturi de preferatele momentului. Iti propunem aceasta rochie super lejera, perfecta pentru vremea caniculara si cu vibe de vacanta. Lucrurile simple au clasa si sofisticare in orice context, liniile lor curate ramanand neatinse de capriciile modei.

Pin It