In colectia de vara POEMA 2021 senzorialul intalneste eleganta intr-o maniera usor abordabila. Iubim tinutele dulci, super feminine, in armonie cu spectacolul naturii. Florile preferate te inspira sa porti haine delicate si vaporoase, in tonuri luminoase. Ziua perfecta incepe cu o cafea buna si un rasfat al simturilor – un parfum care evoca amintiri, o rochie care desfata pielea si privirile cu textura sa minunata, un buchet romantic de bujori roz. Asemenea lor, esti tandra si senzuala, boema si plina de viata. Iubesti soarele, aromele proaspete, stii sa te bucuri de fiecare clipa.

Intampina vara cu stil in fiecare zi

Fusta conica alba si bluza pastel
Fusta conica alba si bluza pastel

Pentru a avea o zi minunata e important sa te simti bine in pielea ta, sa te bucuri de fiecare detaliu. Vremea bujorilor iti da prilejul sa porti tinute pastelate, tandre, in acord cu candoarea si delicatetea florilor. Inspira-te din paleta lor cromatica si alcatuieste-ti o mini-garderoba cu nobilul alb si variatii de roz. O fusta conica alba si o bluza fina pudrata se imbina perfect de la birou la cina. Esti sic, sexy si inocenta in acelasi timp. Look-ul are o senzualitate fireasca, e carismatic si atemporal. Accesorizeaza si profita de boost-ul de buna dispozitie pe care ti-l confera.

Rochie babydoll din voal creponat
Rochie babydoll din voal creponat

Notele moderne pun in valoare nuanta magnetica. Ciclamenul revine puternic in atentia designerilor din lumea intreaga. POEMA iti propune o altfel de rochie babydoll, cu volan bogat la baza, foarte usoara si confortabila. Culoarea solara, de vacanta, si tesatura vaporoasa de efect o transforma in favorita verii. Nu vei trece neobservata purtand aceasta piesa pur si simplu frumoasa. Asociaz-o cu o pereche de ciocate albe pentru un contrast deosebit. Este ideala pentru o tinuta casual sic, dar si pentru un eveniment de zi, de exemplu o petrecere in aer liber. Fondanta, vaporoasa, e exact ceea ce iti lipsea.

Rochii de zi cu care vei impresiona 

Rochie mini cu croi lejer
Rochie mini cu croi lejer

O rochie babydoll crem, usoara si confortabila, este tot ceea ce conteaza intr-o zi insorita. Chiar si lipsita de detalii patrunzatoare, se va remarca oriunde vei merge. Nonsalanta si prospetimea sa o fac irezistibila. Lungimea iti pune in valoare picioarele, in timp ce croiul lejer te lasa sa te misti in voie de la o activitate la alta. Ce iti poti dori mai mult? Mai multe culori, desigur! Asorteaz-o cu o palarie din paie si un buchet cu florile preferate si esti gata de o noua aventura. Cateva bratari cool finiseaza tinuta. E timpul sa profiti din plin de texturile vaporoase in culori calde, in acord cu temperatura.

Rochie alba scurta cu volane
Rochie alba scurta cu volane

Rochia alba cu volane este vesela si super confortabila. Materialul usor curge firesc in closul bogat, iar tu esti sic intreaga zi fara efort. Chiar si lipsita de detalii extravagante, piesa impresioneaza prin finete si tonul imaculat. Este o rochie de zi tinereasca, plina de viata, perfecta pentru momentele insorite. Mini este din nou la moda, e o stare de spirit care nu tine cont de varsta. Indrazneste sa porti ceea ce iti doresti. Fie ca optezi pentru sandale fara toc, platforme sau o combini cu o pereche de ciocate versatile, efectul este uluitor. Cu siguranta complimentele nu vor intarzia sa apara.

Rochie lunga de vara cu volan
Rochie lunga de vara cu volan

Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al rochiei lungi de vara, de la tesatura matasoasa care se simte minunat pe piele in sezonul cald pana la linia fit-and-flare cu o silueta eleganta si romantica. Culoarea efervescenta te face sa zambesti si nu ii va lasa indiferenti pe cei dn jur. Poart-o cu sandale fine sau papuci natur si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. La cumparaturi, la cafea cu prietenele sau intr-o vacanta de neuitat, rochia ciclamen este o bucurie si un rasfat pentru simturi. Iubim materialele fine si culorile de efect. Florile tale preferate si un look boem se evidentiaza reciproc.

Pin It