Urmeaza cea mai asteptata noapte din an si iti doresti sa stralucesti cu o tinuta pe masura evenimentului. La restaurant, la o petrecere intre prieteni sau la o reuniune de familie, pastreaza-ti stilul si creativitatea si poarta haine care te pun in valoare si iti dau o stare de bine. Nu ai gasit inca lookul festiv perfect? Nu-i nimic, avem cateva recomandari indraznete si seducatoare din care sa alegi ce te reprezinta.

Tinute elegante pentru cele mai tari petreceri

Fusta eleganta din catifea cu slit
Fusta eleganta din catifea cu slit

All black pentru Revelion? Desigur! Mizeaza pe negru pentru o aparitie sic, indiferent de context. Sexy si misterios, e mereu la moda. O fusta conica din catifea, cu slit inalt pe picior, vorbeste despre incredere in sine. Totul este dozat incat sa nu existe excese, doar senzualitate de bun-gust. Daca slitul atrage atentia asupra partii inferioare, el este echilibrat de topul fara decolteu, cu umeri accentuati si fronseuri. Umerii structurati sunt balanta stilata pentru piesele mulate, care imbratiseaza formele. O centura impozanta atrage atentia asupra taliei si aduce ideea de suplete. Adauga cizme stretch peste genunchi.

Rochie de seara din catifea fronsata
Rochie de seara din catifea fronsata

Ce ai spune de o rochie midi conica, lucrata din cea mai fina catifea verde inchis? Lungimea in speta nu este apanajul exclusiv al unei varste, ea da o nota eleganta aparitiei, indiferent de segment. Detaliile surprind la fiecare pas: decolteu anchior adanc, un slit indraznet, fronseuri. Nuanta pune in valoarea opulenta catifelei. Rochia este sexy si in tendinte, evidentiindu-te la evenimente. Esti gata de party? Intra in atmosfera festiva cu cele mai frumoase tinute, straluceste si incanta privirile. Iubeste-ti formele si complimenteaza-le cu hainele adecvate. E cea mai asteptata noapte din an.

Atrage toate privirile in noaptea dintre ani

Bluza rosie parte peste parte
Bluza rosie parte peste parte

Daca preferi tinutele elegante alcatuite din doua piese, mizeaza pe un joc de texturi. Delicatetea satinului este perfecta pentru a amplifica silueta flatanta conturata de pantalonii negri. Gulerul Perkins da un twist clasicului model petrecut, contribuind alaturi de manecile bufante si decolteul amplu la sex-appealul sau. Completeaza cu o pereche de cercei fastuosi si pantofi de efect – cei din velur cu brosa sunt perfecti pentru a finisa lookul. Chiar daca nu este unul elaborat, mixul se remarca oriunde prin rafinament si stil atemporal. In plus, sa porti ceva rosu in noaptea dintre ani e o idee buna intotdeauna.

Rochie neagra de ocazie cu drapaj
Rochie neagra de ocazie cu drapaj

Mica rochie neagra este vedeta multor petreceri, asadar nici cea de Revelion nu face exceptie. Mini, midi sau lunga, simpla sau excentrica, isi gaseste de fiecare data locul in galeria tinutelor elegante. Aceasta rochie scurta cu drapaj, confectionata din satin fin, e super sic si sofisticata. Hainele drapate arata maiestria tiparului si calitatea lucraturii, nu este deloc simplu sa construiesti forme care curg firesc. Contururile armonioase sunt adorate de materialul somptuos si aparitia moderna condimenteaza incaperea cu mister si fascinatie.

Rochie eleganta cu franjuri din strasuri
Rochie eleganta cu franjuri din strasuri

Daca esti in cautarea unei tinute speciale, in acord cu eleganta evenimentului, POEMA iti propune modele unice, cu stil si personalitate. Franjurii din strasuri sunt din nou in voga! Stralucesti la propriu, atragand toate privirile. Cristalele capteaza si reflecta lumina. Catifeaua neagra nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fidela conturului, rochia mini eleganta te pune in cea mai buna lumina.  O silueta croita corect nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani. Petrecerea de Revelion este de fiecare data un motiv bun sa porti piese statement.

Pin It