Niciodata nu avem indeajuns de multe haine, mai ales dupa aceasta perioada dificila in care am investit mai mult in cele destinate confortului casei. Lucrul de acasa, lipsa activitatilor si a evenimentelor ne-au determinat sa optam mai mult pentru piese sport si casual, cautand exclusiv functionalul. Ne-a fost dor de stilul nostru, de micile bucurii cotidiene: parfumul preferat, o rochie florala numai buna de scos la plimbare, o poseta sic, o pereche de pantofi eleganti. Acum ai un motiv in plus sa iti reintregesti garderoba. Incepand cu 20 august, brandul tau romanesc preferat, POEMA, te asteapta cu reduceri masive in toate magazinele si online.

Perioada soldarilor reprezinta prilejul perfect pentru a-ti imbogati garderoba. Astfel, iti vei putea achizitiona piesele dorite investind mai putin, bucurandu-te de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online sau iti place sa explorezi in voie magazinele fizice, finalul lunii vine cu oferte irezistibile la o multime de articole atragatoare: preturi mici, incepand de la 29 lei! Actualizeaza-ti wishlistul si cumpara-ti in sfarsit ceea ce iti doreai. Meriti sa te rasfeti. Profita de ultimele saptamani calduroase cu cele mai frumoase rochii, fuste, bluze, pantaloni si sacouri. Ramai mereu la moda si exprima-ti liber personalitatea si stilul.

Este momentul mult asteptat de pasionatele de moda. Nimic nu se compara cu satisfactia de a gasi haine frumoase in categoria promotiilor. Entuziasmul abilitatii de a repera o afacere buna este sustinut de aventura inspectarii randurilor colorate in cautarea unei comori – ceva trecut cu vederea de restul “competitoarelor”, remarcat si valorificat numai de tine. Esti adepta minimalismului sau iti plac tinutele elaborate? In categoria SOLDARI vei gasi cu siguranta ceva potrivit si vei si economisi. Poti darui si celor dragi un card cadou, lasandu-le posibilitatea de a-si alege exact ce li se potriveste.

Pin It