Inspira-te din alegerile noastre pentru a-ti compune tinute sic senzuale si cu personalitate, cu care vei face furori vara aceasta. Pentru un efect maxim, accesorizeaza cu un machiaj sarutat de soare, bijuterii de efect si multa buna dispozitie. De la vacante insorite la iesiri obisnuite cu prietenele, look-urile propuse de stilistul POEMA te transforma intr-o aparitie de senzatie fara a bagateliza confortul. Bucura-te de fiecare moment si fii gata oricand de o noua aventura.

Tinute de vara in tendinte

Rochie evazata lime cu funde la umar
Rochie evazata lime cu funde la umar

Lime-ul da savoare garderobei sezonului estival. Solar, vesel, efervescent, este culoarea-vedeta a verii 2021. Te evidentiaza indiferent de culoarea pielii si a parului si iti da un boost de energie. Silueta evazata fluida iti permite sa te misti in voie si ascunde micile defecte, conturand cea mai buna versiune a ta. Este o bucurie sa o porti si sa o privesti. Hainele transmit emotii, te incarca pozitiv si vorbesc despre exuberanta si vibe-ul unui iulie de poveste. Volanele si bretelele cu funda ii sporesc farmecul si aerul tineresc.

Bustiera cu cupe si fusta mini
Set bustiera cu cupe si fusta mini

Daca iubesti seturile, e timpul sa adaugi unul alb in arsenalul tau de vacanta. Topul ajustat, cu bretele si cupe push-up, si fusta vesela cu volane sunt combinatia ideala. Esti sexy fara efort, ziua sau seara. In plus, ambele piese te vor ajuta sa creezi combinatii stilate cu alte haine uni sau cu printuri pline de viata. O pereche de saboti, cateva bratari si cerceii statement completeaza atragator tinuta. Iesi din sfera de confort si indrazneste sa optezi pentru mixuri senzuale, feminine si foarte la moda. Nu trebuie sa iti faci griji, albul arata la fel de bine si fara un bronz intens.

Rochie mini cu volane
Rochie mini evazata cu volane

Oranjul este vibrant, fierbinte si dinamic. Stridenta nu are nimic peiorativ in garderoba de vara, dimpotriva, designerii se intrec in colectii pline de culori vii. Vei adora tonurile neon. Bogat si irezistibil, acest accent e condimentul de care nu te poti satura. Atrage privirile si provoaca zambete. Ai o zi proasta? Imbraca ceva pasional si jucaus. Anul acesta volanele abunda pe podiumuri si in moda strazii, cu acelasi efect uluitor. Sunt detalii picante, proaspete, numai bune pentru o rochie de vara de neuitat.

Rochii sexy cu volane jucause

Rochie de vara cu volane
Rochie de vara cu volane

Rochiile acestei colectii rezoneaza puternic in garderoba pereniala, potrivindu-se mai multor momente ale zilei si scotandu-te din incurcatura de fiecare data. Remarcabile si accesibile, au fost concepute sa arati si sa te simti minunat. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inventivitate. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica atemporala. Rochia furou este conceputa intr-o forma superba: o invaluire de volane romantice si super feminine. Nu ii poti rezista. Adauga platforme colorate!

Rochie clepsidra cu decolteu asimetric
Rochie clepsidra cu decolteu asimetric

Expunand gratios pielea, rochia clepsidra lime are o estetica patrunzatoare si redefineste artistic un produs clasic: bodyconul. Textura si prestanta materialului folosit accentueaza atractia geometriei alese. Umerii sunt, poate, cea mai senzuala parte a corpului unei femei. Dezgolirea lor cu eleganta simbolizeaza asumare si independenta – ea stie ca e speciala in fiecare zi. Pune-ti in valoare atuurile si cucereste privirile, complimentele nu vor intarzia sa apara.

Rochie alba din voal cu volane
Rochie alba din voal cu volane

Pune-te in cea mai buna lumina purtand acest model minunat cu volane multiple suprapuse. Este timpul sa te bucuri de rochii midi spectaculoase, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Bretelele subtiri si confortul croiului trapez compun o piesa perfecta pentru o vara calduroasa. Rochia furou este redefinita prin volane, o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si lejeritate, remarcandu-se negresit oriunde vei merge, ziua sau seara.

Pin It