Alegerile noastre vestimentare ne definesc, vorbesc despre noi inainte sa facem cunostinta. Petrecerile sunt cel mai bun prilej de socializare, e important sa te simti bine in pielea ta. Trebuie sa gasesti echilibrul perfect intre estetica si confort. Stim ca iti doresti sa stralucesti la cele mai asteptate ocazii ale anului, de aceea ti-am pregatit o colectie speciala, in acord cu ultimele tendinte si fiecare tip de silueta. Sexy si sofisticata sau de o eleganta clasica, minimalista? Indiferent de preferinte, in magazinele POEMA te asteapta o tinuta potrivita pentru serile magice. Iata o selectie de piese elegante pe care trebuie sa le ai in sifonier, permitandu-ti sa iti exprimi stilul personal si in acelasi timp sa fii mereu la moda. Mizam pe haine care nu isi pierd farmecul la trecerea sezonului, versatilitatea lor facandu-le purtabile si peste ani.  

Cele mai sic look-uri pentru petreceri reusite

Tinuta eleganta alb-negru
Tinuta eleganta alb-negru

Petrecerea de Craciun si noaptea dintre ani iti dau sansa sa te pui in valoare si sa iesi din zona de confort. Chiar si cele mai simple piese compun o aparitie rafinata cu putina imaginatie. O pereche de leggins cu talie inalta sunt punctul de pornire pentru un mix alb-negru de efect. Adauga o camasa alba lejera, de inspiratie masculina – o piese iconica, adorata de toti designerii si muzele lor – si un blazer negru lung, cu o linie relaxata. Doza de glam vine sub forma cholker-ului din catifea cu brosa statement. Simplitatea sofisticata nu putea fi ilustrata mai bine. Acel sic parizian nu mai este doar un deziderat. Esti sic cu minimum de efort, iar componentele ansamblului functioneaza perfect si separat, ajutandu-te sa construiesti multe alte tinute spectaculoase, migrand facil de la casual la elegant.

Tinute de ocazie din catifea neagra
Tinute de ocazie din catifea neagra

Catifeaua neagra este definitorie pentru segmentul evenimentelor. O piesa care se simte la fel de bine precum arata este mai mult decat o haina la moda. Finetea materialului, vibe-ul retro suprapus croiului modern, versatilitatea si confortul incredibil – toate contribuie la farmecul ei. De la pantalonii evazati purtati cu corset structurat la rochia scurta cu volane, rolul catifelei in garderoba feminina nu poate fi contestat. In materie de stil, tactilul joaca un rol la fel de important ca si latura estetica. Adauga accente argintii sub forma accesoriilor: pantofi cu brosa, un cholker sau un brau cu cristale. Fii in centrul atentiei intreaga seara si bucura-te de atmosfera festiva. All black is back!

Arata senzational de Craciun si Revelion

Fusta cu catarama si bluza alba
Fusta cu catarama si bluza alba

Iti plac tinutele din doua piese in schimbul proverbialei rochii de ocazie? Probeaza aceasta fusta cu structura, cu o curea spectaculoase si o culoare soft. Remarca-te asortand-o cu o bluza splendida, lucrata din bumbac fin, cu detalii de inspiratie victoriana – guler, mansete, o funda ampla la spate. Spune da volumului atunci cand creeaza jocuri interesante. Detaliile grandioase, asemenea manecilor bufante si fundei de la baza gatului, vorbesc despre o estetica impresionanta si o personalitate exuberanta. Chiar daca petreci sarbatorile acasa, bucura-ti simturile cu magia unei tinute elegante. Alege-ti outfitul favorit si straluceste, meriti sa te rasfeti cu cele mai frumoase haine.

Rochie neagra si tinuta alb-negru
Rochie neagra si tinuta alb-negru

Lasa-te cucerita de ultima colectie POEMA, pregatind cea mai stilata versiune a ta pentru serile elegante. Rochia neagra mini cu umeri accentuati amplifica prezenta cu simplitatea ei sofisticata. Manecile cu volum la umeri sunt sinonime cu petrecerile, unde fiecare din noi isi doreste un detaliu aparte chiar daca de obicei preferam minimalismul. Noul minimalism permite, insa, mici artificii. Poti sa iesi in evidenta si fara outfituri excentrice. Atitudinea este cea care da tonul si directia, e suficient sa ai deplina incredere in tine si simplitatea este redefinita. Negru te salveaza de fiecare data din incurcatura. Flateaza orice silueta, are finete si farmec sezon dupa sezon.

Costum din catifea neagra
Costum din catifea neagra

Fie ca vei merge la un restaurant sau pur si simplu participi la o cina festiva cu familia ori prietenii, POEMA iti propune o colectie evening super stilata, sexy si pretioasa, cu care vei impresiona negresit. Este prilejul perfect sa cumperi acea piesa fabuloasa pe care ti-o doreai de mult in garderoba. Cu o arhitectura superba ori forme desavarsit structurate, fiecare model va face senzatie. Catifeaua mov inchis este senzuala si misterioasa in orice context. Rafinamentul este redefinit intr-o nota moderna cu ajutorul detaliilor precum peplumul, centura, slitul inalt. Acest set merita atentia ta si pentru ca e genul de costum evergreen, nu depinde de tendinte. Tonul bogat pune in evidenta croiala impecabila.

 

Pin It