Vara aceasta rochiile scurte fluide fac furori si sunt aliatul tau sic impotriva zilelor toride. Esti gata pentru urmatoarea sesiune de shopping? Rasfata-te cu cele mai frumoase tesaturi, detalii speciale si croieli moderne. Acum te poti bucura de soare si confort termic in acelasi timp. Noua colectie POEMA asteapta sa o descoperi si sa-ti alegi rochiile de zi preferate. Promovam calitatea la un pret accesibil. Urmareste in fiecare zi selectia noastra si garderoba ta va atrage mereu complimente.

Nu uita de alb si negru pentru stil fara varsta

Rochie de zi cu croi lejer si volan
Rochie de zi cu croi lejer si volan

Cine nu iubeste rochiile albe cu bretele fine? Vaporoase, delicate, trendy, au tot ce trebuie pentru a urca in topul favoritelor tale. In fiecare an revin in forta printre piesele-cheie ale tinutelor de petrecere, de vacanta sau pur si simplu de zi cu zi. Adori sa le porti, iar vara este cel mai bun moment sa le pui in valoare. Sunt la fel de hot precum temperaturile si nu pot trece neobservate. Completeaza-le cu sandale colorate ori mergi pe all white, aparitia o sa fie una de efect indiferent de alegere.

Rochie mini din bumbac cu cordon
Rochie mini din bumbac cu cordon

Nu poti renunta la negru nici vara? Nici noi. Iubim intreg spectrul cromatic, iar nonculorile nu fac exceptie. Eleganta lor fara varsta si usurinta cu care se adapteaza oricarei ocazii si moment al zilei le mentin printre piesele must-have. Grabeste-te sa-ti achizitionezi rochii de zi din materiale aerate, precum bumbac, muselina, sifon, viscoza. Iti propunem acest model cu decolteu petrecut, volane si cordon. La o cafea sau la cina, vei arata impecabil. Minimalismul nu da gres niciodata.

Rochie vaporoasa cu volan la decolteu
Rochie vaporoasa cu volan la decolteu

Cea mai tare vacanta de vara incepe cu tinute pe masura. Cand arati bine, te simti bine. Stilul tau are nevoie de un refresh? Avem articolele potrivite. Rochii diafane asteapta sa iti puna in evidenta pielea sarutata de soare si sa faca din acea plimbare pe faleza la apus o amintire draga. Nu ai nevoie de accesorizari complicate, tinuta este superba cu efort minim. Avantajul unei rochii fluide, cu croi curat, este ca o poti aborda cu acelasi succes la public si ca rochie de ocazie.

Adauga in garderoba estivala cat mai multe accente

Rochie scurta de zi cu umerii goi
Rochie scurta de zi cu umerii goi

Da un aer mediteranean tinutelor tale de oras mizand pe albastru. Stilul lejer ti se potriveste de minune. Nu trebuie sa pleci intr-o escapada exotica pentru a te putea bucura de rochii de zi in culori vesele si vibrante. Umerii goi, volanele si materialul racoros fac din acest model unul mult dorit. E acea rochie care te face sa zambesti si sa ai o zi minunata, oricat de incarcat ar fi programul. Fie ca mergi la festival, fie la o plimbare, look-ul de mai sus te pune in valoare si atrage priviri.

Rochie de vara din bumbac cu volane suprapuse
Rochie de vara din bumbac cu volane suprapuse

Variatiile de roz fac deliciul verii. Nu, nu sunt doar pentru adolescente, te poti bucura de energia culorilor dopamina la orice varsta. Bumbacul respirabil si volanele jucause fac un mix reusit, iar tonul intens amplifica farmecul rochiei mini. Este ideala pentru mare, seri caniculare, calatorii de poveste. Oricand vrei sa fii in centrul atentiei, indrazneste sa pariezi pe neon. Bun venit femeii independente care nu se teme de hainele statement si nu are prejudecati cromatice. Nu, roz nu inseamna frivolitate.

Rochie cu funde la umar si panouri
Rochie cu funde la umar si panouri

Culoarea soarelui nu putea lipsi din preferintele noastre. Alege cea mai draguta rochie babydoll, usoara ca vaporii, cu funde la umeri si un croi lejer. E timpul sa-ti improspatezi garderoba cu piese confortabile si fermecatoare. Accentele domina strazile inca o data. Da o sansa acestui galben efervescent. Te asiguram ca aparitia e una memorabila. O pereche de saboti sau sandalele cu barete subtiri sunt tot ce-ti mai trebuie sa stralucesti, chiar si intr-o zi obisnuita.

Pin It