Exclusiv pentru clientele conectate in cont, POEMA da startul cumparaturilor online la preturi mai mici cu 4 ore inainte. Cum poti avea acces? Creeaza-ti cont pana joi 11 noiembrie ora 18 si iti vei putea achizitiona hainele preferate inaintea celorlalti. Garderoba la care visai este la un click distanta. Actualizeaza-ti wishlistul cu cele mai trendy piese si in weekendul 12-14 noiembrie iti oferim -20% reducere la intreaga colectie.

E momentul sa te rasfeti cu o sesiune de shopping la preturi de nerefuzat. Fie ca vrei sa iti imbogatesti arsenalul cu hainele si accesoriile mult asteptate, fie sa cumperi in avans cadourile de sarbatori pentru cei dragi, promotiile definesc si pun in miscare conceptul smart shopping. Te poti bucura de aceeasi calitate si de mai multe articole la un pret atragator, atat vizitand magazinele noastre, cat si din confortul casei – rapid si sigur, totul cu un simplu click. Fa-ti cont chiar acum pentru a fi mereu la curent printre primii cu ofertele noastre. 

Preturi speciale la intreaga colectie

A sosit cea mai asteptata perioada a anului pentru pasionatele de moda din lumea intreaga. Este mai usor ca oricand sa iti reinventezi garderoba, adaugandu-i piese de rezistenta: rochii tricotate, fuste creion, pantaloni conici, sacouri cambrate sau oversize, bluze superbe, camasi elegante si pulovere pufoase, paltoane dama sic si calduroase. Promotiile POEMA te ajuta sa arati impecabil si mereu la moda fara a investi substantial. Simplitatea cizelata are o eleganta atemporala. Alegand cateva modele de bun-gust, vei impresiona de fiecare data. Nimic nu se compara cu satisfactia de a gasi haine frumoase in categoria promotiilor.

Pregateste-te sa faci un refresh garderobei

Daca timpul nu iti permite sau nu iti place sa te plimbi prin magazine, aducem showroom-ul la tine acasa. Poti vizualiza in voie sute de modele in tendinte. Entuziasmul abilitatii de a repera o afacere buna este dublat de aventura inspectarii randurilor colorate in cautarea unei comori – ceva trecut cu vederea de restul “competitoarelor”, remarcat si valorificat numai de tine. Creeaza un cont de client si vei putea finaliza usor comanda, evitand epuizarea stocului. In plus, daca te abonezi la newsletter vei afla vestile bune in cel mai scurt timp, pe intreg parcursul anului.

Tu ti-ai actualizat deja wishlist-ul? 

Alege-ti favoritele, pentru a le putea pune mai usor in cosul de cumparaturi. Eviti astfel achizitiile din impuls, oferindu-ti ragazul necesar pentru a decide ce te incanta cu adevarat. Analizeaza-ti colectia si imagineaza-ti cat mai multe combinatii. Daca poti purta o haina in cel putin doua moduri, este o afacere buna. Descopera oferta bogata de produse si bucura-te de shopping! Pentru un plus de inspiratie, urmareste-ne pe Instagram si Facebook si lasa-te cucerita de propunerile stilistului nostru. Aplica filtrul personal si creeaza si tu tinute super sic.

Pin It