Perioada reducerilor reprezinta prilejul perfect pentru a-ti imbogati garderoba. Astfel, iti vei putea achizitiona piesele dorite investind mai putin, bucurandu-te de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online sau iti place sa explorezi in voie magazinele fizice, finalul lunii aprilie vine cu oferte irezistibile la o multime de articole atragatoare: pana la -40% la produsele selectionate, online si in toate magazinele POEMA.

Este momentul mult asteptat de pasionatele de moda. Nimic nu se compara cu satisfactia de a gasi haine frumoase in categoria promotiilor. Entuziasmul abilitatii de a repera o afacere buna estesustinut de aventura inspectarii randurilor colorate in cautarea unei comori – ceva trecut cu vederea de restul “competitoarelor”, remarcat si valorificat numai de tine.

Catifea reiata, acum la un pret mai bun

Sacou reiat inchis cu un nasture
Sacou reiat inchis cu un nasture

Catifeaua reiata trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. O piesa care se simte la fel de bine precum arata este mai mult decat o haina la moda. Finetea materialului, varietatea de culori, vibe-ul retro suprapus croiului modern, versatilitatea si confortul incredibil – toate contribuie la farmecul reiatului. De la pantalonii evazati ai anilor ‘70 la modelele actuale, rolul sau in garderoba feminina nu poate fi contestat. In materie de stil, tactilul joaca un rol la fel de important ca si latura estetica. Costumul albastru are avantajul de a se metamorfoza in functie de accesorizare. Il poti avea acum la un pret foarte bun!

Rochie mini clos din reiat
Rochie mini clos din reiat

Aceasta rochie bleu ciel din reiat va atrage complimente la fiecare aparitie. Pe langa aspectul tineresc, culoarea este remarcabila. Un pastel iti da o stare de bine si inveseleste atmosfera. Noul college look presupune o doza de indrazneala. In loc de pantofi oxford si un rucsac scolaresc, acum poti purta un accesoriu din piele, basca si bocanci statement. Avantajul tesaturii in speta este ca nu se adreseaza unui segment anume si nici nu limiteaza croiala. Nu exista piesa care sa nu placa. Iti doresti rochii casual ieftine si totusi de efect? Aceasta este alegerea perfecta, bucura-te de reducere.

Jerseul sau despre deplina functionalitate

Fusta neagra si rochie cu decupaj la spate
Fusta neagra si rochie cu decupaj la spate

Minimalismul inseamna deplina functionalitate, liniile curate si lipsa detaliilor incarcate transformand aceste piese – aparent simple – in nucleu al fiecarui sezon. Formele sunt puse in valoare intr-o maniera fireasca. Naturaletea hainelor comode le face purtabile oricand, oriunde. Designerii te invita sa descoperi concepte axate pe nevoia de miscare, construite din tesaturi moi care se aseaza fidel pe anatomie. Jerseul este cea dintai alegere – placut la atingere, dinamic, disponibil intr-o paleta bogata si acum cu un pret super prietenos. Descopera promotiile POEMA si alege-ti modelele preferate!

Rochie neagra cu croi evazat
Rochie neagra cu croi evazat

In secolul vitezei, cu un program atat de incarcat, ai nevoie de solutii care sa iti reinnoiasca garderoba fara schimbari radicale. Investeste in piese-cheie flexibile, care sa migreze fara efort de la un stil la altul in functie de activitatile tale, fara a deveni desuete in anul urmator. O rochie neagra nu este “inca o rochie”, ci un gest stilistic inspirat. Nu are nevoie de nicio introducere si nici de pretexte, este asimilata si valorificata in nenumarate moduri. Indiferent de varsta, arata fara cusur. In plus, negrul subtiaza si rafineaza trasaturile. Este un model pe care il vei purta fara sa te plictisesti vreodata.

Pielea eco: sicul la reducere

Fusta creion din piele ecologica
Fusta creion din piele ecologica

Fusta creion reuneste voluptatea formei clepsidra si calitatea executiei. Se evidentiaza in uniformitatea conservatoare a strazii cu usurinta. Este un compliment pentru forme, incitand simturile si reamintindu-ti placerea de a purta materiale pline. O silueta bine croita nu doar avantajeaza si corecteaza proportiile, ci si face produsul purtabil si peste ani. Fustele midi sunt piese-cheie ale acestui sezon: frumoase, confortabile, acum la pret mai mic. Alege eco si promoveaza moda cu respect pentru natura.

Pantaloni conici bej cu talie inalta
Pantaloni conici bej cu talie inalta

Croiala conica, cu talie inalta si mansete, redefineste si complimenteaza silueta, in timp ce tesatura elastica nu limiteaza miscarile – asa cum se intampla adesea cu pantalonii conici obisnuiti. In plus, versatilitatea lor permite tranzitul sport – casual – elegant, apeland doar la cateva trucuri de styling. POEMA iti propune o tinuta de zi conturata in jurul unui model bej pastelat. Bluza lejera din jerseu creeaza un joc placut de texturi si un contrast frapant, punand in valoare pantalonii. Particularizeaza prin accesorii, de exemplu un cozoroc plexi, si poarta-i cu o pereche adidasi cool.

Pin It