Draga comunitate POEMA,

In lumina ultimelor evenimente, dorim sa ne asiguram ca dvs si cei dragi sunteti intotdeauna protejati, minimizand riscurile de contaminare. Aceasta criza este devastatoare la nivel global si toate gandurile noastre bune merg catre fiecare din voi.

Echipa POEMA va reaminteste ca in depozitul nostru se aplica cele mai inalte standarde de igiena, in conformitate cu recomandarile autoritatilor. Acest lucru este valabil atat pentru continutul comenzii dvs, cat si pentru colet. Toate suprafetele sunt dezinfectate constant, iar personalul nostru poarta intotdeauna masca de protectie si manusi de unica folosinta.

Partenerii nostri de transport au primit, de asemenea, instructiuni sa respecte normele de igiena impuse de conditiile extreme. Depunem toate eforturile pentru a proteja sanatatea dvs si a tuturor celor implicati, de la selectarea si pregatirea coletului pana la sosirea sa.

Orarul nostru de lucru nu a suferit modificari. Comenzile online pot fi plasate 24/7, iar cererile dvs vor fi solutionate cu promptitudine prin email sau telefonic intre orele 9-16, de luni pana vineri. Pe durata pandemiei, va recomandam sa evitati plata numerar si sa optati pentru plata cu cardul.

Va suntem alaturi in fiecare moment si speram ca produsele noastre, create cu drag in Romania, sa va poata aduce in continuare o pata de culoare si un zambet. Doar prin eforturile noastre conjugate putem depasi aceasta provocare. Va multumim!

Pin It