Sezonul insorit te incanta cu nuante splendide si forme flatante, lucrate cu atentie pentru a-ti sublinia calitatile si a-ti completa o aparitie admirabila. Topurile casual si elegante, gandite anume sa arate gratia siluetei feminine, sunt o mostra de stil abordabil si personalitate. Mizeaza pe materiale placute si tonuri expresive, ideale pentru atmosfera de vacanta si nu doar. Vino in magazinele noastre sau bucura-te de varietatea din e-shop si alege-ti piesele care iti vor condimenta vara.

Topuri sic si vesele, mereu in tendinte

Top mulat fucsia cu efect push-up
Top mulat fucsia cu efect push-up

Intampina vara cu stil in fiecare zi. Gradele te provoaca sa porti tinute efervescente, in acord cu atmosfera de vacanta. Inspira-te din paleta noastra cromatica si alcatuieste-ti o mini-garderoba plina de viata. O fusta alba vaporoasa si un top fucsia se imbina perfect. Esti trendy si sexy in acelasi timp. Look-ul atrage si inveseleste. E simplu, dar in acelasi timp studiat.

Top roz cu decolteu inima si insertie din tul
Top roz cu decolteu inima si insertie din tul

Notele moderne pun in valoare nuanta delicioasa. Variatiile de roz revin puternic in atentia designerilor din lumea intreaga. POEMA iti propune o altfel de tinuta, un color block indraznet, foarte usoara si confortabila. Culoarea solara, care incarca pozitiv, o transforma in favorita sezonului. Este ideala pentru o tinuta casual sic, dar si pentru un eveniment de zi, de exemplu o petrecere in aer liber.

Top mulat cu decolteu inima
Top mulat cu decolteu inima

E timpul sa profiti din plin de texturile stretch in accente puternice, in acord cu temperatura. Culoarea efervescenta te face sa zambesti si nu ii va lasa indiferenti pe cei dn jur. La cumparaturi, la cafea cu prietenele sau intr-o vacanta de neuitat, tinuta cu top oranj este o bucurie si un rasfat pentru simturi. Ii vei adora energia debordanta si versatilitatea. Probeaza si te vei convinge de terapia cromatica.

Confort si stil admirabil in acelasi timp

Top elegant din satin bleu
Top elegant din satin bleu

Derivat din elegantul dezabie, topul din satin e parte esentiala a oricarei garderobe consistente.  Daruieste-ti bucuria lenjeriei expresive, care te poarta intr-un recital al simturilor, si indrazneste sa transformi modelele simple in componente remarcabile si functionale ale unei tinute de zi. Modul firesc in care se aseaza si savoarea materialului te vor face sa te indragostesti iremediabil.

Top oranj cu cupe integrate
Top oranj cu cupe integrate

Fondanta, de efect, tinuta oranj e exact ceea ce iti lipsea in vara 2022. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Le poti purta atat ca set, cat si separat in infinite moduri. Lasa-te purtata intr-o calatorie despre terapia culorii, purtand tonuri dopamina in primul rand pentru propria placere. E important sa iti alegi hainele astfel incat sa migreze usor intre stiluri si contexte.

Top negru basic cu efect push-up
Top negru basic cu efect push-up

Topul negru este sexy, comod, in tendinte, se adapteaza perfect si pentru un look elegant cu minim de efort. Il poti purta chiar si la birou sub taioare bine croite. In tinutele de zi nu mai are nevoie de nicio prezentare, imbinandu-se cu orice fusta si pantaloni pe care le ai deja in dressing. Se acorda atentie deopotriva aspectului si confortului, ca tu sa te bucuri de miscare si sa fii la moda mereu.

Descopera versatilitatea pieselor simple

Maiou fin din satin cu bretele spaghetti
Maiou fin din satin cu bretele spaghetti

Un ansamblu de vara cu fusta in clini, cu talie inalta, si top spaghetti de culoarea pielii se distinge printr-o sensibilitate speciala, stil fara varsta si rafinament abordabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze, filtrand tendintele pentru a aprecia confortul sic care te defineste si te pune in cea mai buna lumina, chiar atunci cand nu esti privita. Acest mix stilat te face sa te simti foarte atragatoare.

Bluza animal print cu cupe integrate
Bluza animal print cu cupe integrate

Aceasta piesa animal print este, cu siguranta, must-have in orice sezon. Pentru o fashionista temerara, poate fi elementul de rezistenta al unei tinute de festival sau pur si simplu al unui look super stilat. Pentru cele care prefera minimalismul, e accentul ideal in tinutele neutre. Alb, negru, crem, camel, toate arata superb cu un accesoriu leopard. Trebuie sa il ai, se va dovedi util de multe ori.

Top cropped cu fermoar auriu la spate
Top cropped cu fermoar auriu la spate

Nu permite monotoniei sa iti transforme stilul. Rasfata-te cu ceva nou si ramai incantatoare. Topul alb isi gaseste usor loc in topul preferintelor, ca si cel negru. Croiala impecabila si atentia la detalii fac piesa esentiala. Daca si tie iti place conceptul all white, te invitam sa il porti impreuna cu pantalonii asortati, cu talie inalta si linie lejera. O poseta rosie e pata de culoare admisa.

 

Pin It