Fuziunea dintre moda si sport, atat de in voga in ultimele sezoane, este mai mult decat un artificiu de marketing. E un concept inedit creat anume pentru femeia aflata mereu in miscare, menit sa-ti faciliteze explorarea laturii creative si sa te ajute sa schimbi in 5 minute destinatia unui look, pastrand macar o piesa din cel anterior. Compune tinutele care te reprezinta si complimentele nu vor intarzia sa apara. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si nu te teme sa combini seturile super confortabile din catifea cu jachete apartinand altor registre. Stilistul POEMA iti propune cateva ansambluri in tendinte, perfecte pentru programul tau incarcat.

Compleuri din catifea pentru tinute la moda

Compleu din catifea si sacou lung
Compleu din catifea si sacou lung

Garderoba ta de toamna-iarna are nevoie de o schimbare? Vremea rece este ocazia perfecta sa inserezi un plus de culoare si versatilitate, investind doar in acele piese care te vor ajuta sa faci combinatii stilate si sa arati superb zi de zi. Feminitatea si confortul absolut sunt atributele definitorii pentru o colectie durabila, care nu se va estompa printre dinamicele tendinte. Mizeaza pe mixuri casual-sic de efect, potrivite pentru a te bucura din plin de timpul liber. Un blazer negru lung isi arata utilitatea si in acest caz, completand setul kaki la fel de bine precum ar finisa o tinuta cu fusta sau pantaloni asortati.

Set din catifea si palton lejer
Set din catifea si palton lejer

Schimbarea in perceptia consumatorului s-a produs treptat, pe masura ce activitatile sale s-au diversificat si timpul liber a devenit tot mai limitat. Siluetele orientate catre confort s-au impus datorita versatilitatii acestora in cerintele programului zilnic al femeii urbane, ea reusind astfel sa isi adapteze tinuta mai usor si sa migreze de la un context la altul. Daca in trecut articolele sport erau destinate exclusiv casei, antrenamentelor fizice si zonei wellness, actualmente le poti insera creativ in diverse tinute de strada, cu care vei atrage privirile si te vei simti in largul tau oriunde. Paltonul alb te protejeaza de frig oriunde.

Cele mai confortabile tinute de zi

Trening negru si palton cambrat
Trening negru si palton cambrat

Deconstruieste aerul pretentios al unui palton kaki si transforma-l intr-o tinuta casual super sic, purtandu-l cu un set casual din catifea compus din hanorac cu gluga si pantaloni conici. Atitudinea este totul, purtand degajat un mix inedit il modelezi in functie de ocazie. Un outfit cu personalitate este de preferat unei compozitii “ca la carte”. Sa te imbraci corect nu mai este suficient, stilul incepe acolo unde se termina zona sigura. Se pune accent pe starea de bine in propria piele. Imprumutul de piese din zona gym nu mai este considerat tabu, dimpotriva, este incurajat pentru varietate vestimentara. Un trening altadata considerat faux pas in moda strazii este acum vedeta colectiilor.

Compleu cu hanorac si pantaloni din catifea
Compleu cu hanorac si pantaloni din catifea

Te simti increzatoare si iti place sa experimentezi? Latura ta activa va adora acest ansamblu hibrid. E o tendinta cu impact in societate, aratand ca moda nu inseamna constrangere ci un cadru in care esti libera sa te desfasori asa cum vrei. Miscarea e o parte importanta. Dinamice si estetice, seturile din catifea iti pun in valoare corpul si nu iti limiteaza activitatile. Renunta la prejudecati si creeaza tinute interesante. Tesaturile moi permit mobilitate si confort. Nu sunt doar la moda in estetica urbana, ci si flexibile. In plus, seturile din velur sunt preferatele noastre in confortul casei. Se transforma usor, se gasesc intr-o multime de culori, au un pret accesibil. 

 

Pin It