POEMA te asteapta cu sute de produse cu preturi mai mici, gata sa fie adaugate in cosul tau de cumparaturi! Nu rata sansa de a-ti imbogati garderoba cu articolele favorite, sau de a achizitiona in avans cadourile de Craciun pentru cei dragi. Exclusiv pentru clientele conectate in cont, dam startul super sesiunii de shopping cu 4 ore mai devreme! Creeaza un cont de client pana joi, 25 noiembrie, ora 20, conecteaza-te si actualizeaza-ti wishlist-ul. Stocurile sunt limitate, grabeste-te sa iti stabilesti targetul si vei avea prioritate. Reducerile de pana la -50% continua in perioada 26-28 noiembrie atat online, cat si in toate magazinele noastre. E momentul sa te rasfeti cu o runda de cumparaturi si sa transformi dorintele in noi acihizitii, acum la un pret de nerefuzat. Indiferent de stilul tau vestimentar, in colectia noastra gasesti intotdeauna modele care sa te defineasca sau sa iti reinventeze garderoba.                                 *Discountul se aplica in cosul de cumparaturi.

Black Friday este acum Black Weekend

Profita de cele mai bune oferte din an si updateaza-ti tinutele cu haine al caror design incantator se impleteste cu pasiunea pentru lucrul bine facut: fuste mini si midi, drepte ori evazate, camasi si bluze office, casual si pentru evenimente, rochii de zi sau de seara, pantaloni de birou si de ocazie, sacouri si jachete croite impecabil, paltoane calduroase si moderne, colanti super confortabili. Bucura-te de preturi cu pana la -50% mai mici si, pentru ca dorim sa iti rasplatim fidelitatea, transformam Black Friday in Black Weekend. Pregateste-ti lista si fii gata de cumparaturi hot deal in cele 11 magazine si pe site, in intervalul 26-28 noiembrie. Vrei sa ai acces la preferate mai devreme? Creeaza un cont de client chiar acum si ai un avans de 4 ore la startul promotiei online, Black Weekend incepand pentru clientele conectate in 25 noimebrie ora 20.00. Vei putea finaliza usor comanda, evitand epuizarea stocului. In plus, daca te abonezi la newsletter vei afla vestile bune in cel mai scurt timp, pe intreg parcursul anului.

Cele mai asteptate zile ale anului

Perioada reducerilor reprezinta momentul perfect pentru a-ti imbogati garderoba cu ceea ce iti doreai de mult timp. Astfel, iti vei putea achizitiona piesele dorite investind mai putin, bucurandu-te de un raport calitate-pret excelent. Fie ca preferi confortul cumparaturilor online, fie iti place sa explorezi in voie magazinele fizice, ultimele zile de toamna vin cu oferte irezistibile la o multime de articole atragatoare. Ti-am pregatit look-uri fabuloase la preturi prietenoase. O reducere semnificativa este de fiecare data un prilej sa cumperi acea rochie sexy pe care o doreai, sau acel palton cambrat care iti flateaza silueta si nu se demodeaza. In plus, e o ocazie minunata sa alegi cadourile de sarbatori la pret avantajos. Profita la maximum de oferte. Ti-ai selectat deja articolele preferate?

Pin It