Sezonul rece si-a intrat deplin in drepturi si garderoba noastra s-a ajustat in ton cu paleta bogata a naturii. Burgundy e nuanta rafinata nelipsita din colectiile dedicate, aratand deosebit atat in combinatii monocrome, cat si in asociere cu neutre sau non-culori. Nu lasa vremea mohorata sa iti schimbe stilul, poti in continuare alege tinute de efect. Culoarea vinului este un compliment universal, avantajand orice purtatoare, indiferent de piele si par. Are un aer nobil si totusi e usor de abordat.

Rochii sic in culoarea vinului

Rochie midi cu buzunare
Rochie midi cu buzunare

Rochiile sunt cele mai feminine exercitii de stil. Le iubesti si le porti de fiecare data cu placere. Noua colectie POEMA te invita sa descoperi solutii vestimentare de efect, gandite ca tu sa arati si sa te simti minunat in orice moment. Nicio toamna fara burgundy! Ne plac culorile bogate, profunde. Rochia cu buzunare si centura se numara printre cele mai dorite haine din colectia toamna-iarna 2021. Este o buna optiune pentru birou, insa totodata si o tinuta cool pentru timpul liber. Buzunarele ii sporesc farmecul si o fac functionala. Cu pantofi, cizme sau bocanci, este la fel de frumoasa si utila.

Rochie sacou cu pliseuri
Rochie sacou cu pliseuri

Chiar daca temperaturile scad, nu e un motiv sa nu ramai mereu la moda si sa nu te bucuri de haine frumoase cu acelasi entuziasm ca si pana acum. Creativitatea iti este aliat in a interpreta propunerile designerilor pentru a arata impecabil de fiecare data. Toamna aceasta rochia sacou a fost recreata prin pliseuri, dobandind un aspect care o apropie de stilul preppy-college. Ne plac culorile bogate, profunde. Rochia mini la doua randuri de nasturi se numara printre cele mai dorite haine din colectia toamna-iarna 2021.

Palton burgundy cu doua randuri de nasturi
Palton burgundy cu doua randuri de nasturi

Ce-ai spune de burgundy pentru noua ta achizitie? Ai deja destule tonuri clasice in garderoba, e timpul sa te remarci in griul strazii cu un palton de culoarea vinului, bogata si sofisticata. Te scoate in evidenta si este atat de trendy! Noua ne place mai ales purtat cu piese negre, punandu-se in valoare reciproc. Bineinteles, efectul sau creste cu accesorizarea potrivita. Nu iti fie teama sa experimentezi, moda trebuie sa fie si distractiva. Ca atare sau cu suprapuneri de coliere, atrage intotdeauna atentia. Probeaza acest model midi si te vei indragosti iremediabil!

O cromatica rafinata, reteta unui look remarcabil

Rochie grena cu inchidere laterala
Rochie grena cu inchidere laterala

Ramanem in sfera rochiilor cu croi tip blazer, de data aceasta insa rolul principal il are un model cu un singur rand de nasturi. Inchiderea laterala da o nota moderna, iar culoarea sofisticata amplifica designul. Rochiile noastre sunt gandite sa rezoneze in simturile purtatoarei si sa se imprime in memoria privitorului, avand drept barometru un ansamblu complex: sofisticarea celei care se va regasi in piesele create, particularitatile sale, pasiunea pentru frumos. Fiecare piesa reda armonia intre arhitectura tiparului si bucuria culorii.

Rochie blazer cu maneci fronsate
Rochie blazer cu maneci fronsate

Grena profund si pasional electrizeaza simturile si da glas unei personalitati atragatoare. Transforma culoarea in emitator, imprimandu-ti individualitatea in fiecare gest si moment al zilei. Manecile fronsate si nasturii aurii dau un plus de eleganta. La birou sau la un eveniment, acest model se va remarca. Te incurajem sa te imbraci pentru propria placere, lasand fantezia si bunul-gust sa-ti contureze aparitiile si sa-ti defineasca stilul. Poarta rochia cu cizme stretch peste genunchi, vei arata sexy si increzatoare.

Pin It