Look-ul ales trebuie sa iti puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi, sa iti exprime personalitatea si sa fie la inaltimea contextului. Cu siguranta vei face cea mai buna alegere, astfel incat sa te simti super feminina si sigura pe tine. Este prilejul sa dai frau liber imaginatiei si sa ii surprinzi pe cei din jur cu o rochie de ocazie superba, sau cu un melanj creativ. Modelele noastre sunt concepute pentru a te face sa stralucesti fara efort, fie ca vorbim despre o rochie extrem de eleganta si elaborata, fie de un ansamblu simplu dar sic. Iti propunem o gama variata de tinute de ocazie, potrivite fiecarui moment important din viata ta. Indiferent ca mergi la un eveniment black tie, petrecerea de Craciun si Revelion sau, pur si simplu, iesi la un restaurant, stim ca iti doresti o tinuta speciala, care sa emane stil si bun gust.

1,2,3, e timpul petrecerilor!

Rochie eleganta cu cadere usoara
Rochie eleganta cu cadere usoara

Cele mai dorite rochii de ocazie sunt disponibile in magazinele POEMA si pot ajunge la tine in garderoba, fa-ne o vizita chiar acum. E timpul sa stralucesti, sa fii eleganta si senzuala. Provocarea noastra este sa echilibram frumosul si confortul pentru ca tu sa te simti minunat si sa arati desavarsit la orice eveniment. Experimenteaza look-uri noi, mizeaza pe feminitate si carisma. Stilul tau va cuceri toate privirile. Probeaza si fa cea mai buna alegere. Mizeaza pe argintiu in sezonul rece.

Bluza eleganta peliculizata petrecuta
Bluza eleganta peliculizata petrecuta

O bluza metalica arata nobil si spectaculos, cucerind simturile cu atingerea sa pretioasa si stralucirea incredibila. Decolteul anchior cu guler Perkins este un detaliu surprinzator, iar croiul parte peste parte are o nota senzuala. Fluiditatea topului este amplificata de manecile bufante. Se combina superb cu alte piese pretioase, din catifea sau paiete, textura sa glossy rezonand cu grandoarea momentului. Arata, insa, la fel de bine si alaturi de piese negre. O pereche de pantaloni negri cu slituri este exact ce trebuie. Foarte la moda si confortabili, vor fi la inaltime la orice eveniment.

Textura lichida si silueta arhitecturala transforma bluza intr-o piesa statement, pe care iti vei dori sa o porti iar si iar. Materialele texturate fac impresie, independent de tendinte. Opteaza jerse argintiu cu aplicatii, care va straluci in zeci de culori la fiecare miscare. Decupajul in V incita fara a evoca o senzualitate ostentativa. Volumul topului echilibreaza proportiile, contrastul cu pantalonii negri fiind flatant. Adauga o pereche de cercei statement si bucura-te de complimente. Culoarea flamboaianta este la inaltimea atmosferei, rezonand cu fastul evenimentului si fascinand prin energia si pasiunea sa nesfarsite.

Culori metalice pentru o aparitie remarcabila

Decembrie te incanta cu texturi splendide si forme ravasitoare, lucrate cu maiestrie pentru a-ti sublinia carisma si a-ti finisa o aparitie admirabila. Bluzele elegante, gandite anume sa celebreze gratia siluetei feminine, sunt o declaratie de stil si personalitate. Mizeaza pe materiale pretentioase si expresive, ideale pentru o seara distinsa: jerseuri peliculizate, dantela din bumbac, catifea cu fibre de matase, satin delicat, paiete, glitter sau eterica organza. Accentele metalice nu pot lipsi din garderoba eleganta. Sexy si extravagante, arata uluitor in orice combinatie. 

Bluza eleganta aurie cu drapaj la gat
Bluza eleganta aurie cu drapaj la gat

Este timpul sa stralucesti! Tinutele extravagante, cu aplicatii deosebite sau texturi peliculizate, sunt sinonime cu atmosfera fastuoasa de party. O bluza aurie iti asigura o aparitie stilata la orice eveniment, dar mai ales la petrecerea de Craciun sau Revelion. Umerii accentuati cu drapaj amintesc de glamour-ul anilor ’80 si de celebrul Studio 54, cand hainele de seara erau cu adevarat spectaculoase. Dincolo de tendinte, tesaturile metalice raman o expresie a personalitatii complexe, carismei si elegantei purtatoarei.

Bluza de ocazie cu funda oversize
Bluza de ocazie cu funda oversize

Rosu este pasional si hipnotic, vorbind despre o personalitate incitanta. Jocul de volum al manecilor reda voluptatea si maleabilitatea materialului. . Un detaliu feminin si ludic, care plaseaza purtatoarea in centrul atentiei, funda oversize domina podiumurile si cucereste moda strazii. Mai mare sau mai mica, detasabila sau realizata dintr-un guler-esarfa, reuseste de fiecare data sa impresioneze si sa inveseleasca haina pe care o decoreaza. Este, negresit, laitmotivul sezonului.

Pin It