Pentru ca primavara se apropie cu pasi repezi, cromatica devine mai bogata si luminoasa. Accentele iti vor schimba starea de spirit intr-o secunda. Este o bucurie sa privesti strazile pline de culoare, inspirand optimism si reverie. Lasa-ti imaginatia sa creeze cele mai frumoase tinute, la birou si dincolo de el.

Coral, pentru tinute cu personalitate

Pantaloni office coral si blazer negru
Pantaloni office coral si blazer negru

Pantalonii conici sunt cea dintai alegere a femeii cu program incarcat. Ea isi doreste haine frumoase, dar si functionale, pe care sa le poata transforma usor, in functie de cerintele zilei. O pereche de pantaloni rosu oranj cu talie inalta si o maleta sau un top basic negru deconstruiesc sobrietatea specifica pantalonilor “de birou” cu camasa apretata. Daca vrei sa ii porti la o iesire cu prietenele, adauga o pereche de adidasi statement atat de sic si un colier chunky. Aerul tineresc al tinutei, continuat cu o atitudine pe masura, o vor impune printre preferatele sezonului. Este un look simplu si de efect, pe care il poti aborda atat primavara, cat si in sezonul rece.

Rochie scurta cu centura
Rochie scurta cu centura

Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la forma A-line care iti ofera libertate de miscare pana la silueta fresh si atragatoare schitata de talia marcata si lungime. Croiul fidel liniilor corpului si culoarea indrazneata sunt detaliile ce pastreaza modelul in tendinte sezon dupa sezon. Poart-o cu sandale fine si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin naturaletea cu care le porti. O rochie coral este pasionala si sexy. Nu este atat de scurta incat sa nu poata fi purtata si la serviciu, acolo unde codul cromatic permite si altceva decat neutre.

Un accent bine-venit

Fusta conica si bluza
Fusta conica si bluza

Iubesti mixurile cu contraste clasice? Daca rosu si negru reprezinta cea dintai alegere, incearca un accent corai. Fusta midi conica cu talie inalta e de fiecare data bine-venita in garderoba de birou, dar nu numai. Pentru ca martie se apropie cu pasi repezi, cromatica devine mai vesela si luminoasa. Colectia POEMA primavara 2022 iti ofera prilejul sa te bucuri de haine superbe la preturi atragatoare, pentru ca tu sa ai o aparitie stilata la fiecare iesire. Este momentul perfect sa investesti in look-uri chic, usor de valorificat in variate contexte, evitand, astfel, sa iti aglomerezi sifonierul cu piese lipsite de consistenta.

Rochie mini evazata
Rochie mini evazata

Variatiile de rosu adauga buna-dispozitie si consistenta garderobei esentiale. Un melanj de gratie si energie, rochia mini evazata este reinventata constant in noi si noi maniere, reusind sa cucereasca scena modei in fiecare sezon. Tendintele iti permite sa te exprimi, sa contempli forme si culori nebanuite, fara a-ti incorseta imaginatia pentru a corespunde rutinei urbane. Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din runway, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Asemenea unui parfum, al carui siaj este influentat de PH-ul pielii, si imbracamintea are mai multe fatete. Ele se amplifica si se dezvaluie diferit, in functie de caracteristicile si atitudinea femeii de dedesubt.

Look-uri in tendinte

Deux-pieces office coral
Deux-pieces office coral

Apropierea noului anotimp iti da ocazia sa faci loc in garderoba pentru costume. Chiar daca stilul tau este casual si nu office sau elegant, aceste piese sunt intotdeauna utile atat ca set, cat si separat. Te poti bucura de versatilitatea si confortul lor timp de patru sezoane, cu variatii de tesatura, culoare, imprimeu. In plus, pentru cele care obisnuiesc sa poarte zilnic costum la birou, tinuta devine un atuu in lupta cu timpul limitat. Nu mai este nevoie sa iti schimbi complet hainele pe parcursul zilei, e suficient sa te joci cu accesoriile, sau sa inlocuiesti bluza cu una relaxata – de ce nu, chiar un tricou. Un set coral va atrage atentia atat la serviciu, cat si dincolo de el. E vesel, tineresc, dinamic.

Rochie conica cu maneci scurte
Rochie conica cu maneci scurte

Axat pe statuara silueta clepsidra, cu proverbiala lungime midi, designul este improspatat de tonul manifest si de accesorizare. Manecile scurte aduc un plus de carisma si te indeparteaza de uniformele pe care le regasim pretutindeni in ambianta biroului, in plus sunt potrivite pentru primavara-vara. Modelul nu este limitat la obligatiile profesionale, devenind cu usurinta adecvat pentru o iesire la cafea sau cina daca adaugi incaltamintea potrivita. Midi este cea mai purtata lungime la birou, avantajand orice silueta si aratand profesional. Daca ai deja suficiente neutre in colectie, e timpul sa dai o pata de culoare.

Pin It