Dragi cliente,

Pe parcursul acestei perioade fara precedent, siguranta dvs si a angajatilor nostri este principala preocupare. Monitorizam atent evolutia epidemiei si implementam cu strictete si promptitudine recomandarile autoritatilor, astfel incat sa putem lua rapid cele mai bune decizii pentru a limita extinderea COVID-19.

Pentru cumparaturi in deplina siguranta, va recomandam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul. Doar alegand produsele preferate din confortul casei si evitand sa achitati cu numerar vor fi eliminate riscurile implicate de interactiunea directa. Programul magazinului virtual nu va suferi modificari, comenzile ramanand disponibile 24/7. Va asiguram ca in depozitul nostru au fost luate toate masurile de igiena ce se impun pentru sanatatea dvs si a personalului implicat.

Fiindca pretuim fidelitatea, va oferim transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Va asteptam pe site cu peste 5000 de produse atractive si va reamintim ca in acest moment dificil suportul dvs este esential pentru activitatea producatorilor autohtoni. Iti multumim ca sustii economia romaneasca cumparand produsele POEMA!

Pe durata restrictiilor, din motive de precautie, dreptul de retur va putea fi exercitat exclusiv prin intermediul curieratului rapid. Ne cerem scuze pentru inconveniente si dorim sa venim in sprijinul dvs prelungind perioada de retur de la 14 la 30 zile. Veti primi banii inapoi in 24 H de la receptionarea coletului.

#STAYSAFE Va recomandam sa ramaneti in casa si sa va bucurati de lucrurile care va fac placere: compania  familiei, o carte, muzica buna. E momentul sa apreciem puterea solidaritatii umane, doar impreuna putand trece peste aceasta incercare.  “De fiecare data cand creezi frumusete in jurul tau, iti restaurezi propriul suflet.” Fii responsabil/a pastrand distanta sociala.

Pin It