Volumul si jocul volanelor diafane iti  reamintesc bucuria de a te invalui  intr-o tesatura fina, vaporoasa, al carei dans in jurul corpului iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Cromatica puternica este un atuu, evidentiind linia fresh si detaliile, insa ne plac la fel de mult pastelurile, alb si negru. Senzorialul intalneste eleganta intr-o maniera degajata si usor abordabila.

Volane jucause, gata de plimbare

Rochie midi ciclamen cu volan
Rochie midi ciclamen cu volan

Femeile traiesc intens fiecare detaliu, mai ales atunci cand vine vorba de pasiunea pentru moda. Tesaturile sunt esentiale pentru a transforma o piesa in favorita, iar cele satinate raman intaia alegere. O rochie midi cu volan la baza, ciclam fondant, va atrage privirile la fiecare iesire. Efervescenta, vaporoasa, super feminina si romantica, nu poate lipsi din arsenalul pentru sezonul insorit.

Maiou cu peplum si nod la decolteu
Maiou cu peplum si nod la decolteu

Topurile din bumbac sunt o aditie minunata in garderoba de primavara-vara. Acest model sic cu funda tip nod la bust si volan peplum te va ajuta sa creezi o multime de tinute stilate, mai ales atunci cand il combini cu alb. Lejer si jucaus, se potriveste atat la o iesire cu prietenele, cat si intr-o vacanta torida. Cromatica puternica este un atuu, evidentiind linia fresh si detaliile.

Rochie de vara cu volane suprapuse
Rochie de vara cu volane suprapuse

Iti propunem o rochie mini cu volane suprapuse, roz pudra, un model vesel si super lejer, numai bun pentru zilele frumoase. Bretelele spaghetti si volumul interesant vor atrage negresit complimente, alaturi de forma trapez zglobie si materialul racoros foarte placut. Ideea de miscare porneste de la unduirile pline in care sunt antrenate volanele, datorita moliciunii satinului fin. Nuanta indulceste si mai mult rochia.

Bluza roz cu volane
Bluza roz cu volane

Mizeaza pe haine expresive, ideale pentru o aparitie solara. Maioul roz cu bretele subtiri arata spectaculos si evoca o silueta tinereasca. Exista ceva foarte atragator la indrazneala de a purta aceste bretele “slip on”. Rozul pudrat cucereste iremediabil alaturi de dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura vaporoasa.

Siluete moderne cu detalii fresh

Rochie lila cu volane si curea
Rochie lila cu volane si curea

Completeaza-ti garderoba cu accente vibrante, armonizate cu accesorii statement asemenea ochelarilor de soare cat eye si palariilor cu boruri mari. Inspira-te din efervescenta vizuala propusa de designerii Poema si descopera piese pline de personalitate. Rochia scurta e un reper contemporan de care nu te vei plictisi niciodata. Adaugam volane si o curea subtire si imaginea devine memorabila.

Rochie mini plumeti cu volan
Rochie mini plumeti cu volan

Tesaturile de efect sunt un melanj de simturi si emotie cromatica. Transforma rochia plumeti in emitator, imprimandu-ti pasiunea in fiecare gest si moment al zilei. Volanele fluide, cu miscarea lor plina de viata, au o carisma incredibila. Este incredibil vibe-ul Lolita al acestei piese proaspete si tineresti. In sezonul acesta, tendintele invita la un joc de stiluri si texturi: in loc de clasicele sandale, poarta ciocate cool.

Rochie babydoll cu panouri
Rochie babydoll cu panouri

Rochia bleu cu volane si maneci bufante are farmec si voluptate, imbinand estetica splendida si tinereasca cu dezinvoltura formei lejere. Volumul si jocul volanelor cu tiv decorativ iti  reamintesc bucuria de a te invalui  intr-o tesatura aerata, al carei dans in jurul corpului iti pune in valoare atuurile si farmecul personal.  Culoarea pastelata ii amplifica farmecul si va face deliciul zilelor de vara.

Rochie bleu cu decolteu geometric
Rochie bleu cu decolteu geometric

Rochia bleu evazata creeaza un efect atragator nu doar prin lungime, ci si prin decolteul geometric. Materialul vaporos, croit cu volum, curge firesc peste curbe si unghiuri, adorandu-le si punandu-te in cea mai buna lumina, pe strada sau la o petrecere la piscina. Completeaza-ti lookul cu o palarie de paie si incaltaminte comoda si pregateste-te de o noua aventura.

Tinute superbe pentru zile insorite

Rochie scurta alba cu croi evazat
Rochie scurta alba cu croi evazat

Pune-te in valoare purtand aceasta rochie alba superba cu volane la baza. Este timpul sa te bucuri de piese “stridente”, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Ele comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie asumata si pasionala. Imbraca-te pentru propria placere, lasand fantezia sa-ti defineasca stilul.

Top alb cu volane suprapuse
Top alb cu volane suprapuse

Acest stil tineresc ramane o delectare in peisajul urban, oferind o declaratie de prospetime si firesc printre siluetele arhitecturale. Iubim bluzele albe, mai ales cand pielea prinde culoare. Topul cu volane este nu doar superb, ci si foarte confortabil datorita croiului evazat. Este atat de usor si diafan. Merge combinat cu orice piesa colorata, sau, de ce nu, poate fi punctul de plecare pentru o tinuta all white.

Rochie midi cu volane panou
Rochie midi cu volane panou

Iubeste-ti corpul si nu te ascunde sub haine fade, cu proportii nefericite. Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa te reinventezi continuu. Lungimea midi este perfecta pentru a pune in valoare supletea materialului matasos si closul bogat. Smaraldul vibrant este intotdeauna un compliment pentru piele si par, potrivindu-se tuturor tipologiilor, Accentueaza talia cu o curea de efect.

Rochie evazata din bumbac plumeti
Rochie evazata din bumbac plumeti

Rochia furou e o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si lejeritate este o aditie inspirata in garderoba de vacanta, remarcandu-se negresit oriunde vei merge. Bretelele subtiri si confortul bumbacului plumeti compun o piesa perfecta pentru zile cu soare. Verdele superb este foarte la moda in acest an, trebuie sa ai macar o piesa.

Pin It