Pregateste-ti garderoba pentru zilele racoroase si redescopera placerea de a te invalui in impletituri fine si forme feminine. Te astepta un sezon chic si foarte, foarte confortabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze in voie propunerile designerilor si bucura-te de modele functionale si versatile, usor de purtat de la cele mai simple exercitii de stil la suprapuneri complicate. Opteaza pentru rochii si fuste tricotate, care descriu fidel conturile sau le evidentiaza intr-o maniera relaxata si redefineste senzualitatea la 0 grade.

ROCHII SI FUSTE TRICOTATE IN VOGA

Rochie reiata cu decupaj
Rochie reiata cu decupaj

Vibranta si sexy, rochia mulata cu decupaj te dezvaluie fara sa arate prea mult. Surprinde sublimul siluetei feminine, iar nuanta puternica e o declaratie de incredere in tine. Ai toate motivele sa o consideri piesa de rezistenta a sezonului. Arata senzational in orice context. Expresivitatea unei tinute nu presupune excentricitate, ci dezinvoltura cu care o porti.

Fusta midi rosie din tricot
Fusta midi rosie din tricot

Alege o fusta tricotata daca iti doresti un plus de confort. E moale, se simte bine si poate fi combinata cu o multime de topuri si pulovere pe care le ai deja in dulap. Culoarea puternica o alinieaza la tendinte si iti da o stare de bine, energizandu-te. Este perfecta pentru tinute casual gata in 5 minute. Este sexy, iti ofera libertate de miscare si are un pret irezistibil.

ALL BLACK SAU DESPRE TENDINTE PERENE

Fusta stretch din tricot si hanorac din catifea
Fusta stretch din tricot si hanorac din catifea

 Joaca-te cu volumele si texturile, opunand hanoracului lejer o fusta creion. Stim ca iubesti materialele moi, placute la atingere, care iti ofera protectie termica si nu iti ingradesc activitatile zilei. Compune o tinuta degajata, cu accente urbane, tinereasca si foarte la moda. Dupa hegemonia tocurilor, bocancii sunt o gura de aer proaspat. Completeaza cu un accesoriu de efect.

Fusta tricotata cu bordura din dantela
Fusta tricotata cu bordura din dantela

Dantela combinata cu tricot, blana si accente rock chic vorbeste despre alchimie aparte. Pulseaza pe podiumuri si pe strazi, electrizand acalmia peisajului. Rezultatul este un look cosmopolit, care se remarca oriunde vei merge. Sexy si misterios, asumat, un ansamblu all black are un farmec inegalabil. Are atitudine, reliefand o personalitate captivanta.

Rochie de iarna cu guler turtleneck
Rochie de iarna cu guler turtleneck

“All black with a twist” functioneaza minunat pentru acelea dintre noi care adora monocromia cu un condiment – de cele mai multe ori, accentul il da accesorizarea. Tricotul stretch texturat pune in evidenta armonia formelor, intr-un ritm dulce. Tinuta ramane in sfera minimalista, fiind purtabila chiar si la birou. Geanta pastelata insufleteste combinatia si o indeparteaza de apatia formulelor cliseu.

FARMECUL TONURILOR DE PAMANT

Rochie midi maro cu guler inalt
Rochie midi maro cu guler inalt

O rochie tricotata intr-o culoare calda imbina utilitatea cu placerea de a purta texturi cozy. Chiar daca ii lipseste stridenta, nu vei trece neobservata. Firescul si feminitatea tinutei vor atrage complimente. Silueta este pusa in valoare. Tonul bogat are o profunzime mult mai rafinata decat vibratia efemera a paletei neon. Mai ales daca mizezi pe o garderoba minimalista, rochia maro este must have.

Rochie bodycon cu guler si dantela
Rochie bodycon cu guler si dantela

Rochia midi ramane in topul preferintelor, sarmul vizual fiind sustinut de rolul sau in garderoba feminina – mereu la indemana, mereu in tendinte. Este important sa iti iubesti corpul si formele, iar aceasta piesa este complimentul pe care il poti face anatomiei tale. O poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul ei. Detaliul din dantela in contrast aduce un plus de farmec.

Rochie evazata din tricot reiat
Rochie evazata din tricot reiat

Tricotajele sunt epitomul sezonului rece. permitandu-ti sa te bucuri de confort termic intr-o maniera chic. Rochia midi evazata nu poate lipsi din garderoba, creionand o silueta ultra feminina. Ajustata in partea de sus, cu maneci lungi si guler Perkins, este perfecta pentru un look casual cozy si distins. Maro aramiul bogat pune in valoare croiala si rezoneaza puternic in peisajul rece.

GRI, VERSATILITATEA LA SUPERLATIV

Rochie evazata cu guler rulat
Rochie evazata cu guler rulat

Paleta cromatica este foarte importanta intr-o garderoba capsula. Griul este adecvat oricarei situatii, aratand intotdeauna ingrijit. Linia evazata, gulerul rulat si manecile lejere o transforma in rochia de zi ideala atunci cand gradele scad. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa. Minimalismul nu poate intra in dizgratie. Ceea ce imbraci ar trebui sa fie in primul rand practic si versatil, gata sa te duca de la o activitate la alta.

Rochie gri cu bordura din dantela neagra
Rochie gri cu bordura din dantela neagra

O schita reusita duce la un produs finit care exprima fara efort acel “savoire faire”. Frantuzoaicele reusesc sa creeze un melanj rafinat intre clasic si actual, alegand intotdeauna forme croite impecabil si o cromatica atemporala. Gri si negru au o estetica sofisticata si totusi usor de abordat, imuna la tendinte. Tinuta sugereaza simt estetic si atentie la detalii.

 

Pin It