Peliculele cu James Dean si Marlon Brando aveau sa imprime definitiv hainele din piele in istoria modei, sex-appeal-ul acut specific legendarului material fiind sustinut de rolul sau simbolic in emanciparea unei generatii. Intr-o decada a costumelor din stofa, impecabil croite, pielea echivala cu o declaratie de rebeliune si nonconformism. Naturala sau din inlocuitori de buna calitate, este cu regularitate fundamentul colectiilor si reverbereaza intens in moda strazii.

Pantalonii din piele, mereu in tendinte

Pantaloni din piele eco si bluza cu buline
Pantaloni din piele eco si bluza cu buline

Pantalonii stretch au evoluat de la statutul de tabu vestimentar la pilon al garderobei esentiale, destinate sezonului rece. Croiala conica, cu talie inalta si cordon, redefineste si complimenteaza silueta, in timp ce tesatura elastica nu limiteaza miscarile – asa cum se intampla adesea cu pantalonii skinny obisnuiti. In plus, versatilitatea lor permite tranzitul sport – casual – elegant, apeland doar la cateva trucuri de styling.

POEMA iti propune o tinuta de zi conturata in jurul unui model cu talie inalta, croiala vedeta a toamnei. Bluza cu buline creeaza un joc placut de texturi si un contrast frapant, punand in valoare pantalonii. Particularizeaza prin accesorii, de exemplu o palarie Fedora, si poarta-i cu o pereche de bocanci cool – iubim aceasta alaturare intre accentele foarte feminine si cele rock.

Pantaloni skinny si bluza cu funda
Pantaloni conici si bluza cu funda

Daca preferi designul basic, iti propunem sa optezi pentru pantaloni negri conici, cu talie medie si buzunare laterale. Arata slefuit in orice moment si sunt indispensabili unei garderobe de succes. Cu exceptia unui cod office rigid, ii poti purta de dimineata pana seara in diferite moduri, cu acelasi efect. Atentie la detalii, trebuie sa se aseze fidel pe forme.

Lasa-te atrasa de combinatii inedite, cu bluze din tesaturi fine – sifon, crep, satin, matase. Nu-ti fie teama sa experimentezi intreg repertoriul de stiluri, pana la varianta potrivita personalitatii tale. Oportunitatile sa porti pantaloni din piele sunt infinite si, in plus, acestia sunt o investitie de durata in garderoba esentiala. Joaca-te cu nuante si texturi, bucura-te de fiecare artificiu estetic.

Rochia mini, preferata sezonului

Rochie mini neagra cu volan
Rochie mini neagra cu volan

O rochie mini usor evazata, din piele ecologica, este intotdeauna o idee buna. Forma sa atemporala primeste un suflu nou prin volanul aplicat la baza si tonul elegant, ilustrand conceptul de simplitate sofisticata. Texturile au forta si perenitate. Pielea neteda este sexy si  extrem de versatila, putand sa te salveze din multe situatii în care pur și simplu nu stii ce sa porti.

Are carisma si o structura atragatoare, punand in valoare picioarele, fie ca optezi pentru botine, ciocate sau bocanci. Modelul nu este doar un manifest estetic, ci ofera si confortul termic dorit atunci cand gradele incep sa scada. O seara in oras este prilejul pentru o aparitie chic.

Rochie scurta cambrata cu maneci bufante
Rochie scurta cambrata cu maneci bufante

Rochia scurta neagra cu maneci bufante reuneste voluptatea formei clepsidra si calitatea executiei. Se evidentiaza in uniformitatea conservatoare a strazii prin textura lustruita, al carei aer luxuriant da o nota pretioasa garderobei. Este un compliment pentru forme, incitand simturile si reamintindu-ti placerea de a purta materiale pline.

O silueta bine croita nu doar avantajeaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani. Rochiile sunt piese-cheie ale acestui sezon: frumoase, confortabile, in modele potrivite fiecarui tip de silueta, la preturi accesibile. Alege eco si promoveaza moda cu respect pentru natura.

Minijupa, must have-ul garderobei

Fusta mini din piele eco
Fusta mini din piele eco

Minijupa este acel detaliu fabulos care renaste cu acelasi farmec, in infinite interpretari. De la traditionalul negru la o cromatica vibranta, aceasta piesa functionala si lejera reuseste sa ramana un manifest. Modelul pune in valoare picioarele si supletea taliei. Intensifica efectul tinutei cu o sapca military-chic.

Compozitia nu are suprapuneri complexe, dar fiecare element este gandit incat sa le potenteze pe celelalte, rezultand o tinuta vibranta. Din punct de vedere cromatic, eleganta independenta de tendinte este sinonima cu minimalismul. Lucrurile simple nu se pot demoda. Clasicul are farmecul originalului, fiind nucleul pe care se construieste orice colectie. Contrastul non-culorilor este in armonie absoluta.

Pin It