Blazerele nu sunt doar piesa-cheie a tinutelor de toamna bazate pe suprapuneri sic, ci si cel mai usor mod de a-ti eleva majoritatea aparitiilor casual si a le da un vibe cool fara prea mult efort. Nu vei da niciodata gres optand pentru un model bej. Ca si cel negru, acesta este o investitie pe termen lung, versatilitatea si tonul cald facandu-l purtabil la orice varsta. Desigur, trebuie sa gasesti sacoul potrivit: compus pe o linie clasica pentru a avea perenitate, din tesaturi care trec testul timpului, cu un design adecvat siluetei tale si stilului de viata – cel cambrat arata foarte feminin, cel drept iti permite mai multa libertate de miscare si arata mai degajat in ansamblu.

Esti gata pentru doza zilnica de inspiratie? Iti propunem cateva combinatii in tendinte, potrivite atat pentru birou, cat si dincolo de el. Purtat ca parte a unui costum sau alaturi de o rochie, fusta sau pantaloni, reuseste de fiecare data sa surprinda prin naturaletea si farmecul sau atemporal. Este usor de purtat in orice moment al zilei, maleabil din punct de vedere cromatic si exact ce trebuie pentru un mix slefuit. Vei constata ca in jurul lui poti construi infinit, de aceea este preferatul garderobelor capsula. Chiar daca arata minunat in orice context, incepem exercitiul de stil cu clasicele alb si negru.

ALL BLACK WITH A TWIST – negru cu savoare bej

Fusta si bluza neagra cu blazer bej
Fusta si bluza neagra cu blazer bej

Preferatul toamnei si al primaverii, sacoul bej este acea piesa pe care vei dori sa o porti iar si iar. Croit fara cusur, cu o linie mereu la moda si avand rafinamentul specific culorii, face parte din investitiile esentiale ale garderobei. Forma sa lejera e un amestec intre feminin si masculin. De la Audrey Hepburn la Anna Wintour, podiumurile si street style-ul sunt cucerite iremediabil de aceasta haina fara limite. Echilibrat si dinamic, trece fara probleme de la statutul de accesoriu office clasic la cel de jacheta eleganta purtata pe umeri intr-o seara la cina, alaturi de rochii superbe. Daca esti intr-o dispozitie jucausa, asorteaza-l cu o fusta scurta neagra si ciocate ultra sic in acest sezon.

Bluza animal print si pantaloni coniciBluza animal print si pantaloni conici

Contrastele de stiluri si texturi creeaza mereu controverse incitante pentru devoratoarele de frumos, reusind sa contureze tinute care atrag complimente. Bluza animal print din sifon vaporos, pantalonii cu talie inalta, sapca army si bocancii statement compun un outfit de senzatie. Desi nu este nimic complicat, look-ul este gandit sa sublinieze pasiunea purtatoarei pentru fiecare piesa pe care o insereaza. Estetica si confortul sunt surprinse in egala masura. Mai ales toamna, cand iubim plimbarile lungi, acest melanj te scoate din incurcatura si iti permite sa te bucuri de fiecare moment.

Rochie basic si sacou
Rochie basic si sacou

Blazerul arata minunat purtat peste “mica rochie neagra”. Nu-ti fie teama ca ansamblul va parea lipsit de creativitate si nepotrivit tendintelor. Chiar daca siluetele sunt traditionale, sunt reinventate prin detalii. Silueta fluida a rochiei simple si scurte primeste un suflu de prospetime prin suprapunerea hainei relaxate si usor masculine. Estetica fina este pastrata de linia curata a sacoului cu detalii clasice: revere ascutite crestate, umeri cu prestanta si inchidere cu un nasture. Coco Chanel adora aceasta piesa vestimentara pentru ca, inainte de orice considerent, reprezenta sclipirea emanciparii feminine. Cu ajutorul sau, personalitatea si infatisarea purtatoarei cunosc metamorfoze nebanuite.

BEJ SI ALB, ARMONIA ABSOLUTA

Deux-pieces bej cu bluza alba
Deux-pieces bej cu bluza alba

Frantuzoaicele reusesc sa creeze un melanj rafinat intre clasic si actual, alegand intotdeauna forme croite impecabil si o cromatica atemporala. In felul acesta, nu esti pusa in ipostaza de a nu avea nimic nou de purtat. Elementele neutre sunt usor transformabile si, jucandu-te abil cu 6-7 piese, obtii nenumarate tinute. Este important sa selectezi croieli si imprimeuri versatile, asa cum este si acest sacou. Secolul vitezei a dat nastere unei noi zone estetice, cea in care adaptabilitatea este esentiala. O tinuta trebuie sa contina cel putin un element pe care il poti pastra si in urmatorul moment al zilei. O astfel de piesa este blazerul bej, in jurul caruia poti construi infinit.

Pin It