Garderoba ta are nevoie de un refresh? Primavara este ocazia perfecta sa aduci un plus de culoare si versatilitate, investind in acele piese care te vor ajuta sa faci combinatii stilate si sa arati superb zi de zi. Feminitatea si confortul absolut sunt atributele definitorii pentru o colectie durabila, care nu se va estompa printre dinamicele tendinte. Stilistul POEMA iti propune cateva tinute casual de efect, potrivite pentru a te bucura din plin de timpul liber.

Bustierele, sic si dincolo de sport

Bustiera roz si fusta mini alba
Bustiera roz si fusta mini alba

Ritmul de viata alert, mai ales in marile orase, cere haine practice, maleabile. Pe masura ce colectiile au migrat catre ideea “poarta oricand”, paleta cromatica a devenit o infuzie de culoare si buna dispozitie. Dinamism, versatilitate, design placut – aceasta este formula castigatoare a hainei ce te insoteste eficient de la gym la o cafea cu prietenele. Pastreaza bustiera si adauga o fusta alba evazata si ciocate asortate. O esarfa sic cu imprimeu lant imprima personalitate tinutei. Exprima-te prin forma si culoare, alege articole care iti permit sa fii tu insati in orice context.

Trend alert: pantalonii evazati cu imprimeu

Pantaloni evazati si camasa alba
Pantaloni evazati si camasa alba

Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inovatie. Imprimeurile fac piesa mai vizibila si dau un suflu nou garderobei tale. O pereche de pantaloni evazati iti asigura o aparitie moderna si sunt super confortabili. Primavara inseamna de obicei tonuri luminoase si texturi fluide, suple. Linia lejera e must-have pentru programul incarcat si, in plus, croiala wide-legged are acel vibe retro delicios. Talia inalta alungeste silueta si accentueaza cel mai feminin punct al sau. Camasa alba, clasica, este punctul de plecare sau finish-ul pentru nenumarate tinute. Si in acest caz versatilitatea sa functioneaza perfect.

Costumul alb, mereu la moda

Costum casual alb
Costum casual alb

Un costum bine ales iti redeseneaza silueta si postura si transmite incredere in sine. Avantajul acestuia este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata “la patru ace”. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor esentiale, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face. Trece usor de la fundament al tinutei office la punct de interes al ansamblurilor pentru timpul liber. Iti finiseaza aparitia si iti amplifica prezenta, ocazionand exprimarea creativitatii. Aerul tineresc al tinutei, continuat cu o atitudine pe masura, o vor impune printre preferatele sezonului. Arata si se simte firesc.

🖤🖤🖤 Fuste midi din tesaturi vaporoase

Tricou alb cu mansete si fusta din tul
Tricou alb cu mansete si fusta din tul

Fusta midi evazata ramane in topul preferintelor, sarmul vizual fiind sustinut de rolul sau in garderoba feminina – mereu la indemana, mereu in tendinte. O poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul ei. Materialul vaporos tinde spre zona eleganta insa cu un aspect nefinisat reuseste sa migreze pana la acel casual potrivit oricand, oriunde. Nu este prea mult nici macar dimineata. Nu uita, ceea ce duce casualul la elegant si invers este emotia pe care o creezi printr-o personalitate efervescenta. Poarta ce simti, asa cum simti. Imbraca soapte, visuri, zambete.

Mizeaza pe culoare!

Pantaloni mov cu centura
Pantaloni mov cu centura

Pantalonii conici cu centura au revenit puternic in tendinte. De data aceasta insa, vorbim despre tonuri puternice, greu de uitat. Nu neglija confortul fiindca vei purta aceasta piesa de imbracaminte  multe ore pe zi. Pantalonii ideali nu sunt nici prea stramti si nici largi, ci intocmai dupa masura ta – altfel vor arata inestetic si neglijent. Incearca un look relaxat combinandu-i cu tricou si hanorac albe. Adidasii preferati intregesc tinuta si te poarta de la o activitate la alta.

Pin It