Imitatia naturii, cu dezinvoltura ei carismatica, a avut intotdeauna o aparitie triumfala pe podiumuri si in street style. Daca alte motive au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, cele florale s-au intiparit in istoria modei si sunt adorate neconditionat de femeile din lumea intreaga. Boeme si descrise in tonuri calde sau moderne si cu o cromatica indrazneata, raman cea dintai alegere pentru rochiile noastre preferate. Mai mult ca oricand, primavara simtim nevoia de culoare, de lumina si pattern-uri impresionante. Iti propunem cateva modele de efect.

5 rochii de primavara cu care vei face furori

Rochie scurta inflorata cu volan
Rochie scurta inflorata cu volan

Primavara aceasta reinventeaza-ti colectia de rochii mini cu piese fresh pline de culoare. Opteaza pentru un model rosu intens, cu motive ample. Designul ei tineresc si modern si croiala dinamica, jucausa, te antreneaza intr-o noua aventura sinonima cu renasterea cromaticii naturii. O vei adora, are toate atributele pentru a deveni preferata sezonului. Cand vrei sa iti imbunatatesti dispozitia imediat, poarta ceva rosu. Iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie care iubeste viata si se bucura de fiecare clipa. Adauga o pereche de ciocate albe, pentru un look boho-sic.

Motive florale ample in culori vii

Rochie midi evazata cu volan
Rochie midi evazata cu volan

Iubim rochiile de primavara midi! O rochie cu o lungime 3/4 care aminteste de farmecul retro sic, cu imprimeu superb, te va cuceri la prima vedere. Este romantica, boema, usor de purtat si imposibil de trecut cu vederea! Te vei pierde in acest buchet in culori vii, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data. O poti purta fara probleme si la un eveniment de zi, vei face senzatie. De asemenea, paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat. Manecile bufante revin puternic in tendinte. Mult mai feminine si elegante, se remarca la orice piesa de imbracaminte.

Rochie mini cu croi petrecut si cordon
Rochie mini cu croi petrecut si cordon

Diane von Furstenberg avea sa duca rochia petrecuta la statutul de etalon al modei. Este, in primul rand, un design practic apreciat in zilele noastre, cand programul aglomerat nu iti lasa timp pentru exercitii de stil complicate. Se imbraca si dezbraca in 2 minute si nu ai nevoie de ajutor ca in cazul rochiilor cu fermoar la spate. Tesatura matasoasa o face foarte placuta la atingere, contribuind la carisma rochiei. Manecile fluture si cordonul amplifica modelul. Este acea piesa pe care tinzi sa o alegi de fiecare data. Imprimeul floral  e omniprezent in colectii. A-l numi tendinta ar fi o caracterizare insuficienta.

Midi, lungimea vedeta a colectiei

Rochie de primavara cu imprimeu floral
Rochie de primavara cu imprimeu floral

Rochia midi evazata subliniaza frumos conturul torsului si se remarca in orice imprejurare. Sunt admirabile estetica si prospetimea creatiei. Talia devine centrul de interes. Coordonarea poate fi plictisitoare, asadar stilul devine mai pasionant atunci cand imbina diversitatea notelor. Renunta la asocierea previzibila cu pantofi stiletto si poart-o cu ciocate sau bocanci, centura si o pereche de ochelari super sic. Desigur, tinuta are impact doar daca o porti asumat, firesc, fara sa te lasi coplesita de imprimeul bogat. Daca ziua incanta in aparitii relaxate, seara devine centrul atentiei unei tinute elegante.

Rochie cu flori si centura asortata
Rochie cu flori si centura asortata

Versatilitatea florilor le face purtabile oricand, oriunde. Satinul imprimat nu mai este de mult doar apanajul verii, fiind minunat pentru a desavarsi colectiile fiecarui sezon. Predomina manecile bufante si linia evazata, ambele detalii super feminine. Capteaza atentia fara efort si dau o nota chic, indiferent de stilul abordat.  De un magnetism incontestabil, rochiile cu flori mari nu pot fi usor uitate. Tesatura imprimata are atitudine si adancime, fiind perfecta pentru rochii de primavara de efect. Complimentele nu vor intarzia sa apara!

Pin It