Trendurile vin si pleaca, fara a le nega insa caracterul ciclic. Efemeritatea lor le face adesea inconsistente in garderoba personala, iar pasiunea pentru moda devine costisitoare. POEMA te incurajeaza sa investesti mai ales in piese sic cu forme fara varsta, pe care le vei adora si in sezoanele urmatoare. Rochiile de vara albe nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind sinonime cu atmosfera de vacanta, cu zilele insorite si serile boeme. Confortul nu a aratat niciodata mai bine! Vaporoase, delicate, super feminine, modelele selectate pentru tine fac deliciul fiecarei iesiri. Au o senzualitate jucausa, fireasca, se simt bine pe piele si sunt un atuu incantator, punandu-te in cea mai buna lumina.

Rochii de vara superbe

Rochie mini din bumbac cu broderie sparta
Rochie mini din bumbac cu broderie sparta

O rochie de vara din bumbac fin, cu volan cu broderie englezeasca, este alegerea perfecta pentru vara. Tesatura se simte minunat pe piele chiar si in zilele toride, in timp ce linia fit-and-flare te pune in cea mai buna lumina. Bretelele fine, cureaua subtire si faldurile closului bogat sunt detalii care amplifica aerul romantic si feminitatea delicata a modelului. Accesoriile natur completeaza desavarsit look-ul de vacanta, vorbind despre confortul estetic. Oricat de aglomerat ar fi programul zilei, te vei misca in voie de la o activitate la alta si complimentele nu vor intarzia sa apara. Albul are avantajul de a evidentia fiecare culoare a parului si pielii, nu trebuie sa iti faci griji. E boem, sic, mereu la moda.

Rochie lunga din voal cu dantela aplicata
Rochie lunga din voal cu dantela aplicata

Daca esti atrasa de rochii lungi, iti propunem un model usor si racoros din sifon cu aplicatii din dantela. Croiala babydoll este una lejera, iar materialul fin accentueaza confortul acestui design. Vaporoasa si cu o lungime flatanta, devine cu usurinta rochia de vara preferata. Indulceste silueta si reuseste sa creeze iluzia unor forme delicate. Asorteaz-o cu o sacosa din rafie si sandale impletite si esti gata de plimbare. Totul este fluid, firesc, perfect pentru o zi insorita. Iubim hainele care se simt ca o a doua piele. Oricat de mult ne-ar placea un concept elaborat, vara ne lasam cucerite de simplitate. Aplicatiile din dantela ton pe ton, cu bordura neregulata, reusesc sa imprime rochiei o eleganta aparte.

Rochii albe pentru plimbari sic

Rochie alba din scuba cu volan la baza
Rochie alba din scuba cu volan la baza

Preferi modelele stretch? POEMA raspunde dorintei tale cu o rochie alba mini care urmeaza fidel linia corpului, amplificandu-se cu un volan la baza. Sexy, tinereasca, super confortabila – are tot ce iti place. Bretelele fine si decolteul expun exact atat cat trebuie, fara a avea nimic vulgar. Este foarte feminina si senzuala, intr-o maniera jucausa. Se misca impreuna cu tine indiferent cat de dinamic este orarul tau. Te simti bine purtand-o la o iesire cu prietenele sau intr-o vacanta. Adauga cateva bratari masive si florile preferate, bucura-te de soare, de viata, de fiecare clipa. O zi buna incepe cu gesturi mici. Sa alegi haine care iti fac placere este cel mai la indemana truc. Increderea in sine se transmite in tot ceea ce faci.

Rochie eleganta cu decolteu adanc si insertie din tul
Rochie eleganta cu insertie din tul

Voalul este superb pentru sezonul estival. Foarte vaporos, nu lipseste din colectiile dedicate zilelor calde. Mizeaza pe alb si alege un model cu bust drapat si decolteu amplu, care ne aduce aminte de peplumurile grecesti. Nota moderna este data de lungimea indrazneata si de insertia de tul nude pe laterale. Versatilitatea o face adaptabila de la casual la elegant, atitudinea si accesorizarea dau tonul intotdeauna. Sexy, sofisticata si totusi fireasca, aceasta rochie mini e o alegere care va face furori. Albul imaculat si voalul eteric sunt combinatia desavarsita.

Rochie alba petrecuta cu croi evazat
Rochie alba petrecuta cu croi evazat

Rochiile petrecute raman la moda in fiecare sezon. Cand vine vorba de rochii albe mini, un model tip vesta in partea de sus redefineste o linie altfel clasica. Centura textila iti accentueaza talia, in contrast cu croiul evazat. Confort senzual? Acum este mai simplu ca oricand! O vei purta in nenumarate moduri, fara a te plictisi vreodata. Mizeaza pe alb pentru a sublinia lejeritatea ei. Oricat de torida ar fi ziua, te scoate de fiecare data din incurcatura. In privinta incaltarilor, este foarte permisiva: ciocate, sandale cu platforma sau cu toc, saboti, pantofi sport, toate o pun in valoare. Nota sic e data de palaria din paie, un accesoriu cool si util pe masura ce gradele cresc.

Pin It