Imprimeurile florale exprima cel mai bine spiritul momentului: soare, lumina, multa culoare, vitalitate, eleganta boema. Departe de a fi un cliseu, motivele inspirate din natura iti inveselesc garderoba fiecarui sezon, indeosebi a celui cald, si definesc feminitatea prin grafica lor incantatoare. O rochie de vara cu flori e poezie, emotie si pasiune. Romantica si pur si simplu frumoasa, iti da o stare de bine si iti reaminteste placerea de a purta mai mult decat haine. Efectul sau este vizibil si asupra celor din jur, intotdeauna va atrage atentia si va cuceri privitorii. Nimic nu vorbeste mai usor despre tine decat o piesa plina de viata.

Rochii vaporoase pe care le adoram

Rochie de vara cu flori
Rochie de vara cu flori

O rochie rosie cu flori ample face deliciul zilelor insorite. Magia graficii de efect si cromatica insufletita dau nastere unei piese superbe, greu de uitat. Fericirea imbraca multe forme, iar moda e o arta pe care trebuie sa o savurezi din plin. Texturile fine – precum acest batist delicat – si imaginile care bucura privirea sunt placeri rafinate. Moda va avea intotdeauna o relatie speciala cu motivele inspirate din natura. Le vei adora energia si versatilitatea. Iunie e despre ele, despre cele mai frumoase rochii vaporoase, despre a fi sic fara efort.

Rochie din sifon cu frunze
Rochie din sifon cu frunze

In galeria materialelor de efect, voalul se remarca de fiecare data. Fin si tesut parca din vapori, este chiar definitia verii. Pretios si totusi abordabil fara probleme si in segmentul casual, face furori pe catwalk si in moda strazii. Iti propunem o rochie 3/4 neagra imprimata cu frunze macro, de care te vei indragosti negresit. E foarte versatila si feminina. Delicatetea tesaturii se imbina perfect cu imprimeul captivant. Lungimea ii da eleganta si ii amplifica lejeritatea. Zambeste imaginii din oglinda, accesorizeaz-o simplu si bucura-te de o plimbare.

Rochii de vara in culori bogate

Rochie roz cu imprimeu floral
Rochie roz cu imprimeu floral

O rochie midi cu imprimeu splendid te va cuceri. Dulce, boema, usor de purtat si imposibil de trecut cu vederea! Este o bucurie acest buchet in culori vii, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data. Lungimea aminteste de celebra “rochie de ceai” si accentueaza eleganta modelului. O poti purta fara probleme si la un eveniment de zi, vei face senzatie. De asemenea, paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat.

Rochie midi cu motive florale ample
Rochie midi cu motive florale ample

Imprimeurile dau savoare si consistenta garderobei. Monocromia este un exercitiu stilistic confortabil si lipsit de riscuri, fara a stimula insa notabil creativitatea. In contrast, jocurile de culori si grafismele iti permit sa-ti exprimi stilul, individualitatea si starea de spirit fara a folosi cuvinte. Aceasta rochie evazata este aditia perfecta pentru garderoba oricarei pasionate de moda. Este sic, in tendinte, confortabila si atat de usoara. Estetica boema cucereste scena modei la nivel mondial. E un trend fara varsta.

Rochie lunga din batist imprimat
Rochie lunga din batist imprimat

Reinventeaza-te prin haine! Opteaza pentru o rochie lunga, bogata, cu motive botanice carismatice. Cu un design melodios si un aer tropical, dinamica, jucausa, piesa in speta te antreneaza intr-o noua aventura sinonima cu renasterea la viata a naturii. Nu te poti satura de ea! Expresivitatea ei nemarginita o face irezistibila. Iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie plina de viata. Poart-o cu accesorii natur pentru un look degajat, boem, numai de bun de imortalizat intr-o vacanta fantastica.

Pin It