Este momentul sa investesti in tinute confortabile cu look-uri atragatoare, usor de purtat, evitand sa iti aglomerezi garderoba cu piese lipsite de consistenta. Incredibil de sexy sau de un rafinament discret, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila. Ea are o senzualitate asumata, care nu se supune regulilor, ci le modeleaza pana la suprapunerea pe complexitatea personalitatii sale. Cum arata o tinuta de zi perfecta? Confortabila, expresiva, gata sa iti bucure simturile!

Pentru sezonul toamna-iarna 2020 iti propunem o selectie de rochii elegante si casual din tesaturi fine si calduroase, fuste din piele moale ori din materiale cu imprimeuri de efect, malete si pulovere dama in tendinte, paltoane si jachete care iti completeaza superb compozitia si te protejeaza de temperaturile scazute. Accesorizeaza in nota proprie si incanta privirile in fiecare zi.

TOP 6 TINUTE LA MODA IN SEZONUL RECE

Tinute confortabile de Toamna: Rochie tricotata cu maneci scurte
Rochie tricotata cu maneci scurte

Trendul fleece cucereste scena modei, fiind exemplul perfect de estetica functionala: arata si se simte minunat! De obicei, tesaturile destinate sezonului rece sunt groase si incomode – insa aceasta este foarte usoara si fina. Durabila si rezistenta la umiditate, capteaza caldura emanata de corp si o mentine. Ai libertate de miscare si, in acelasi timp, o aparitie care atrage complimente. Incearca o rochie evazata cu maneci midi si guler Perkins, intr-o nuanta calda si pudrata. Acest roz dulce te va pune in valoare.

Tinute confortabile de Toamna: Fusta animal print si maleta neagra
Fusta animal print si maleta neagra

O fusta conica animal print este condimentul oricarei tinute. Nu doar remodeleaza contururile intr-o maniera atragatoare, ci da si un boost garderobei minimaliste. Da, iubim bejurile, griurile, alb si negru, dar adoram o pata de culoare si un imprimeu cu personalitate. In combinatie cu maleta neagra si ciocatele cu model in relief, fusta leopard este pitoreasca printre tinutele obisnuite. Feminitatea si senzualitatea sunt exploatate prin forma ei armonioasa, oferind cea mai buna versiune a ta.

Tinute confortabile de Toamna: Rochie din fleece cu croi evazat
Rochie din fleece cu croi evazat

Considerat o alternativa pentru lana, fleece-ul are avantajul de a nu provoca alergii si a se transforma in produse cu un pret mai prietenos. O rochie pufoasa de toamna-iarna, intr-o nuanta splendida de verde, este cea mai buna investitie pe care o poti face in acest moment. O vei purta in trei anotimpuri si cu siguranta nu se va demoda anul urmator. Lungimea gratioasa, forma fit-and-flare care iti subliniaza atuurile si culoarea cameleonica o transforma in cea mai dezirabila piesa a sezonului.

Rochie midi evazata cu maneci bufante
Rochie midi evazata cu maneci bufante

Un model clasic este un infinit de posibilitati. Daca nu poti varia prea mult piesele, asigura-te ca le alegi pe cele care ti se aseaza impecabil si au un design peren. In acest fel, nu va trebui sa renunti la ele de cate ori industria isi desemneaza favoritele. In schimb, mizeaza pe un element surpriza. La POEMA, rochia evazata este improspatata de culoarea atipica pentru perioada rece. Desigur, stilul personal trebuie sa jongleze cu repere, dar asta nu inseamna austeritate cromatica.

Tinute confortabile de Toamna: Haina lunga din blana ecologica
Palton crem la doua randuri de nasturi

Vrei sa fii in continuare sic, chiar daca temperaturile scad? Un palton crem cu efect teddy bear este layering-ul perfect. Suprapune-l rochiilor preferate, adauga cateva bratari si o sapca super cool. Se va potrivi cu aproape tot ce ai in garderoba, fiind permisiv atat ca linie, cat si ca ton. Noiembrie nu inseamna doar look-uri inchise, dimpotriva. Poti inveseli o zi mohorata cu o aparitie ca cea de mai sus. Potrivita de la birou la cina, tinuta este una de efect.

Rochie din piele ecologica cu centura
Rochie din piele ecologica cu centura

Pielea intoarsa isi reintra in drepturi si cucereste publicul. Probeaza o rochie de zi cu centura asortata, caramel bogat, si te vei bucura de confortul mult dorit. Ideea de piele pe piele are o senzualitate fireasca. Contururile se confunda, liniile curg firesc. Indrazneste sa o asortezi cu o pereche de cizme albe, pentru un contrast foarte la moda. Chiar daca nu arata prea mult, tinuta captiveaza prin feminitate si armonie. Voluptatea si moliciunea materialului impresioneaza in orice context.

Pin It