Desi a lucra de acasa are avantajul flexibilitatii, este esential sa pastrezi cateva repere pentru a delimita viata profesionala de cea personala. Incepe prin a purta ceva in care te simti bine, dar in acelasi timp suficient de slefuit pentru o videoconferinta. Iti mentii astfel o rutina care te va ajuta sa ramai in forma si sa dai acelasi randament ca in cadrul oficial. Nu detii un birou in adevaratul sens al cuvantului? Nu-i nimic! Improvizeaza o zona de lucru placuta, care sa te inspire.

TRUCURI DE STYLING DE INCERCAT CAND LUCREZI DE ACASA

Costum negru cu pantaloni
Costum negru cu pantaloni

Dispozitia si postura ti se schimba atunci cand esti sigura pe ceea ce imbraci si pe avantajele pe care ti le aduce. Un deux-pieces negru este intotdeauna o idee buna, definind simplitatea rafinata.  Cateva plante si muzica ambientala preferata te transpun intr-o dimensiune senzoriala care dezvolta creativitatea. Atunci cand esti obisnuit cu un mediu interactiv, lipsa acestuia poate duce la un blocaj. Incearca sa gasesti alti stimuli pentru a-ti mentine eficienta si a-ti imbunatati starea de spirit. 

Rochie office stil sacou
Rochie office stil sacou

Echivalentul mult mai chic al iconicei “little black dress”,  rochia-blazer midi are structura perfecta a unui sacou si farmecul etern al siluetei clepsidra. Ajustata pentru a pune in valoare liniile corpului, cu talia marcata prin cusatura si torsul decorat cu nasturi monograma, aceasta piesa promite un melanj de eleganta, confort si versatilitate. Poart-o cu naturalete si va fi suficient de formala pentru lucrul la biroul de acasa. Este una dintre acele tinute office ajustabile, aratand firesc in orice context.

Costum camel cu sacou drept
Costum camel cu sacou drept

Un costum office bej arata intotdeauna bine pus la punct si sofisticat. Placerea de a imbraca haine comode, care nu sacrifica estetica, iti permite sa evadezi din rutina codului office si sa iti imprimi personalitatea in activitatea desfasurata. Distantarea sociala nu inseamna izolare, ci o oportunitate sa descoperi ce te ajuta sa devii cea mai buna varianta a ta. Focusandu-te pe fiecare lucru in parte, vei avea sansa sa iei cea mai buna decizie, nu doar cea mai rapida. Daca iti lipseste interactiunea cu colegii, puteti stabili ca in schimbul comunicarii prin email sa discutati pe FaceTime.

Deux-pieces verde
Deux-pieces verde

Iti poti construi un stil remarcabil, ingrijit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si functionalitate. Libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. Orientarea spre succes nu exclude pasiunea pentru frumos, dimpotriva – o femeie care se bucura de fiecare aspect al individualitatii ei este mai creativa si la locul de munca. Atunci cand la serviciu inseamna biroul din living, sa te imbraci “la patru ace” este stimulentul pentru o zi de succes.

Bluza cu detalii in contrast
Bluza cu detalii in contrast

Inspira-te si modeleaza-ti alegerile astfel incat sa se suprapuna personalitatii tale, devenind extensii ale acesteia. O bluza alba cu detalii in contrast este foarte feminina si de efect. Se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar, putand trece prin mai multe ipostaze de-a lungul zilei – pantaloni de costum sau jeansii preferati. Isi va pastra nestirbita autoritatea, scapand insa de nota intimidanta.  In jurul ei poti experimenta combinatii potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon, fiind cea mai durabila si inspirata achizitie pe care o poti face.

Rochie midi din jerse
Rochie midi din jerse

Rochia din jerse, desi cu guler inalt si lungime midi, nu este deloc sobra. Este chic si cu proportii corecte pentru birou, fie el si unul remote. Hainele bine alese iti redeseneaza silueta si postura si transmit incredere in sine. Inainte sa te prezinti, vorbeste despre tine ceea ce porti. Asigura-te ca transmiti mesajul profesional corect. Acuratetea vestimentara potenteaza valoarea activitatii desfasurate. Minimalismul iti va permite oricand si exercitii de stil impresionante, in schimb excesul de accente te va lipsi de simplitatea sofisticata. Alege bej, pentru stil fara varsta.

Pin It