Imprimeurile animaliere adauga exotism si spirit de aventura garderobei esentiale. Un melanj de gratie si forta, acestea sunt reeditate constant in noi si noi maniere, reusind sa cucereasca scena modei in fiecare sezon. Imitatia naturii a generat intotdeauna pattern-uri fascinante, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Escapismul iti permite sa te exprimi, sa contempli forme si culori nebanuite, fara a-ti incorseta imaginatia pentru a corespunde rutinei urbane.

Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii pentru a te reinventa. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din tendinte, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Asemenea unui parfum, al carui siaj este influentat de PH-ul pielii, si imbracamintea are mai multe fatete. Ele se amplifica si se dezvaluie diferit, in functie de caracteristicile si atitudinea femeii de dedesubt.

Rochia cu motive piton

Rochie midi cu imprimeu
Rochie midi cu imprimeu

Ce-ai spune de o rochie-halat care da un vibe nou imprimeului sarpe prin coloritul bleumarin? Croiala apreciaza anatomia purtatoarei intr-un mod mai subtil decat piesele stretch, conturand o feminitate mai putin ostentativa. Desigur, talia marcata prin cordon subliniaza ideea de clepsidra, insa linia generala este una relaxata. Confortul este accentuat de inchiderea cu nasturi perla de sus pana jos si de tesatura placuta din bumbac. Manecile sunt lungi, cu usor volum si mansete late, designerul dorindu-si sa bucure simturile si sa investeasca cu utilitate deopotriva.

Piele de sarpe in tonuri neutre

Rochie snake maro
Rochie snake maro

Daca preferi sa ramai in sfera cromaticii clasice, acorda atentie unui model cu motive ce reproduc fidel pielea de sarpe. Jocul de bej si maro are sofisticarea miscarilor lui suple, armonioase. Piesa va fi purtabila mai multe sezoane, fara teama de a cadea in desuet. De-a lungul timpului, acest imprimeu a trecut de la excentric la firesc, intregind si aromatizand colectia de haine. Aparitia va avea mister si sarm, generand interes vizual in orice context. Datorita paletei soft si flatantei lungimi midi, o poti aborda cu acelasi impact la birou sau la intalnire. In cel din urma caz, personalizeaza-o desfacand cativa nasturi.

Maleta animal print

Maleta cu imprimeu leopard
Maleta cu imprimeu leopard

Audrey Hepburn a ridicat maleta la rang de simbol, combinatia cu pantaloni tigareta si balerini ramanand un etalon al elegantei simple. Se misca odata cu corpul, emanand o senzualitate delicata. Tricotul fin este un material placut care te va face sa arati sic in sezonul rece, avand si privilegiul comoditatii. Versatilitatea sa nemarginita o face dezirabila in cat mai multe culori, de la accesibilele neutre la tonuri vibrante si grafici intense. Nu putea lipsi, asadar, o helanca leopard. Asociaz-o cu o fusta creion, cele doua componente evidentiindu-se reciproc.

Camasa din satin jungle

Camasa din satin imprimat
Camasa din satin imprimat

O camasa din satin este senzatia luxurianta pe care ti-o poti permite. Acest melanj intre tesatura rafinata si croiala destinsa face posibila migrarea facila de la o bluza de ocazie la una casual. Femeile de pretutindeni isi doresc sa arate si sa se simta speciale, independent de un eveniment memorabil. Nimic nu se compara cu placerea de a purta materiale pretioase intr-o zi obisnuita.  Paleta stereotip este inlocuita surprinzator cu un fond salvie intens, dand o nota moderna si prospetime creatiei. Poti purta leopard la orice varsta, cat timp nu te simti complesita de acustica printului.

 

Pin It