Brandul tau romanesc preferat, POEMA inseamna siluete rafinate, detalii atent lucrate si un concept mix & match care iti da posibilitatea sa experimentezi nenumarate stiluri. Colectiile noastre sunt definite de estetica remarcabila si versatilitate, imbinand piese clasice cu modele avangardiste pentru a se potrivi fiecarei personalitati. Eleganta este o stare de spirit a carei extensie sunt vesmintele si modul in care le porti. Femeia este inspirata si inspiratoare. Traieste prin pasiunile sale, exprimandu-se nemarginit in forme si culori. Materialele traditionale – bumbac, lana, viscoza, voal, dantela, catifea, piele si blana – sunt revolutionate printr-o infuzie de feminitate moderna.

Pretuim fidelitatea si ne dorim ca vestile bune sa ajunga cat mai repede la tine, pentru a te putea bucura de noutati, promotii si oferte exclusive. Aboneaza-te sau reconfirma abonarea la newsletterul POEMA pana la data de 31 octombrie 2019 si ai sansa sa castigi unul din cele 3 vouchere in valoare de 1000 lei. Daca doresti, stilistul nostru te va ajuta sa iti imbogatesti garderoba cu piese superbe, care sa iti sublinieze calitatile si sa iti completeze personalitatea. Intra in competitie accesand https://poema.ro/abonare

Regulamentul campaniei

Campania se deruleaza in intervalul 03.10.2019-31.10.2019, pe site-ul Poema. Cele 3 castigatoare vor fi selectate aleatoriu prin extragere pe www.random.org. si anuntate pe 01.11.2019 prin e-mail.

Pentru validare, castigatoarele au obligatia de a transmite detaliile de contact la adresa comenzi@poema.ro, pana la data de 07.11.2019. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a face o noua extragere.

Fiecare voucher are valoarea de 1000 lei si nu poate fi transformat in bani, fiind folosit doar la achizitia produselor dorite.

Varsta minima a participantilor este 18 ani, impliniti la data abonarii/reabonarii, iar acestia trebuie sa aiba domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

Nu este permisa participarea angajatilor POEMA si a rudelor acestora.

Prin participare, va dati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu normele GDPR.

 

Pin It