Culori indraznete, croieli ultra feminine si lejere si tesaturi vaporoase – e timpul sa faci cunostinta cu look-ul de vara perfect. Cele mai frumoase rochii, saboti confortabili si ciocate chic, genti din rafie si bucle romantice compun formula cu care nu vei da gres in peisajul urban sau intr-o vacanta torida.

  Completeaza-ti garderoba cu printuri cool si accente vibrante, armonizate cu accesorii statement asemenea ochelarilor de soare cat eye si palariilor cu boruri mari. Inspira-te din efervescenta vizuala propusa de designerii Poema si descopera piese pline de personalitate. Boho chic e un reper contemporan de care nu te vei plictisi niciodata. Pina colada, onduleuri beach waves, piele sarutata de soare si o rochie de plaja cu bretele fine si volane jucause? Da, va rog!

Rochie rosie petrecuta
Rochie rosie petrecuta

O rochie midi rosie va genera interes vizual in orice context, atragand fara efort privirile prin magnetismul culorii si dinamica formei. Tesaturile de efect sunt un melanj de simturi si emotie cromatica. Transforma nuanta vibranta in emitator, imprimandu-ti pasiunea in fiecare gest si moment al zilei. Volanele fluide din crep, cu miscarea lor plina de viata, au o carisma incredibila. Lirismul tinutei este dat de sinonimia piesei cu sandalele din velur. Coordonarea poate fi plictisitoare, asadar stilul devine mai atragator atunci cand imbina diversitatea notelor.

Rochie alba din bumbac cu volane
Rochie alba din bumbac cu volane

Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la bumbacul racoros care iti ofera libertate de miscare pana la silueta fresh si boema schitata de talia empire. Croiul evazat cu panouri, manecile fluture si lungimea jucausa sunt detaliile ce pastreaza modelul in tendinte sezon dupa sezon. Poart-o cu un cos de rafie si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. Fibrele naturale sunt mereu la moda. Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin naturaletea cu care le porti.

Rochie baby doll cu imprimeu buline
Rochie baby doll cu imprimeu buline

Rochia baby doll cu buline creeaza un efect incitant prin spatele decoltat, inchis cu snur. Sifonul suplu cu buline supradimensionate curge firesc peste curbe si unghiuri, adorandu-le si punandu-te in cea mai buna lumina, pe strada sau la o petrecere la piscina. Miscarile lirice ale croiului lejer vorbesc despre sensibilitate si senzualitate deopotriva. Imperfectiunile sunt indulcite si devin contururi atragatoare sub tesatura matasoasa. Chiar si lipsita de detalii extravagante, piesa impresioneaza prin grafica contrastanta si liniile indulcite.

Rochie de vara din bumbac
Rochie de vara din bumbac

Pune-te in valoare purtand acest model superb cu volane la baza. Este timpul sa te bucuri de rochii pline de viata, care te vor transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Ele comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie asumata si pasionala. Imbraca-te pentru propria placere, lasand fantezia sa-ti defineasca stilul. Bretelele subtiri si confortul bumbacului compun o piesa perfecta pentru o vara calduroasa. Rochia furou e o combinatie delicioasa de flirt si inocenta. Acest model ce insumeaza  pasiunea pentru frumos si lejeritate este o aditie inspirata in garderoba de vacanta, remarcandu-se negresit oriunde vei merge.

Rochie de vara cu umeri dezgoliti
Rochie de vara cu umeri dezgoliti

Mizeaza pe haine expresive, ideale pentru o aparitie solara. Rochia roz cu umerii goi arata spectaculos si evoca o silueta tinereasca. Exista ceva foarte atragator la indrazneala de a purta culori puternice, “interzise”. Detaliile de la decolteu cuceresc iremediabil alaturi de dezinvoltura formei lejere. Fluiditatea sa iti reaminteste bucuria de a te invalui intr-o textura aerata, al carei dans pasional in jurul corpului iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Lungimea mini complimenteaza gambele si o face potrivita si ca rochie de plaja.

Rochie mini clos cu cordon
Rochie mini clos cu cordon

Putine lucruri se compara cu placerea de a purta rochii din bumbac. Un model mini, cu clos amplu si cordon, are un sarm aparte. Astfel de piese devin cu usurinta favoritele garderobei. Vei dori sa o porti iar si iar, cu aceeasi incantare. Boho chic nu este doar epitetul tinutelor de festival. Acest stil ramane o delectare in peisajul urban, oferind o declaratie de prospetime si firesc printre siluetele arhitecturale.

Pin It