Tandra. Spontana. Sensibila si totusi atat de puternica, romantica si enigmatica, aceeasi si mereu alta. Oferind piese superbe sculptate din tesaturi fine, colectia Home Affairs este un mix delicios de confort, util si eleganta accesibila. Piesele de interior trebuie sa aiba o expresivitate deosebita, sa iti bucure simturile deopotriva cu privirea si sa transforme fiecare zi in care le porti intr-o aventura rafinata.

Provocarea designerilor POEMA este iti deseneze asteptarile sub cea mai frumoasa forma si sa aleaga cu grija materialele din care acestea vor prinde contur: satin luxuriant, dantela pretioasa, sifon vaporos, jerseuri suple. Eleganta simpla si un strop de poezie, cusaturile si finisajele realizate cu pasiune, dorinta de a te face sa zambesti atunci cand privesti in oglinda, acestea sunt ingredientele care transforma moda in pura magie.

Impreuna scriem povesti minunate. Despre tine, femeia care se dezvaluie dincolo de prejudecati, care nu se teme sa fie ea insasi, sa isi urmeze telurile si sa isi creeze propriul set de valori. Sa exprimam in limbaj plastic ceea ce tu simti, modeland piese care sa adore diversele tipologii, cu atuurile si imperfectiunile lor, e un privilegiu.

Inainte sa imbracam corpuri, imbracam suflete. Timpul petrecut cu tine, in intimitatea casei, este cel care iti surprinde cel mai bine valentele. Acasa poti sa fii oricine iti doresti. Umple-ti clipele cu frumos, spiritual sau tangibil. Pe tine ce te face fericita azi? Biografia unei personalitati fascinante, un album cu muzica buna, aroma cafelei negre savurate in balcon sau o lenjerie senzuala, cu bretele fine si bordura din dantela?

MATASE SI DANTELA

Inspirate dintr-o poveste, piesele Home Affairs spun la randul lor una – povestea noastra, despre lucruri create cu pasiune si cusute cu devotament. Imaginata pentru a incanta privirea, aceasta colectie nu sacrifica insa confortul. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Fie ca e o afacere de budoar sau o recompensa fara un motiv special, o lenjerie atragatoare iti va imbunatati negresit starea de spirit.

Alege-ti modelul preferat si transforma tinuta de casa intr-o experienta aparte. Modul firesc in care se aseaza si alegerea atenta a tesaturilor care dau forma ideilor te vor face sa te indragostesti iremediabil de aceasta colectie. Este luxul accesibil pe care il meriti si ti-l poti permite.

Satin kaki cu aplicatie de dantela neagra

Satin kaki cu aplicatie de dantela neagra

Daruieste-ti o senzatie sofisticata intr-o zi obisnuita alegand un set superb din satin kaki, cu borduri asimetrice din dantela florala. Contrastul intre texturi si culori contribuie la farmecul sau si amplifica designul. Savureaza-ti dimineata in balcon cu stil, redescoperind micile placeri. Nu permite monotoniei sa transforme distantarea sociala in lipsa dorintei de a purta ceva deosebit.

Rasfata-te cu materiale matasoase si ramai pozitiva, fiecare zi iti aduce sansa sa faci toate lucrurile pentru care nu gaseai niciodata timp. Alege-l pur si simplu pentru o stare de bine in timpul petrecut cu tine in confortul spatiului personal, sau surprinde-ti partenerul cu aceasta combinatie atragatoare.

Lenjeria este in primul rand un produs de moda, senzual, sofisticat si trendy, nu numai un produs functional. Un ansamblu cu pantaloni scurti si top spaghetti cu insertii, in emblematicul contrast alb-negru, se distinge printr-o sensibilitate speciala, stil fara varsta si rafinament abordabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze, filtrand tendintele pentru a aprecia confortul sic care te defineste si te pune in cea mai buna lumina, chiar atunci cand nu esti privita.

Materialul subtire si racoros este perfect pentru sezonul cald. Senzualitatea nu consta in excese, ci in arta de gusta placerea simturilor.  Originalitatea designului, imbinarea perfecta a texturilor si detaliilor conturează savoir-faire-ul colectiei. Opteaza pentru negru, eternul aliat.

Un top lejer cu bretele subtiri si aplicatie din dantela neagra la baza este amestecul ideal intre eleganta abordabila si sex-appeal. Diafan si lejer, abia astepti sa il porti. Detaliile reusesc intotdeauna sa intensifice fondul, conferindu-i un farmec aparte. Silueta gratioasa transpare prin elementele inspirate din lenjeria frantuzeasca.

Decolteul indulcit de croiul pe rotund atrage atentia asupra zonei bustului, in timp ce pantalonii scurti pun in valoare picioarele. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, materialele alese au supletea si imponderabilitatea norilor. Tinuta de casa a femeii moderne este redefinita si sublimata, devenind stare de spirit.

Un chimono midi din satin alb cu insertii contrastante, buzunare aplicate si cordon asortat, este un must-have pentru orice pasionata de moda. Confortul conceptului alaturat tesaturii racoroase atrage fara efort privirile. Poarta-l ca atare sau alaturi de pantaloni pereche. Albul pur semnifica lumina, optimism, vitalitate, simplitate dusa la o estetica sofisticata si modernitate durabila.

Croiul lejer acorda libertate de miscare si confera piesei prospetime, liniile curate curgand firesc la fiecare pas. Bucura-te de versatilitatea sa pentru a-l duce dincolo de statutul de pijama, purtandu-l si intr-o vacanta peste costumul de baie. Mizeaza pe contraste clasice daca nu iti plac variatiile cromatice. Acestea nu vor fi niciodata plictisitoare, pastrandu-si carisma indiferent de segmentul de varsta.

Un dezabie roz cu picouri complementare te va invalui in atingerea sa romantica si ludica, aratand adorabil. Creat sa incite simturile, acoperind pielea cu un voal matasos, face din hainele de casa o experienta unica. Are ca muza multiplele fatete ale femeii urbane, care isi urmeaza neobosita visurile si propriul set de reguli. Meriti un strop de magie in fiecare zi, de ce sa nu iti faci un cadou? Lasa-te purtata intr-o calatorie despre terapia atingerii si culorii.

Sortul parte peste parte si maioul asortat te inveselesc instant si dau prospetime colectiei tale de haine de interior. Bulinele sunt imprimeul de care nu te poti plictisi niciodata, regasindu-le pe tesaturi practice sau foarte elegante, mereu cu aceeasi incantare. Satinul cu motive geometrice da savoare timpului petrecut in confortul caminului si ramane o tendinta de actualitate. O zi buna poate incepe cu o pijama imprimata.

O pijama delicata poate creste considerabil nivelul serotoninei, chiar daca nu va avea parte de aceeasi atentie si admiratie ca un outfit de strada.  Iti da acel “je ne sais quoi” si o alta libertate de miscare. Acest set vorbeste despre senzualitatea subtila prin evocarea unui rafinament clasic cu ajutorul tesaturii albe, ilustrand minimalismul cu efect maxim. Te simti si arati bine, exclusiv pentru tine.

Reinventeaza-te cu pasi mici. Poti incepe prin a te rasfata fara un motiv anume. Aceste delicii ascunse sunt adeseori mai reconfortante decat cele savurate in public. Un pahar cu vin, un vinyl cu jazz si o lumanare parfumata te scot din rutina izolarii. Invata sa iti daruiesti acest ragaz. Acum te poti bucura in voie de fiecare experienta noua, investind in dezvoltarea personala.

Poarta ce simti, asa cum simti. Exprima-te liber prin fiecare alegere pe care o faci, descopera-te si pune-te in valoare. Este timpul sa experimentezi o paleta exotica si indrazneata, potrivita sa transmita energia si efervescenta purtatoarei. Un ansamblu fuxia compus din top cu decolteu amplu din dantela si pantalonii scurti pereche iti vor ridica increderea in sine. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un ton pasional iti va anima nu doar garderoba, ci si dispozitia.

Indrazneala cromatica comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie asumata si pasionala. Imbraca-te pentru propria placere, chiar si atunci cand locuiesti singura, lasand fantezia sa-ti defineasca stilul. Articolele destinate spatiului personal sunt un alter ego sic al confortului, transformand intimitatea intr-o galerie de emotie si culoare.

Satinul si matasea sunt o panza pe care pasiunea fara margini a designerului picteaza ideile si trairile lui, incercand sa dea viata diferitelor personalitati. El isi alege cu grija forma ideala, rigoarea cusaturilor si paleta care pune in evidenta modelul, sperand ca undeva, o femeie este incantata de ceea ce imbraca. Exista foarte putine bucurii comparabile cu satisfactia de a fi intuit si intruchipat ceea ce isi doresc clientele.

Dificile si vulnerabile, sofisticate si simple, atat de diferite – toate isi doresc sa poarte lucruri speciale. Uneori special nu inseamna extravagant, ci un tipar clasic lucrat cu maiestrie pana la cel mai mic amanunt. Pijamaua masculina a inspirat de-a lungul timpului colectii indoor rezonante. De aceasta data, rezultatul este o contradictie savuroasa: o bluza simpla ce pare sa imbrace prea mult, cu insertii delicate, se alatura unui sort indraznet.

Daca nu esti adepta compleurilor, poti opta pentru articole diferite, compunandu-ti propriul set. O pereche de pantaloni lungi cu talie inalta, confectionati din jerseu fin, se aseaza perfect, flatandu-ti formele si permitandu-ti sa te misti in voie de la o activitate la alta. Fie ca lucrezi de acasa sau pregatesti ceva bun, aceasta tinuta da confortului feminitate.

Renunta sa te mai ascunzi sub haine fara forma, lipsite de orice placere estetica. Este important sa te simti bine in pielea ta in orice clipa. Adauga un top negru cu bretele subtiri si o pereche de papuci impletiti, aseaza-te in fotoliul preferat si zambeste. E o noua zi in care poti face inca un pas spre ceea ce vrei sa fii. De ce nu il faci imbracand cele mai frumoase dezabieuri?

1 Comment

  1. Toate sunt frumoase si arata elegant orice ai spune, imi voi cumpara si eu pijamaua neagra din satin si matase!

Pin It