Aceasta piesa de imbracaminte, aparent simpla insa cu o incarcatura aparte, redefineste stilul in nenumarate moduri. Daca a o purta cu pantaloni conici si pantofi cu toc cui te duce cu gandul la business, asociata cu elemente relaxate intruchipeaza “lustrul” fara efort. Avand in vedere trucurile stilistice si accesoriile la dispozitie, vei avea in fiecare zi o aparitie de efect. Sarmul ei consta in usurinta cu care se adapteaza de la casual la elegant, dezvaluindu-te mereu altfel.

Fiecare femeie filtreaza propunerile designerilor pana la suprapunerea cu stilul de viata si preferintele vestimentare. Colectia de toamna POEMA 2020 iti propune o galerie de bluze super sic, pentru ca tu sa arati superb in orice moment al zilei. Descopera modelele must have si alege-ti preferatele. 

Camasa de toamna cu motive safari
Camasa de toamna cu motive safari

O bluza animal print dintr-un material fin va deveni imediat preferata sezonului. Contrastul intre aspectul luxuriant si aventuros al satinului cu imprimeu zebra si croiul curat, clasic, fara alte artificii decat manseta lata, o transforma in declaratie de stil fara varsta. Arata fabulos cu minimum de efort, ducand o compozitie simpla la un alt nivel al rafinamentului. Daca iti place armonia cromatica, poart-o cu o pereche de pantaloni la dunga bej, cu bride, dintr-o tesatura cu structura. Poti, de asemenea, miza pe eternele navy si negru pentru o tinuta de birou. Alaturarea basic-statement va avea intotdeauna o savoare aparte si te va scoate oricand din incurcatura.

Bluza animal print alb-negru
Bluza animal print alb-negru

Farmecul motivelor safari intalneste textura pretioasa a tesaturii matasoase. Volanul bogat, de inspiratie romantica, este un detaliu care accentueaza piesa. O tinuta alb-negru arata intotdeauna modern si sofisticat, nefiind nevoie de croieli elaborate pentru a impresiona. Experimenteaza asocierea volumelor, potentate de cromatica frapanta. Combinarea unui imprimeu cu pantaloni pana negri pastreaza unitatea tinutei, dar in acelasi timp inveseleste ansamblul si il scoate din sfera conservatoare. Ambele piese au capacitatea de a se adapta mai multor stiluri, impreuna sau separat.

Bluza din voal cu print leopard
Bluza din voal cu print leopard

Bluza leopard se regaseste in garderoba fiecarui sezon, fiind acea piesa esentiala in jurul careia poti construi cu usurinta diverse aparitii. Toamna aceasta emblematica piesa a fost recreata cu o grafica contrastanta de efect, indepartand-o de combinatiile cliseu si transformand-o in must have. Croiala lejera cu peplum si voalul placut la atingere ii subliniaza aerul boem, relaxat. Printul sparge monotonia griului citadin si imprumuta functionalului creativitate. Merita pe deplin investitia, animal printul fiind omniprezent pe scena modei in toate sezoanele.

MIZEAZA PE VERDE

Bluza din voal creponat cu maneci clopot
Bluza din voal creponat cu maneci clopot

Inlocuieste camasile conformiste cu topuri in culori superbe, din materiale fluide. O bluza verde din voal creponat, cu maneci ample, este o alegere inspirata si durabila, foarte feminina si pitoreasca. Se integreaza fara efort in orice ansamblu vestimentar, putand trece prin mai multe ipostaze prin simpla inlocuire a accesoriilor. Pantalonii tigareta si o pereche de ciocate vor completa o imagine cool, dand un suflu nou arsenalului de toamna. Tinuta sugereaza simt estetic si atentie la detalii, deschidere si creativitate. O personalitate incurajata sa se exprime estetic va avea mereu ceva interesant de spus.

Bluza basic verde cu guler
Bluza basic verde cu guler

Pantalonii negri, cu talie medie si o forma atragatoare ce imbraca devotat dar relaxat liniile corpului, pot fi nucleul unei tinute timp de patru sezoane pe an. Datorita croiului conic, pun in valoare atuurile purtatoarei si sunt fundamentali pentru a avea o aparitie stilata. Sunt, practic, o a doua piele, avand o dinamica incredibila. Nu poti da gres investind intr-o asemenea piesa. Vor pune in valoare bluza din crep moale, cu guler Perkins si mansete inalte cu nasturi. Verdele are vibratie si farmec, fiind la fel de pasional si plastic ca rosu, fara a avea si stridenta acestuia. Aparent simple, cele doua piese compun un look de efect, cu prestanta, pe care il vei putea aborda in orice moment al zilei.

TOTUL DESPRE ALB

Bluza cu anchior si talie inalta
Bluza cu anchior si talie inalta

Talia empire revine puternic in tendinte. Bluza babydoll alba este mai mult decat un articol vestimentar esential. Nicio alta piesa nu a avut atemporalitatea si versatilitatea sa, Oricat de elementar ar fi stilizata, valoarea ei este incontestabila. Ca piesa centrala sau ca liant, joaca un rol imposibil de inlocuit in garderoba casual si office. Forma relaxata, cu anchior si mansete cu nasture perla, iti va permite sa creezi nenumarate tinute interesante. Alaturi de o pereche de pantaloni din piele, este gata sa te scoata din anonimat. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate.

Bluza lejera cu picouri
Bluza lejera cu picouri

Picourile revin in forta, mai ales in exercitiile monocrome. Sunt suficient de discrete pentru a fi purtate si la birou, dar au si destula prestanta estetica in afara lui. Jucause, fresh, usor de abordat la orice varsta, intregesc carisma bluzei cu peplum si maneci bufante. Batistul fin acompaniaza croiul larg, dinamic, amplificand faldurile. O bluza cu buline inveseleste chiar si o garderoba conservatoare, axata pe modele simple. Micro-imprimeul este mereu in voga, atragand nenumarate complimente si zambete, oriunde o vei purta.

Bluza din crep cu guler Perkins
Bluza din crep cu guler Perkins

Nu iti poate lipsi o bluza cu croi simplu, pe care o poti mixa cu pantaloni din piele sau elemente office, cu acelasi aplomb. Bluza alba este echivalentul micutei rochii negre. Se potriveste oricand, cu orice. Nu se demodeaza si este exact ce trebuie pentru o garderoba capsula functionala. Valentele sale sunt infinite atunci cand creativitatea este liber arbitru. Experimenteaza fara teama. Esti gata sa pleci de la birou la plimbare sau la un eveniment tonic informal? Opteaza pentru o croiala dreapta, destinsa, si un material suplu – aceste atribute accentueaza ideea de miscare si aerul dezinvolt al tinutei, deconstruind austeritatea si platitudinea tipicei bluze de birou.

ROSU PASIONAL

Bluza rosie cu pliuri decorative
Bluza rosie cu pliuri decorative

Gandita sa rezoneze in simturile purtatoarei si sa se imprime in memoria privitorului, colectia de toamna are drept barometru un ansamblu complex: sofisticarea si polivalenta celei care se va regasi in piesele create, particularitatile mediului socio-cultural, pasiunea pentru frumos in esenta sa, influente din arta. Fiecare haina reda armonia intre arhitectura tiparului, bucuria culorii si fascinatia sunetului – bluza rosie din bumbac vorbeste despre aventura unei despre dimineti aromate, cand pasii se pierd pe stradutele pietruite, printre copacii ruginii. Estetica pregnanta cucereste iremediabil. Exista un echilibru intre forma si nuanta, modelul condimentandu-ti garderoba fara sa intimideze privitorul.

Bluza casual din satin cu volane la umeri
Bluza casual din satin cu volane la umeri

Imprimeurile florale redau pe aceeasi panza o galerie complexa de motive romantice. Contrastul alb-rosu este perfect pentru a descrie temperamentala toamna, surprinzandu-i expresivitatea si profunzimea. O bluza eleganta, cu guler inalt de inspiratie manadrina, va impresiona negresit. Tesatura fina, matasoasa, desfata simturile deopotriva cu estetica deosebita. Umerii atrag atentia prin volanele aplicate iar manecile lungi au mansete late, inchise cu nasturi perla delicati.

Pin It