Hainele in nuante de pamant sunt un melanj de eleganta discreta si modernitate durabila. Cu forme atragatoare care flateaza silueta si descriu feminitatea in pur stil clasic, piesele din colectia de toamna POEMA sunt mai mult decat o reflexie a tendintelor. Functionalul si estetica sunt in deplina armonie. Geometria si finisajele perfecte sunt evidentiate de culorile fara varsta, definitorii pentru versatilitate.

Podiumurile abunda in haine si accesorii ecru, bej, camel, mustar, kaki si navy. Purtate ton pe ton, mixate intre ele ori cu elemente-accent, acestea compun un look stilat si slefuit. Sunt o aditie minunata in garderoba, indiferent de stilul abordat. Sa arati chic cand soarele face un pas inapoi este o provocare. Incearca look-uri relaxate si bucura-te de un septembrie boem.

Nuantele calde, a doua piele

Rochie mini evazata
Rochie mini evazata

O rochie bej cu o linie evazata, cu platca incretita si volan la baza, se aseaza firesc si se simte minunat. POEMA a propus intotdeauna un mix echilibrat intre tendinte si siluete atragatoare, care sa avantajeze si sa complimenteze purtatoarea. Dinamica croiului relaxat si tesatura placuta compun o imagine stilata unitara. Este usor de abordat, are un aer tineresc si devine cu usurinta nucleul tinutelor axate pe suprapuneri – perfecte atunci cand gradele incep sa scada.

Nuanta calda, dulce, pare a doua piele. Constructia nu are nimic complicat, nu intimideaza asemenea designului arhitectural. O vei iubi, cu siguranta, la fel de mult ca pe “mica rochie neagra“. Volumele sunt menite sa ofere confort purtatoarei, lipsind liniile dure. Tonul imprima ideea de perenitate si duce cu gandul la acele piese purtabile mai multe generatii.

Emotia naturii

Rochie evazata cu decolteu capa
Rochie evazata cu decolteu capa

O rochie midi verde inchis va genera interes vizual in orice context, atragand fara efort privirile prin magnetismul culorii si dinamica formei. Tesaturile de efect sunt un melanj de simturi si emotie cromatica. Transforma nuanta bogata in emitator, imprimandu-ti pasiunea in fiecare gest si moment al zilei. Croiala clos, cu miscarea ei plina, are o carisma incredibila. Lirismul tinutei in peisajul de toamna este dat de sinonimia piesei cu natura.

Umerii expusi, capa si nasturii sunt detalii cu impact vizual aparte. Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin naturaletea cu care le porti. Te vei simti sexy, chiar daca designul nu lasa la vedere prea mult. Cu o linie usor retro, are un farmec de care nu te vei plictisi niciodata.

Estetica si confort

Rochie camasa bej cu talie elastica
Rochie camasa bej cu talie elastica

Rochia tunica este una dintre piesele cheie ale sezonului. Cu guler mandarin si nasturi ascunsi, acest model este deseori purtat cu o centura. Dupa un evantai de culori tulburatoare si solare, a caror forta poate estompa uneori purtatoarea, toamna aduce cu sine o paleta distinsa si armonioasa, mult mai usor de abordat. Colectia 2020 da viata unui tablou bogat si patrunzator.

Opteaza pentru bumbac. Aceasta tesatura revitalizeaza un croi clasic si valideaza complexitatea garderobei. Bejul caramel se potriveste indiferent de varsta si tonul pielii ori culoarea parului, fiind exact ce trebuie pentru a indulci si rafina trasaturile. Lungimea pune in valoare picioarele si o face sa arate superb in combinatie cu botine, ciocate sau bocanci la moda.

Minimalism redefinit

Bluza mustar de toamna
Bluza mustar de toamna

Cu o bluza mustar minimalismul este redefinit si indepartat de platitudine. Combinatia isi pastreaza naturaletea si discretia, avand in acelasi timp si un element remarcabil. Poart-o cu bocanci edgy, pentru un delicios contrast – o Lolita moderna, cu accente rock. Tinuta ilustreaza perfect acel “savoir faire” si impresioneaza fara sa para ca te-ai straduit prea mult.

Culoarea si talia empire cu platca incretita dau carisma piesei, fara a pune in umbra textura voluptoasa si senzualitatea formei descrise. Bluza poate fi adaptata mai multor stiluri, facand fata cu brio de la street style la birou. Crepul moale are miscari pline si o rezonanta sofisticata, contopindu-se cu dansul domol al frunzelor.

Culori neutre – farmec si utilitate

Rochie midi evazata cu volan
Rochie midi evazata cu volan

In epoca maximalismului, tonurile neutre reusesc sa isi pastreze farmecul si utilitatea. Artificiile de stil le redimensioneaza de la tern la chic, transformandu-le in must have, independent de asteptarile sezonului. Desi pare lipsit de imaginatie, un ansamblu temperat exprima, in fapt, abilitatea purtatoarei de a duce simplitatea la o estetica sofisticata.

Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate. Rochia evazata nu poate lipsi din garderoba, creionand o silueta proaspata si lipsita de constrangeri. Ajustata in partea de sus, cu maneci lungi si volan aplicat in partea de jos, este perfecta pentru un look casual cozy si distins.

Costumul, mereu in tendinte

Deux-pieces bleumarin
Deux-pieces bleumarin

Un costum navy din tencel va avea un aport considerabil in compunerea look-urilor de toamna. Fibrele de origine botanica sunt nu numai placute la atingere, ci si in armonie cu natura si interesul pentru productia verde. Femeia care poarta un sacou impecabil croit vorbeste despre dorinta de a investi timp si efort in tot ceea ce face, de la aspectul fizic la activitatea cotidiana si eticheta profesionala.

Alegerea piesei potrivite implica, intotdeauna, o atentie deosebita la detalii. Mai intai, structura hainei trebuie sa iti avantajeze conformatia si stilul de viata. O persoana dinamica va prefera o linie relaxata – un sacou drept si lung si pantaloni conici lejeri – care sa-i permita o mai mare libertate de miscare. Culoarea ce transcede trendurile, tesatura din care este confectionat costumul si calitatea executiei sunt, de asemenea, definitorii.

Mizeaza pe bej

Costum casual bej cu pantaloni conici
Costum casual bej cu pantaloni conici

Deux-pieces-ul bej propune linii curate, simple, abordabile in orice moment al zilei. Are farmecul si practicitatea clasicului, condimentate cu detalii fresh. Poate arata formal fara a fi sobru, are prestanta si carisma in uniformitatea optiunilor office. Dar este deopotriva alegerea perfecta pentru o tinuta casual chic, adaptandu-se in functie de context. Sneakersi, pantofi stiletto sau o pereche de ghetute cu toc comod? Atitudinea da intotdeauna tonul.

Sacoul soft este piesa de rezistenta in orice garderoba. Poarta-l direct pe piele, cu un accesoriu de efect – o esarfa animal print, o brosa statement. Daca nu esti suficient de indrazneata, suprapune-l topurilor si camasilor preferate. Asorteaza o maleta sau o camasa alba cu guler esarfa pentru birou, iar dupa orele de lucru poti condimenta tinuta in felurite moduri. Investeste in modele atemporale. Acestea sunt purtabile de la un sezon la altul si arata bine chiar si fara prea multe artificii stilistice.

Pin It