Pasional, vibrant si remarcabil, rosu s-a bucurat intotdeauna de popularitate in colectiile de vara. Este sexy, dinamic, capteaza privirile si te pune in valoare in orice moment al zilei. Expresivitatea sa, feminitatea si farmecul raman valori perene, piesele pastrandu-si rolul de “condiment” si peste ani. Imbogateste-ti garderoba cu modele frumoase si moderne, ce vorbesc despre creativitate si bun gust. Glamourul nu inseamna doar forme elaborate si detalii excentrice, ci poate lua forma unei culori-manifest. Indrazneste sa fii centrul atentiei si bucura-te de puterea ei.

Rosu, preferatul verii

Rochie rosie lunga cu bust fronsat
Rochie rosie lunga cu bust fronsat

O rochie rosie lunga este super feminina si sexy. Vei adora acest model confortabil si atragator, de la tesatura supla care iti ofera libertate de miscare pana la silueta fresh numai buna pentru o vacanta de neuitat. Croiul fidel liniilor corpului si lungimea eleganta sunt detaliile ce pastreaza modelul in tendinte sezon dupa sezon. Poart-o cu accesorii natur si bucura-te de complimente la fiecare aparitie. Hainele sunt mai mult decat vesminte. Adesea sunt doza de buna dispozitie atat de necesara fiecareia din noi, boost-ul de incredere si energie pentru o zi reusita. Rochia furou, redefinita cu fronseuri, este foarte usor de purtat de adaptat momentului. Trece de la casual la elegant imediat.

Top din bumbac cu anchior si peplum
Top din bumbac cu anchior si peplum

Un top rosu va face furori in aceasta vara, iar bumbacul placut este o alegere ideala pentru zilele toride. Decolteul anchior atrage atentia asupra zonei bustului, in timp ce peplumul amplu pune in valoare torsul intr-o maniera jucausa. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, materialul racoros are suplete si se simte minunat pe piele. Pantalonii albi il subliniaza, valorificandu-se reciproc. Rezultatul sic si aerul degajat al tinutei te vor incanta. Palaria e accentul potrivit pentru a sugera atmosfera de vacanta.

Sic oricand, fara efort

Rochie de vara cu volane suprapuse
Rochie de vara cu volane suprapuse

Esti gata sa fii centrul atentiei? Atrage toate privirile purtand o rochie mini cu volane suprapuse, rosu pasional, un model vesel si super lejer, numai bun pentru zilele frumoase. Bretelele spaghetti si volumul interesant vor atrage negresit complimente, alaturi de forma fluida si materialul racoros foarte placut. Ideea de miscare porneste de la unduirile pline in care sunt antrenate volanele, datorita moliciunii fibrelor. Atunci cand nu stii ce sa alegi, indrazneste sa mizezi pe rosu. Tonurile efervescente fac deliciul verii an de an. Fie ca optezi pentru sandale fara toc sau o combini cu o pereche de ciocate versatile, efectul este uluitor. Cu siguranta complimentele nu vor intarzia sa apara.

Pantaloni conici cu buzunar clapa decorativ
Pantaloni conici cu buzunar clapa decorativ

Pantalonii nu iti pot lipsi nici din arsenalul pentru sezonul estival. Ceea ce se schimba este doar registrul cromatic. Ne plac cei conici pentru ca pun in valoare corpul, alungesc picioarele si sunt foarte comozi. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-i lipsi, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate. Pantalonii creeaza impresia unei siluete mai inalte si suple. Look-ul este unul tineresc si vesel, potrivit in orice moment. Bucura-te de lejeritatea lui.

Rochie scurta lejera cu volane la decolteu
Rochie scurta lejera cu volane la decolteu

Hainele sunt acum mult mai maleabile, fara a fi destinate exclusiv unui moment al zilei. Te misti in voie si arati super sic in acelasi timp. Cele mai frumoase rochii mini, ciocate comode si bucle romantice compun formula cu care nu vei da gres nici la o iesire cu prietenele, nici intr-o vacanta insorita. Linia foarte permisiva, evazata, este numai buna pentru lunile toride. Feminitatea nu inseamna doar talie cambrata si tesaturi stretch. Volanele si culoarea compenseaza din plin. Simplitatea rochiei o face cu atat mai atragatoare, in acel stil curat, remarcabil fara efort.

Pin It